Mijn broer Henry en zijn vriendje John

Geplaatst door: bootwanker op 30-07-20

Henry en ik verschillen maar ruim een jaar. Blijkbaar hadden onze ouders haast met de productie van nakomelingen. Henry is nu 26 en ik dus bijna 25. We kunnen altijd goed met elkaar opschieten. En ja, natuurlijk hebben we wel eens onenigheid, maar dat stelt nooit wat voor en is binnen de kortste keren weer bijgelegd. Meestal gaat het dan ook nergens over. We zijn ten op zicht van onze ouders en buitenstaanders altijd 2 handen op 1 buik. Geen speld tussen te krijgen. Niet altijd makkelijk voor anderen, maar lekker veilig en vertrouwd voor ons. We kunnen ook heel goed elkaar alles gunnen en we delen ook altijd van alles met elkaar. We trekken bijvoorbeeld ook regelmatig elkaars kleren aan.

Henry wist al vrij jong dat hij op jongens viel in tegenstelling tot ik. Ik heb het echt heel lang niet geweten of misschien wel ontkend. Hij vertelde me altijd over zijn veroveringen en liet me dan foto’s zien van zijn nieuwe vriendje. We deelden altijd van alles met elkaar en deden nooit ergens geheimzinnig over en ik was daar ook nooit jaloers op. Ik liet hem dan ook wel eens foto’s zien van een meisje dat ik wel zag zitten en waar ik wel eens mee op stap ging. En zoals het met hechte broers gaat hadden we ook nooit negatieve opmerkingen over onze verkeringen. Hij vond mijn vriendinnetjes leuk en deed zijn best daar goede gesprekken mee te hebben en ik deed hetzelfde met zijn vriendjes. We gingen ook wel met zijn 4en naar de kroeg of naar feestjes of andere evenementen. Altijd gezellig. Henry had me al wel eens gevraagd of ik het wel zeker wist dat ik op meisjes viel. Hij wilde zich natuurlijk nergens mee bemoeien, maar kreeg de indruk dat mijn dates met meisjes nou niet bepaald turbulent verliepen.

Een jaar geleden kreeg Henry serieus verkering met John. Leuke vent en het leek een blijvertje. De jacht naar andere mannen was voorbij en John werd in ons gezin opgenomen. Onze ouders waren zeer tevreden en lovend over John. Geen vuiltje aan de lucht dus. De hoop op kleinkinderen was dus nu op mij gevestigd omdat ik tot nu toe alleen met vriendinnen was thuisgekomen. Die relaties verliepen meestal wel wat stroef, maar onze ouders hadden de hoop dat er eens op een dag toch wel de grote liefde zou worden gevonden.

Een poosje geleden was mijn verkering weer eens op een fiasco uitgelopen en met de vakantie in aantocht zat ik wat moedeloos op de bank. Henry en John waren van plan om samen naar Terschelling te gaan op een camping. Ze waren enthousiast en natuurlijk gunde ik ze die vakantie en reageerde enthousiast op hun plannen. Ze hadden een verrassing voor mij. Ik kon met ze mee. Er was ruimte genoeg voor 3 of 4. Ik vroeg of ze dat wel zeker wisten en of ik niet een blok aan het been zou zijn. Maar nee, natuurlijk niet, daar zijn broers voor. En ik moest en zou mee. Het zou best gezellig worden en we hoefden heus niet de hele tijd alles samen te doen.

De vakantie brak aan. Spullen ingepakt en met de boot naar Terschelling. We werden opgehaald met een busje om ons naar onze tent te brengen en er stonden al fietsen voor ons klaar. Alles prima geregeld dus. De vakantie kon beginnen. We gingen samen fietsen op het eiland, zwemmen, kroegen bij langs en kwamen dan ’s avonds wat aangeschoten en lollig thuis. De eerste nacht had ik me wat zorgen gemaakt over hoe het allemaal moest.  Henry en John samen en ik….?? Maar dat was geen probleem. Er waren twee cabines in de tent, dus ik zag niet wat ze samen uitspookten. Ik hoorde soms wel wat geluiden, maar meestal viel ik al snel in slaap en vernam verder niet zoveel.

In de diverse kroegen hadden de jongens wel een paar keer geprobeerd mij aan een meisje te koppelen, maar geen succes tot nu toe. Tot mijn eigen verbazing had ik al wel eens een leuke jongen gezien, maar durfde ik die niet aan te spreken. Flauwekul ook, ik viel toch op meisjes. Of niet?

Blijkbaar hadden Henry en John toch goed opgelet stiekem en gezien dat ik wat langer naar sommige jongens had gekeken dan naar meisjes. Maar ze zeiden niks daarover. We hadden gewoon lol en af en toe hadden zij opmerkingen over jongens die zij wel leuk vonden. Ik deed dan net alsof ik even uit belangstelling keek maar verder niet was geïnteresseerd. We hadden echt een gezellige vakantie en ik genoot er helemaal van. Ook omdat ik niet thuis hoefde te blijven of alleen op vakantie hoefde.

