De Kleine Harem van het Schuurtje deel 1

De kleine Harem van het Schuurtje Deel 1

 

In het eerste verhaal over Toby (“Op Vakantie” van begin mei) werd het al genoemd, dat Toby ternauwernood kon vermijden dat zijn gevoelens voor jongens ontdekt werden. Hij leefde nu eenmaal in een braaf christelijk dorp, zat op een braaf-christelijke school en het zou dus erg pijnlijk voor hem zijn om ontmaskerd te worden als homo. Maar toch leidde deze korte, benauwde kleinigheid tot een keten van gebeurtenissen, die misschien de moeite waard is om er nader op in te gaan.

Toby had wat meer jaren nodig gehad dan gebruikelijk om het atheneum af te maken. Niet dat hij dom was, integendeel! Hij was uitermate intelligent. Maar Toby liep niet over van ijver en had liever een zesje zonder moeite als een negen met moeite. In een paar jaren had hij het echt bont gemaakt. Dus moest hij het tweede jaar overdoen en hij zakte voor het eindexamen. Tot grote irritatie van zijn vader had hij de schouders opgehaald en laconiek gezegd:

“Ach, dan beheers ik het volgende examen de stof dubbel zo goed!”

Waarmee ik alleen maar wil zeggen dat Toby in zijn laatste jaar op school de heilige achttienjarige leeftijd al overschreden had, dit ter geruststelling van de redactie van de site.

 

De gebeurtenis die alles ontketende vond plaats bij het douchen na de gym. Al langer was Toby in het geheim verliefd op Marco. Marco was verreweg de mooiste jongen van de klas, misschien zelfs van heel de school! Hij was het absolute idool van alle meisjes en in stilte van Toby. Marco was groot, slank, had brede schouders, een heerlijk klein, gespierd kontje dat altijd verpakt was in een strakke jeans. Hij had vriendelijke donkere ogen in een prachtig gezicht en zijn halflange blonde manen glansden altijd in de zon.

Toby’s hart sloeg altijd over als hij Marco zag. Het sloeg zelfs vier keer over toen hij hem bij toeval in het zwembad zag, in een klein rood zwembroekje. Pas toen zag Toby de sixpack, de gespierde, gewelfde borst, Marco’s licht gebruinde huid en de grote bobbel in het zwembroekje. Toby bracht een zacht “Oh man, wat een schoonheid!” uit en moest moeite doen om zijn plotselinge lichaamlijke opwinding te verbergen voor de mensen om hem heen op de zonneweide. 

En nu, op die zomer-donderdagmiddag na de gym, stond diezelfde Marco geheel naakt naast hem onder de douche, op nog geen vijftien centimeter van hem af. Toby slurpte bij wijze van spreken het uitzicht met zijn ogen op. Want door het water glinsterde de lichtgebruinde huid, wat de aanblik nog veel erotischer maakte. Hij werd er zo door geobsedeerd dat hij niet merkte dat zijn geslacht begon te reageren.

Het leek alsof Marco merkte dat hij bekeken werd want plotseling draaide hij zich langzaam om en keek ietwat uitdagend recht in Toby’s ogen. Het leek er op of de piemel van de jongen zich met nauwelijks merkbare schokjes wat oprichtte uit het bedje van kort getrimd schaamhaar. Toby’s speelgoed was minder subtiel. Met grote schokken werd hij volledig stijf. Hij kon zich nog net met een rood hoofd van schaamte omdraaien om te verhullen dat hij bijna spontaan klaarkwam.

Marco had hem aangekeken en met een lachje heel zacht, zo zacht dat alleen Toby het kon horen, gezegd:

“Zo, flikkertje, gaat het een beetje?”.

Toby kon zich niet herinneren wat hij terug gestameld had maar wel dat zijn hoofd zo rood als een tomaat was en dat hij de aderen in zijn slapen voelde kloppen. Toch was het juist Marco geweest die hem zijn eerste ervaringen had gegeven.

