Deel 2: “biggetje”

Ik maakte mijn lippen nat en hij glimlachte: “gewoon gehoorzaam zijn, sletje, gewoon gehoorzaam zijn. Ik kan er niet tegen als sletjes mij tegenspreken. Ik ben nu jou wet en jij gehoorzaamt”.


Hij bracht zijn gezicht naar de mijne en likte langs mijn lippen. “Mooie schaamlipjes om jouw kutje, sletje. Lekker. Die zullen goed voelen om mij pik straks”. Hij glimlachte weer. Hij duwde zijn tong naar binnen en ik ontving hem. Zijn tong ging rond door mijn mond en ik probeerde die tong welkom te laten voelen door mijn mond meer te openen en hem ruimte te geven. Hij likte weer langs mijn lippen en en duwde zijn tong weer naar binnen.

“Mmm de nacht is nog lang en ik ben nu al zo opgewonden. Ik wil dit slettenkutje neuken. Lekker diep in die keel van het sletje. En die helemaal volspuiten”. Hij duwde zijn tong met extra spuug weer naar binnen bij me en voelde het langs mijn kin lopen. Hij nam even afstand en keek hoe zijn spuug langs mijn lippen en kin liep. “Mooi gezicht, een sletje met spuug op zijn gezicht. Daar zijn sletjes voor ... om spuug, zaad en pis van hun Meester te ontvangen”.

Hij stond op, liep naar de wand en opende een kast. Ik schrok! Ik zag verschillende zwepen, verschillende soorten klemmen, mondballen, kunstpikken, boeien en halsbanden. Deze man had heel veel materiaal.

Hij keek naar me, zoals ik aar zat. Naakt op mijn knieen, mijn handen omhoog gebonden aan het plafond en mijn voeten omhoog achter mijn billen. Ik voelde zijn ogen over alle delen van mijn lijf gaan. Hij schoof een klein tafeltje voor me en liep weer naar de kast.

“Eerst een halsband die bij dit sletje past. Kijk nou, ik heb er een waar ‘big’ op staat. Dat past wel bij dit sletje. Een mooie naam voor dit sletje ook: ‘biggetje’. Dat Is dan nu je naam, sletje”. Hij pakte de halsband uit de kast en legde hem op het tafeltje voor me. Ik kon de letters ‘big’ goed lezen en huiverde.

“En dan een zweep, een goede zweep die voor striemen op het lijf van ‘big’ gaat zorgen. Ik neuk sletjes altijd pas als ze striemen op hun lijf hebben, zichtbare striemen. Daar word ik enorm geil van. Er is ook weinig lekkerders dan een.’big’ met de zweep geven’ 

Hij pakte een strokenzweep met knopen. Ik rilde weer. Ik wist dat die pijn zou doen. En dat wilde hij ook.

“Ja, dit is hem. Speciaal geschikt voor dit sletje. Ik wil je horen gillen ‘biggetje’. Ik wil striemen zien op dat lijf. Daar word ik beregeil van”.

Met een lach op zijn gezicht legde hij de zweep ook voor me op het tafeltje. Leren stroken met knopen er in, zag ik. En ik kon me voorstellen hoe dat op mijn lijf zou voelen.

Tenslotte pakte hij nog tepelklemmen. Klemmen aan een ketting. Hij hield ze voor mijn ogen. Japanse tepelklemmen. “Ik neuk sletjes nooit zonder tepelklemmen, biggetje. Van de pijn van die tepelklemmen worden slettenkutjes nog nauwer en is het nog heerlijker om ze keihard te neuken. En dat ga ik zeker met jou kutje doen, biggetje”.

3389 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.