Fantasie onderdanige massage

Even iets over mezelf: getrouwde man, begin 30, normaal postuur en alles goed voor elkaar in het leven. Getrouwd wil zeggen met en vrouw, kinderen, huisje boompje beestje. Er mist iets... al jaren een diep verlangen om het ooit een keer met een man te doen en daarom schrijf ik dit verhaal, mijn fantasie. Herken je je hierin, laat dan iets van je horen.

Weer een dag thuiswerken.. na een aantal saaie meetings via Skype begint het weer te knagen, die fantasie, die gedachte om het ooit eens met een man te doen, onderdanig maar met respect. Ik besluit een nieuwe poging te doen op bullchat, waar helaas nooit iets serieus uitkomt, maar toch probeer ik het opnieuw. Ik maak een profiel aan met de naam: onderdanige massage gezocht en beschrijf mezelf in het profiel en een korte omschrijving van mijn wens.

Al snel melden zich de gebruikelijke chatters die me snel willen pijpen of neuken, maar daar ben ik niet naar opzoek. Mijn eerste en wellicht laatste ervaring wil ik beleven zoals in mijn fantasie. En dan chat er ineens iemand met me op een normale manier. Hij stelt zich fatsoenlijk voor als gebonden homo-man met een open relatie, begin 50, normaal postuur, niet teveel beharing en vind het een hele eer en fijn om mij in mijn eerste keer te begeleiden. Hij vertelt verder graag de dominante rol aan te nemen in de vorm van een massage en mij stap voor stap met respect mee te nemen in de reis. Ik heb nog heel veel vragen over ‘hoe’ en ‘wat’, maar hij neemt zijn dominante rol direct serieus en beloofd mij mijn grenzen te respecteren (die we ook meteen afspreken), maar dat ik het verder aan hem moet overlaten. Mijn grenzen zijn: geen extreme dingen, geen drugs of wat dan ook en zoenen hoeft voor mij ook niet. Discretie staat vervolgens voorop. Zijn partner is verder helemaal OK met het feit dat hij ooit jongere mannen inwijdt en hoopt stiekem een keer op een trio, echter is dat nog een stapje te ver voor mij. Omdat het zo ontzettend vertrouwd voelt op een of andere manier maken we een afspraak voor de volgende dag. De opdracht luidt: alles intiem scheren, bij aankomst niet teveel praten en alles aan hem overlaten. 

Inmiddels is de dag aangebroken: ik ben om 10.00 in de ochtend zoals afgesproken bij hem, ik bel aan... de deur gaat open en hij begroet me in zijn ochtendjas en wenkt me naar binnen. Al binnen vraagt hij me of ik door wil gaan, waarop ik bevestigend antwoordt. OK, dan gaan we beginnen... ik moet mijn kleren uitdoen, maar mag mijn boxer nog even aanhouden. We lopen naar boven waar ik mag plaatsnemen op mijn buik, op de massagetafel, daar moet ik mijn boxer uitdoen en ga liggen. De kamer is donker en een achtergrondmuziekje zorgt voor de juiste sfeer. Hij zegt nog één laatste leer, ontspan, geniet en volg mijn opdrachten. 

Mijn handen en voeten worden losjes vastgebonden aan de massagetafel en daarna vloeit de olie rijkelijk over mijn rug... de massage begint en ik sluit mijn ogen. Al snel hoor ik de badjas op de grond vallen en voel zijn lul zachtjes aan de zijkant tegen mijn armen. Dat gevoel van naakt zijn bij een andere man die ook naakt is, samen met de goede massage windt mij enorm op. Hij staat achter mijn hoofd en voel zijn lul, inmiddels iets harder aan de achterkant van mijn hoofd. Al masserend waarbij hij steeds zachtjes over en tussen mijn billen wrijft krijg ik de eerste vraag/opdracht: of ik hem wil en durf af te trekken. Ja... zeg ik, waarop 1 hand wordt losgemaakt. Hij staat naast me en legt zijn lul in mijn hand. Wauw wat een gevoel... dat moet hij ook gedacht hebben want ik voel hem al snel erg hard worden bij de eerste stroken. Langzaam trek ik zijn lul af, hij doet er wat olie op, zodat het soepel gaat. Hij vind het heerlijk en beloond mij met een vinger op mijn ster en er een beetje in. Ik trek hem door en hij vingert mij... ik kreun harder en harder, waarop hij plots stopt. Goed gedaan zegt hij, ik zie dat je geniet, klaar voor de volgende stap. Hij loopt richting mijn hoofd, ik zie zijn lul hard voor me en hij vraagt, of eigenlijk is het geen vraag: pijp me. Ik aarzel maar ben zo geil dat ik het doe. Ik pijp hem en het voelt zoals ik me had voorgesteld... langzaam pijpend maar steeds sneller en dieper... tot hij me vraagt te stoppen, omdat hij anders al komt. 

Geslaagd voor de eerste twee opdrachten is het mijn beurt zegt hij. Mijn benen worden losgemaakt en ik moet op mijn knieën plaatsnemen op de massagetafel. Hij komt achter me zitten en begint mijn inmiddels super stijve lul af te trekken van achteren. Ik voel hem tegen me aanzitten maar neemt dan plots een klein beetje afstand en laat mijn lul los. Ineens voel ik zijn tong, over mijn rug, naar mijn billen en uiteindelijk ertussen. Hij likt mijn ster en begint me te rimmen.... WAUW, mijn dromen komen uit. Ik wordt geiler en geiler en mijn paal staat recht vooruit. Zijn handen vinden zich weer een weg naar mijn lul, waarbij het aftrekken weer begint. Langzaam en snel wisselen elkaar af.... dan sneller en sneller tot ik bijna kom. Hij merkt het en stopt abrupt, ik vraag hem door te gaan, maar hij zegt ik bepaal, stop met zeuren en geniet.... op dat moment voel ik ineens iets tegen mijn billen. Het is zijn lul en ik voel ook een stroom olie... hij vraagt me te ontspannen en te genieten van wat gaan komen. We hebben besproken op de chat dat geneukt worden (safe) mijn grootste fantasie is. Ineens voel ik zijn paal tegen mijn ster en drukt hem langzaam naar binnen. Het doet even pijn, maar de geilheid overheerst. Ik ontspan en daardoor kan hij langzaam stoten, harder, zachtjes, harder en weer zachtjes. Ik geniet en doordat hij mij ook begint af te trekken en zelf harder en harder, dieper en dieper begint te stoten komen we allebei tegelijk klaar. Ik spuit over de handdoek die onder me ligt en hij spuit het condoom in mij helemaal vol. Vervolgens moet ik meteen omdraaien en in het orgasme pijpt hij me nog even diep en likt alles schoon. 

Wat een geweldige ervaring. Na het opfrissen beloofd hij me dat ik dit nog een keer wil en stelt voor om een trio met zijn partner te doen. Ik zeg erover na te denken en we wisselen contactgegevens uit.

3275 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.