Maar toen in de 2e week waren we ook weer samen op pad gegaan en hadden we wel wat gedronken, maar echt niet dronken of wat dan ook. Het was nog niet zo heel laat dat we terugkeerden in de tent. Ik had wel vernomen dat Henry en John wat stiekeme pret hadden samen, maar had daar verder niks achter gezocht. Het was nogal warm en ik lag dus bloot en bovenop de slaapzak. Ineens voelde ik een hand op mijn pik en een andere hand op mijn mond. “Sssst”, hoorde ik in mijn oor, “laat alles maar aan mij over.” Mijn ballen werden zachtjes gestreeld en mijn lul ook. Daarna voelde ik een mond op mijn mond en een tong bij mij naar binnen gaan. Het was een goede kusser en ik voelde mijn pik loeihard worden door al die aandacht die ik kreeg. Er werd heerlijk met me gevrijd en mijn pik en zak werden geweldig verwend. De mond ging naar mijn pik en ballen. Mijn ballen werden gelikt en gezogen en er ging een tong langs mijn pik omhoog en mijn pik verdween nu helemaal in die mond. Ondertussen voelde ik een vinger aan mijn sterretje wrijven en heel voorzichtig proberen bij mijn sterretje naar binnen te komen. Ik werd lekker afgezogen en tegelijkertijd heel sensueel en voorzichtig gevingerd. Ik voelde gewoon het voorvocht uit mijn pik lopen en ik dacht dat ik klaarkwam. Maar net voor dat moment hield alles op. “Vind je het lekker? Doe ik het goed?” hoorde ik dezelfde stem in mijn oor fluisteren. “Mag ik proberen je te neuken?” Inmiddels was ik zo geil geworden dat ik alles goed had gevonden wat de fluisterstem had voorgesteld. Ik voelde dat mijn kontje nat werd gemaakt. Er ging een tong langs mijn sterretje en weer een vinger bij mij naar binnen. Tenminste, dat dacht ik eerst. Maar dit was wel een hele dikke en glibberige vinger. Een pik werd dus bij mij naar binnen geschoven. Mijn hele lijf huiverde van de spanning en van genot. Ik had dit nog nooit eerder gevoeld en het veroorzaakte enorm geile sensaties in mijn kontje en ik voelde nog meer vocht bij mijn pik naar buiten komen. Die pik bewoog eerst voorzichtig in en uit mijn kontje, maar op den duur werd het tempo verhoogd en ging hij ook dieper naar binnen. Een zacht gekreun gepaard gaand met warme stralen in mijn kontje gaven aan dat de geheimzinnige vrijer was klaar gekomen. Ik voelde weer die warme natte mond mijn pik naar binnen zuigen en binnen de kortste keren kwam ik klaar en spoot mijn zaad in zijn mond. Mijn pik werd helemaal leeggezogen en schoongelikt. Net zo plotseling als de geheimzinnige man was gekomen was hij ook weer verdwenen. Ik dacht nog even dat ik een geile droom had gehad. Mijn natte pik en kontje bewezen echter dat het echt was geweest. Ik had niks gezien,maar gevoeld des te meer. Ik was nog nooit zo intens klaargekomen en had nog nooit zo’n lekkere vrijpartij meegemaakt. Viel ik dan toch op mannen? Uitgeput viel ik in slaap.

Bij het ontbijt vertelde ik Henry en John wat mij was overkomen. Ze moesten allebei wat lachen en zeiden dat ik vast gedroomd had. Zij hadden er niks van vernomen en in zo’n tent hadden ze vast wel wat gehoord. Mijn verhaal werd gewoon genegeerd. Het was vast een fantasie van wat ik graag wilde. Misschien moest ik toch maar eens mijn aandacht op jongens richten in plaats van meisjes. Toen we ’s avonds weer in onze vaste kroeg zaten begon ik maar eens meer op jongens dan op meisjes te letten. Ik vond er eigenlijk nou niet zo een, twee, drie eentje bij die ik leuk vond. Ik keek maar weer naar de meisjes, maar daar zag ik ook geen een tussen die me aansprak. Henry en John zagen wel dat ik aandachtig naar iedereen keek. Ze moesten wat grijnzen. Ik wist het allemaal even niet meer. Intussen was er een nieuw groepje jongens de kroeg binnengekomen. Luidruchtige lui met branieachtig gebral. Vast al veel gezopen. Maar een van die jongens was wat rustiger en tot mijn verbazing trok hij mijn aandacht en eigenlijk wilde ik hem wel bij ons aan ons tafeltje vragen. Ik aarzelde te lang. Henry en John wilden terug naar de tent. Nog een afzakkertje en we gingen op bed.