Toen Toby de vrijdag na het pijnlijke moment zijn fiets wilde pakken om na school terug naar huis te fietsen en aan het weekend te beginnen, stond Marco op hem te wachten.

“Meekomen, flikkertje”, zei die alleen maar.

Toby fietste gedwee met hem mee naar een schuurtje midden in de velden, zo’n vergeten schuurtje waar nooit iemand kwam. Onderweg werd er geen woord gesproken. Toby wist waarmee hij zo braaf meeging: Marco kon hem ontmaskeren als jongen die van jongens hield, nieuws dat in Toby’s omgeving, op school, in het dorp, op de voetbalclub, niet met welgevallen ontvangen zou worden. Het zou zijn leven op school tot een hel maken, hem het bestaan in het dorp onmogelijk maken.

Het schuurtje maakte een vervallen indruk. Het stond aan de rand van een weide, tegen de bosrand aan. Het hout aan de buitenkant was zo verweerd dat het geheel een donkerbruine kleur gekregen, wat het bijna onzichtbaar maakte doordat het bij wijze van spreke werd opgezogen door de schaduwrand die het bos op dit deel van de wei wierp. Je moest weten waar het lag, want anders was het niet te vinden.

De deur was open en ze liepen naar binnen. Toby keek even rond. Er lagen wat vergeten stro- en hooibalen, er stond wat oud roestig gereedschap en er stond zowaar een oude ploeg, zo een die vroeger door paarden werd getrokken met van die grote stalen wielen met spaken. De dakbalken waren laag en ook zo verweerd dat ze wel zwart leken. Langs de muren stonden palen, waaraan de buitenbeplanking was vast getimmerd. Door een enkele kier viel licht naar binnen, wat het licht in de ruimte ietwat gedempt maakte.

Marco duwde Toby op een hooibaal, ging voor hem staan en trok zijn t-shirt uit. Toby bekeek verlangend de schitterende borst en buik. Hij ging er van uit dat Marco hem min of meer toestemming had gegeven om het uitgebreid te bekijken en er van te genieten. Maar Marco ging nog een stap verder.

Zonder een woord te zeggen maakte hij zijn spijkerbroek los en liep hem van zich afglijden. Op een paar centimeter van Toby’s ogen werd een klein, verblindend wit onderbroekje zichtbaar dat geen moeite deed om te verhullen dat Marco’s lans in de alleruiterste staat van opwinding was.


“Wil je hem?” vroeg Marco hees.

Toby knikte woordeloos en likte zijn lippen.

“Dan trek mijn broekje uit en doe je mond open!” sprak Marco kortaf.

Toby keek hem even twijfelend aan. Had hij dit nu goed gehoord?

“Vooruit!” blafte Marco hijgerig.

Toby trok het witte broekje van de jongen af en een niet al te grote, maar heerlijk uitziende pik met glanzende eikel en draden van voorgeil werd zichtbaar, geurend naar onversneden geilheid. Hij opende zijn mond en liet zijn tong er langs glijden.

“Pijpen, flikkertje!” beval Marco.

Dat liet Toby zich geen twee maal zeggen. Hij nam de eikel in zijn mond en begon te zuigen. Goh, het smaakte zo lekker, het voelde zo heerlijk aan. Gelijktijdig streelden zijn vingertoppen het zachte schaamhaar aan Marco’s buik. Marco hijgde en kreunde en tussendoor fluisterde hij:

“Je pijpt nog lekkerder als een meid”.

Toby zag het aanmoediging en deed er nog een schepje bovenop, zodat Marco al heel snel de hete, witte inhoud van zijn ballen in Toby’s mond spoot, die het smakkend en genietend doorslikte. Marco trok zijn slipje en broek op en deed zijn t-shirtje aan.

