Mijn eerste keer

Vandaag zat ik eens terug te denken aan de ervaringen die ik met mannen heb gehad. En dacht toen aan wanneer het eigenlijk begonnen is. Dat was niet met een spontane ontmoeting. Maar ik ben aan het chatten gegaan op een site. Dus was wel nieuwsgierig en wilde blijkbaar gewoon eens ervaren hoe het was om sex met een man te hebben.

Na wat gesprekjes ben ik in contact gekomen met een man van dezelfde leeftijd (toen was ik denk ik een jaar of 20). We raakten aan de praat en hadden dezelfde interesses. Hij woonde alleen en ik kon gemakkelijk reizen. Dus we hebben een afspraak gemaakt.

Toen ik daar kwam werd de deur meteen open gedaan. Er stond een jongeman in de deur. Normaal uiterlijk. En vriendelijk. Dus er was een klik en ik ben naar binnen gegaan.

We hebben eerst nog even gepraat en wat gedronken.

Vervolgens kwam de vraag zullen we samen douchen. Ja graag. We hebben afzonderlijk gedouched. En zijn daarna naakt naar zijn slaapkamer gelopen.


En daar ben ik dus voor het eerst door een man gepijpt en heb ik dus ook voor het eerst een man gepijpt. Hierna vroeg hij of hij me mocht neuken. Dat mocht natuurlijk. Maar wel voorzichtig. Ik durfde dat wel aan want hij had een wat langere maar niet dikke paal.

Ga maar op je knieën zitten dan zei hij.

Hij begon eerst met wat glijmiddel en zijn vinger mijn gaatje wat soepel te maken. Dat voelde lekker aan. Toen met twee vingers. Dat ging eerst moeilijker maar toen dat goed ging was ik er klaar voor. Hij drukte zijn paal rustig tegen mijn kontje en probeerde er voorzichtig in te komen. En dat ging best wel goed. Hij heeft me daarna heerlijk geneukt. Ik heb al die tijd op mijn knieën gezeten en mijn handen tegen het hoofdeind van het bed.

Uiteindelijk kwam hij lekker klaar in mijn kontje.

En daarna heeft hij me nog gepijpt tot ik klaar kwam.

Helaas ben ik het contact na die tijd kwijtgeraakt dus een herhaling met dezelfde man is er nooit van gekomen. Maar na die tijd zijn er wel vaker zulke lekkere ontmoetingen geweest.


3604 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.