Na verloop van tijd voelde ik weer die hand op mijn pik en zak en werd ik weer gezoend en met me gevrijd. Deze keer geen gefluister. Alleen handen en een mond die van alles met me deden. Ik begon het bijbehorende lijf maar eens te betasten. Het voelde goed aan. Deze keer ging het ietsje anders. Mijn hand werd naar zijn sterretje geleid en ik moest hem betasten en vingeren. Poeh, dat was toch wel heel spannend. Maar ook deze keer raakte ik heel opgewonden en voelde ik mijn pik recht overeind staan en ik denk dat er een straaltje voorvocht uit mijn eikel liep. Op dat moment ging de vreemde op mijn pik zitten en liet mijn pik in zijn sterretje naar binnen glijden. Het gevoel was onbeschrijflijk geil. Een warm en strak soort van kutje begon mijn pik af te trekken. De man liet mijn pik op en neer gaan in zijn kontje en het duurde maar even of ik kwam kreunend klaar. Nu wist ik dus ook wat mannenseks was. Maar deze keer zou ik hem niet geruisloos laten vertrekken. Ik pakte mijn zaklantaarn, knipte die aan en scheen op hem. Verbijsterd keek ik naar hem en hij naar mij. Het was John.
Henry stond al gelijk naast ons. Het was nou niet echt de bedoeling geweest dat ik ontdekt had dat het John was. Henry legde uit dat hij en John het vervelend voor mij vonden dat ik maar steeds niet een vriendinnetje kon vinden. En zij hadden de indruk dat ik in de verkeerde vijver viste en een vriendje moest gaan zoeken. Ze hadden al een paar keer gezien in de kroeg dat ik eigenlijk meer naar jongens dan naar meisjes keek. En aangezien zij dachten dat ik het misschien niet aandurfde met een jongen hadden ze samen dit bedacht. Mij eens kennis laten maken met mannenseks. En Henry zei dat we altijd alles wel zo ongeveer met elkaar hadden gedeeld zodat hij ook wel even zijn vriendje met mij wilde delen. Bovendien waren ze daar ook allebei wel geil van geworden. De gedachte dat John seks met mij zou hebben terwijl Henry alles zou kunnen horen naast hem. Want natuurlijk waren ze niet gaan slapen. Ze hadden even gewacht voordat John heel voorzichtig bij mij naar binnen was geslopen. Henry had alles gehoord en nadat John bij mij was geweest hadden ze even gewacht tot ik sliep en hadden ze samen nog seks gehad.

Ik was eerst even wat onzeker en wist niet goed hoe te reageren, maar toen ik ze zo beiden in afwachting naar mij zag kijken moest ik wel lachen. Waar vind je nu een broer die zelfs zijn vriendje met jou deelt. Het was in elk geval nu duidelijk dat ik beter op zoek kon gaan naar een vriendje.

Toen we na een dagje strand weer ’s avonds in de kroeg zaten zag ik daar weer die leuke jongen binnenkomen. Lang, slank, mooie bos haar en van die indringende bruine ogen. T-shirt en korte broek met sneakers eronder. Hij had al snel door dat ik naar hem zat te staren. Zoiets voel je direct. Hij keek mijn kant op en ik grijnsde naar hem. Alsof het afgesproken was gingen we samen naar het toilet. Bij de pisbakken keken we elkaar aan en naar elkaars leuter. We grijnsden wat en uiteindelijk vroeg ik hem bij ons aan tafel te komen zitten. Hij stelde zich voor als Pim. En het was hem wel opgevallen dat ik al een poosje naar hem had gekeken. En ja, hij wilde best met mij daten. Alleen zaten daar wel wat voorwaarden aan. Had ik natuurlijk weer. Henry en John spitsten hun oren en moedigden Pim aan om verder te vertellen. Ik was even uit het veld geslagen, maar omdat Henry en John Pim aanmoedigden om verder te vertellen raakte ik toch weer geïnteresseerd.

Na wat aandringen vertelde Pim dat hij wel al een vriendje had, maar daar niet vaak seks mee had of alleen als er ook een andere man bij was. Dat vriendje kickte er op als Pim seks had met een andere man. Hij werd daar dan heel geil van en afhankelijk van die date van Pim deed hij nog wel of niet mee. Maar meestal keek hij alleen. Henry en John zaten zeer aandachtig te luisteren en zeiden Pim en zijn vriend volledig te begrijpen. Zij hadden daar al vaak over gefantaseerd, maar nog nooit echt geprobeerd. Dat bij mij hadden ze alleen gedaan om mij een zetje in de rug te geven om naar een vriendje op zoek te gaan. Henry en John hadden wel ontdekt dat ze heel erg geil waren geworden toen John met mij seks had gehad en Henry alleen had geluisterd. Hij had liever toegekeken, maar in dit geval dus even niet. We hadden nog een gezellige avond samen en ik zei dat ik er nog eens nachtje over moest slapen of ik dit wel wilde. Pim was enthousiast. En uit de reactie van Henry en John te zien waren zij erg geïnteresseerd en wilden ze wel graag dat ik dit aanbod ging aannemen. Pim zei dat hij mij leuk vond en het graag zou willen. Bovendien hoefde hij dan niet telkens met andere mannen op pad en hoefde zijn vriendje niet de hele tijd op zoek naar andere dates voor hem.

We wisselden onze telefoonnummers uit en spraken af om over een paar dagen contact met elkaar op te nemen.

Ik schrijf alleen het vervolg hierop bij voldoende interesse. Ik heb geen idee hoeveel liefhebbers er zijn van dit soort seksrelaties. Laat me dus weten of je hierop een vervolg wilt van mij.

4974 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 57)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.