“Wij gaan nog veel plezier hebben samen, flikkertje!” zei Marco. Daarna verdween hij zonder nog een woord te zeggen, Toby in het schuurtje achterlatend, vervuld van zijn eerste ervaring met een jongen. Die dacht even na over Marco’s laatste opmerking. Het had wat dreigend geklonken maar gelijktijdig als een uitnodiging. Toby besloot het op zijn beloop te laten, deed zijn broek open, haalde zijn kloppende pik er uit en trok zich af met Marco’s piemel in zijn gedachten. Met een diepe, gelukzalige zucht kwam hij klaar, zich voorstellend dat Marco’s zaad opnieuw zijn tong streelde.

 

Het werd al snel duidelijk dat Marco meer van plan was. Op de kop af een week later, opnieuw op vrijdag, stond hij Toby weer op te wachten in de fietsenstalling. Kortaf en zonder commentaar te accepteren zei hij:

“Morgen precies om 2 uur bij het schuurtje!”

En weg was hij, Toby wat verbaasd achterlatend. Maar die verbazing maakte al snel plaats voor geilheid en hij kon bijna niet wachten tot het zaterdagmiddag was.

 

Zatermiddag fietste hij naar het schuurtje. Aan de ene kant vroeg hij zich af waarom hij het deed. Was hij zo bang voor de mogelijkheid dat Marco zijn homosexualiteit aan de grote klok zou hangen? Of was er toch een verlangen naar die prachtige, verleidelijke jongen? Wat hem in al zijn goedmoedigheid ontging was, dat hij net zoveel controle over Marco had als Marco over hem. Goed, Marco kon rond gaan bazuinen dat Toby homo was. Maar Toby kon ook rond vertellen dat Marco graag door een jongen gepijpt werd. Maar die gedachte kwam eenvoudigweg niet in hem op. Was dat uit goedmoedigheid...of uit angst? Of uit verlangen?

Hoe dan ook, hij had moeite het schuurtje terug te vinden. Het gevolg was dat hij vijf minuten te laat was.

Marco was al binnen, gekleed in alleen een minuskuil zwart lederen slipje, dat nog kleiner was als het slipje van de week er voor en nog minder verhulde. Hij keek Toby streng aan.

“Je bent te laat!” zei hij bars, “Je verdient straf!”

“Ik kon het niet terug vinden”, verweerde Toby zich, “Die vijf minuten doen....”

“Geen uitvluchten!” onderbrak Marco hem, “Je bent te laat dus je verdient straf! Kleedt je uit”

Toby keek hem heel even vragend aan. Marco rolde even met zijn ogen en zei ongeduldig:

“Spreek ik Grieks? Kleedt je uit!”

Toby haalde zijn schouders op en kleedde zich uit totdat hij in zijn onderbroekje in het schuurtje stond.

“Dat ook” zei Marco alleen maar. In de tussentijd pakte hij een tas en haalde er een witte handdoek uit die hij op een strobaal uitspreidde. Vervolgens kwam er van alles uit de tas: een zweepje, manchetten, kettingen, een of andere stang waarvan Toby de funktie niet kende en tepelklemmen.

“Wow, jij hebt veel zakgeld”, zei hij, “Dat spul kost een vermogen in de sexshop in de stad”.


Marco lachte sluw en zei:

“Geld speelt geen rol als je weet waar je ouders hun speelgoed opbergen! Maar je hebt nog steeds je onderbroekje aan en mijn slaafjes dienen me naakt”.

Toby trok zijn onderbroekje uit en stond wat beschaamd om zijn naaktheid naar het speelgoed op de strobaal te kijken. Marco bekeek hem keurend zoals een veearts een koe keurend bekijkt, kneep in zijn zak en trok aan zijn piemel.

“Lekker, slaafje. Je ziet er van voren goed uit. Eén klein puntje: volgende keer ben je geschoren. Ik wil geen haartje bij je piemel of op je zak zien. Begrepen?”

Tot zijn eigen verbazing knikte Toby gedwee.

Marco liep naar een plek achter Toby, streelde goedkeurend over de billen, deed ze uit elkaar en zei:

“Voorover buigen”.

Toby deed wat hem was opgedragen en hij voelde een vinger over zijn poepgaatje glijden.

“Lekker hoor”, klonk een goedkeurende kreun.

Het leek er op dat ook de naakte Toby was goedgekeurd. Marco graaide in de tas en haalde er een zwart-lederen halsband uit waaraan een klein zilverkleurig metalen cijfer “3” hing. Toby vroeg zich af wat die 3 betekende. Maar dat werd hem snel duidelijk gemaakt.

Marco deed de halsband om Toby’s nek, maakte hem vast en zei:

“Van nu af aan ben je slaafje 3!. Je hebt geen naam meer als je hier bij mij bent, alleen nog maar een nummer. En pas op: slaafjes 1 en 2 staan boven je. Je bent het allerlaagste in rang. Wat onder andere betekent dat 1 en 2, na toestemming van mij, alles met je mogen doen wat ze willen. Duidelijk?”

Toby knikte, opnieuw verbaasd over zichzelf. Hij had altijd gedacht dat hij een ietwat eigenzinnig, zelfdenkend iemand was geweest, maar nu liet hij dit allemaal over zich heen komen. En het gekke was: hij voelde zich heerlijk in die onderdanigheid, hij zwelgde in de slaafsheid. Het heerlijke gevoel uitgeleverd te zijn aan een ander was alles overweldigend. Hij had alles over om zijn grote liefde gelukkig te maken, ook zijn laagste slaafje te zijn. Goed, hij vroeg zich wel af wie slaafjes 1 en 2 dan wel waren maar hij was zo wijs om het niet te vragen. Nu al kende hij zijn plaats, iets wat hij met de beste wil niet kon begrijpen.

Marco nam twee manchetten van de handdoek op de strobaal en bevestigde die aan Toby’s polsen. Daarna wierp hij een ketting over een dakbalk, hief eerst Toby’s rechterarm op en bevestigde de manchet aan de ketting. Daarna volgde de linkerarm. Daar hing Toby dan, naakt, met een halfharde piemel voor zich uit stekend, wachtend op wat komen ging. Hij voelde zich oneindig geil en slaafs.

Marco nam de stang, maakte daar ook twee manchetten aan vast. Elke manchet ging om één van Toby’s enkels waardoor zijn benen gespreid werden. Tevreden bekeek Marco het resultaat.

“Zo,” bromde hij, ”Dan gaan we eerst iets aan het te laat komen doen. Dat betekent: één zweepslag per minuut te laat”. Hij nam het zweepje en liet het met enige kracht op Toby’s naakte zitvlak neerdalen. Het was niet echt hard maar het deed toch verdomd pijn. Toby’s gezicht vertrok in een grimas.

“Dat is de eerste minuut”, zei Marco op een gemeen toontje.

Opnieuw kwam het zweepje neer. Toby voelde hoe de huid van zijn billen begon te gloeien.Een derde slag......het begon nu echt pijn te doen.

“Omdat ik zo’n lieve meester ben schenk ik je de andere twee voor deze keer”, sprak Marco luchthartig.  

Opgelucht haalde Toby diep adem.

“Nou, wat zeg je dan, slaafje?” vroeg Marco.

“Eeeuhh....”, zei Toby ietsje verward, “Eeeuhh..dank u, meester”


“Wat heeft het slaafje nu geleerd?” vroeg Marco als een bejaarde schoolmeester.

“Dat ik niet te laat mag komen, meester”, antwoordde Toby gedwee.

“Mooi. Dan ga ik je nu in bezit nemen”.

Er klonk een kort geritsel en Toby zag vanuit zijn ooghoeken het kleine zwarte slipje op de grond gegooid worden. Wat dus betekende, dat Marco geheel naakt achter hem stond. Opnieuw wat geritsel en plotseling voelde Toby een koude vloeistof tussen zijn bilspleet lopen en een vinger, die het spul over en in zijn gaatje verspreidde. Die vinger in hem bezorgde hem rillingen van geil genot. Alles gebeurde achter hem, hij kon niet zien wat hem te wachten stond. Maar wel voelen hoe een grote, vochtige, kloppende eikel tegen zijn sterretje werd gezet, twee handen hem bij de heupen grepen en hoe de heerlijke piemel diep in hem schoof.

“Aaaauwww....” kreunde Toby.

Het voelde of hij van binnenuit in tweeën werd gespleten. Het deerde Marco niet...die begon gewoon te stoten.

Na de eerste pijn kwam er een geilheid over Toby die hij nog nooit ervaren had. Het bedwelmde hem gewoon. Maar hij was nog steeds in staat zich te verbazen over Marco. Nog geen vijf minuten terug had die hem met de zweep bewerkt, maar nu, tijdens het neuken, was hij ontzettend teder. Hij likte Toby’s oorlelletje, kuste hem in de hals, likte de schouders en stootte langzaam en teder in Toby’s darm, zei lieve dingen tegen hem, om uiteindelijk hijgend en kreunend zijn zaad in de jongen te spuiten, die met een heerlijk gevoel de ogen sloot om maar niks van de lust te hoeven missen.

“Oh, slaafje, wat heb jij een heerlijk nauw kutje”, kreunde Marco.

Bevredigd trok Marco zijn lid uit Toby en liep naar de voorzijde van de jongen. Zijn nadruppende piemel bungelde tussen zijn benen.

“Oh, wat is dat nou?” vroeg hij op geamuseerde toon.

Even reikte hij naar voren en tikte tegen Toby’s piemel, die stokstijf vooruit stak.

“Daar weten we wel raad op”, sprak Marco.

Opnieuw graaide hij in de tas. Hij haalde er een klein leren kapje uit dat hij om Toby’s eikel en om het toompje bevestigde. Daarna bevestigde hij een kettinkje aan het oogje aan het kapje en gaf er een paar korte, venijnige rukjes aan. Het deed pijn...het deed verdomd pijn. Maar Toby’s piemel zakte als een kaartenhuis in elkaar.

“Alweer een wijze en belangrijke les: een slaafje krijgt alleen een stijve met toestemming van de meester. Los van die toestemming heeft een slaafje geen recht op genot. Genot is er alleen voor de meester! Als het nog een keer gebeurt, doe ik je een kooitje om. Duidelijk?”

Toby knikte weer gedwee.

Marco maakte hem los en zei hem op zijn knieën te gaan zitten. Daarna ging de jongen voor hem staan en zei bars:

“Het is de taak van het slaafje om de pik van de meester schoon te likken nadat de meester hem geneukt heeft. Dus...schoon likken!”

Toby begon vol overgave de heerlijke, inmiddels slappe boom te likken, van de ballen tot de eikel en weer terug. Zorgvuldig reinigde hij alles met zijn tong, genietend van de smaak van zijn eigen darmsappen vermengd met de resten van Marco’s zaad. Hij sloeg zelfs het randje van de eikel en het deel onder de voorhuid niet over.  

Toen hij klaar was sprak Marco tevreden:

“Niet slecht voor de eerste keer. Ik denk dat je een goed afgericht slaafje wordt. Je blijft nog even naakt daar zitten, gewoon om je meester van het uitzicht te laten genieten. Oh, als je wil mag je jezelf wel aftrekken. Het lijkt me wel lekker om daar naar te kijken”.

Verwachtingsvol ging Marco op een hooibaal zitten en Toby begon zich te masturberen. Al snel, heel snel, kwam hij hijgend klaar en spoot zijn opgekropte zaad over de zandvloer van het schuurtje.

“Mmmm....is leuk om naar te kijken. Goed, kleed je maar aan. Dan kun je gaan. Ik geef je wel een seintje als ik je weer wil zien”.

“Dank u, meester”, zei Toby, blij dat het Marco bevallen had. Even liet hij zijn blik over Marco’s nog steeds naakte, perfecte lichaam glijden.

Hij kleedde zich aan en liep naar buiten. Vervuld van een onbestemd geluksgevoel fietste hij naar huis. Maar het was hem zo goed bevallen dat hij onderweg nog een keer een bosje opzocht, zijn broek liet zakken en zich nogmaals nagenietend aftrok.

 

Het bleef een paar weken stil. Marco meldde zich niet. Oh ja, Toby zag hem wel op school, maar daar gedroeg de jongen zich als altijd. Wat er op neer kwam dat hij Toby, zoals altijd, als lucht behandelde, iemand die niet tot zijn “inner circle” behoorde.

Het deed Toby pijn. Hij had zo gehoopt dat Marco gevoelens voor hem had zoals hij die voor de jongen had. Zelfs zo veel gevoelens dat hij zich had laten vernederen tot de positie van het allerlaagste slaafje, ofschoon hem nog steeds niet duidelijk was wie die andere twee dan wel waren. En, ofschoon hij nog steeds niet begreep wat hem overkwam: hij zou het zo weer doen.

Pas nadat een goede drie weken verstreken waren, drukte Marco hem een briefje in de hand toen ze van het ene naar het andere lokaal gingen. Toen Toby op zijn plaats zat, haalde hij het briefje uit de hand, vouwde het open en las:

“Zaterdag. 14.00 uur, schuurtje”.

Een golf van blijdschap en opluchting ging door hem heen. Zaterdag....shit, dat was nog twee dagen wachten! Maar hij had iets om naar uit te kijken.

Die zaterdagmiddag fietste hij opgewekt en vol verwachtingen naar het schuurtje. Hij was eerder weggegaan om er zeker van te zijn dat hij op tijd was, zodat  zijn meester niet ontstemd zou zijn. En hij had zijn intieme gebieden zorgvuldig geschoren. Nadat alle schaamhaar verdwenen was had hij zich tevreden in de spiegel bekeken. Hij vond het best mooi staan en na een paar dagen was hij er zo aan gewend dat hij het zelfs prettiger vond.

Op de seconde af om twee uur klopte hij op de deur van het schuurtje. Marco opende, opnieuw gekleed in het glanzend leren zwarte en zeer kleine slipje.

“Ach, 3...mooi op tijd!” sprak hij met een tevreden glimlachje bij wijze van begroeting.

Toby ging naar binnen en zag dat alles min of meer was zoals het de laatste keer was. De handdoek met de speeltjes lag al klaar, maar er lag ook een ketting met 4 boeien er aan.

“Kleed je maar uit, 3”, beval Marco.

Toen Toby naakt was, streelde Marco even of zijn vers geschoren piemel en zak en zei:


“Goed zo, zo wil ik het hebben”.

Ook Toby’s billen en er tussen werd geïnspekteerd en met een tevreden gebrom goedgekeurd. Daarna kreeg Toby zijn leren halsband met volgnummer 3 om.

De vraag wie nummer 1 en 2 nu eigenlijk waren brandde op zijn lippen, maar hij slikte hem af. Waarschijnlijk zou hij hen van zelf tegenkomen in de toekomst.

Nadat hij weer de polsmanchetten had omgedaan duwde Marco Toby tegen één van de wandpalen en bevestigde de manchetten met een kort kettinkje aan de paal. Vervolgens ging de spreidstang weer tussen de enkels. Daar stond Toby weer, naakt, geil, niet in staat te bewegen. Hij deed de grootst mogelijke inspanning om zijn piemel slap te houden want het vooruitzicht van een kooitje beviel hem niet zo. Marco deed nog een kettinkje van de halsband naar de paal, zodat Toby nauwelijks in staat was zijn hoofd te bewegen. Maar zijn ogen konden nog alle kanten op, dus voorzover mogelijk keek hij rond, in spanning afwachtend op wat komen ging.

Marco scheen zich er van bewust dat Toby’s blikveld beperkt was. Hij ging op enige afstand staan, zodat hij voor de gefixeerde jongen nog zichtbaar was, keek hem uitdagend aan en liet zijn kleine slipje van zich afglijden. De heerlijke piemel schokte omhoog en Marco begon wat te heupwiegen. Onwillekeurig likte Toby zijn lippen.

“Ach, je wil hem hebben?” vroeg Marco plagend, “Je wil hem weer diep in je voelen?”

“Ja meester”, wist Toby hees uit te brengen.

“Even geduld hebben, 3. Je krijgt hem nog wel”, vervolgende Marco op flemend-treiterige toon.

Marco liep uit het beperkte blikveld van Toby’s ogen, maar die hoorde een deurtje opengaan en ook dat Marco zei:

“Kom maar, 2. Je mag lekker spelen!”

“OK,” dacht Toby, “Ik ga dus 2 ontmoeten. Ben benieuwd wie het is”.

Toby hoorde een gerammel van kettingen en het zwiepen van het zweepje, alsof 2 met de zweep zijn kant werd opgedreven. Twee kwam in zijn blikveld....het maakte Toby stomverbaasd. Twee was ook een jongen. Twee was Koen, de stille nurd van de klas, het buitenbeentje van de school, die meestal rechts achter hem zat tijdens de lessen.

“Schijnbaar hebben stille wateren dus echt heel diepe gronden”, dacht Toby geamuseerd. Maar hij moest ook toegeven dat de stille nurd zo naakt een heel prachtig lichaam had, iets wat hij er nooit van verwacht had. Alleen zijn roede was niet goed te zien. Het had er alle schijn van dat het Koen niet gelukt was om alleen met toestemming van de meester een stijve te krijgen, want zijn piemel zat verpakt in een goudkleurig metalen kooitje, dat het hem onmogelijk maakte om opgewonden te worden.

Koen liep inderdaad in boeien, kettingen om zijn enkels, die weer verbonden waren met kettingen om zijn polsen, die achter zijn rug zaten. Op zijn tepels zaten twee klemmetjes, die met een V-vormig kettinkje weer verbonden waren met een ring om de wortel van zijn piemel. Die ketting stond strak, was iets te kort, waarschijnlijk bewust, dus elke beweging die de jongen maakte moest pijn doen aan zijn tepels. Om die reden liep hij wat voorovergebogen, als wilde hij zo de spanning op het kettinkje verminderen.

Marco’s gezicht kwam weer in Toby’s blikveld, slechts een paar centimeter van hem af.

“Vertel eens, 3”, vroeg die op luchtige toon, “Ben je nog klaargekomen de afgelopen weken?”

“Nee, meester”, loog Toby.

“Hmm, dus je wil me vertellen dat je 3 weken ongebruikte zaadjes in je ballen hebt?” Om dat te controleren greep hij meteen naar Toby’s ballen en kneep er flink in. Toby trok een grimas van pijn en zei zacht:

“Ja, meester”.

“Ze zitten inderdaad wel erg vol, ja. Daar moeten we dan maar eens iets aan doen”.

Marco’s gezicht verdween weer en Toby hoorde hem zeggen:

“Twee, verlos 3 eens van die overtollige zaadjes. En met je kontje omhoog, twee. Je weet wel”.

Met rammelende kettingen ging Koen stuntelig op zijn knieën, wat logisch was omdat hij zijn handen niet kon gebruiken.

Prompt nam hij Toby’s slappe lid in de mond en begon er aan te zuigen. Gelijktijdig ging Marco achter Koen staan, besteeg hem en nam hem wild en bruut. Niks subtiel, niks voorzichtig, gewoon stijve er diep in en stoten. Koen kreunde kort van pijn maar ging verder met zuigen. Toby voelde hoe zijn kleine slangetje een grote boom werd, gestimuleerd door Koen’s tong en het zuigen. Marco stootte door, met gesloten ogen, genietend en hijgend. Hij maakte wat kleine zijdelings bewegingen in Koen, wat een nieuw gekreun opleverde, maar Toby kon niet bepalen of dat van pijn of van lust was. Hij had zijn handen vol aan de mond van Koen. Hij sloot vol genot zijn ogen, voelde hoe zijn zaad zich naar buiten perste en kwam kreunend klaar in de mond van de jongen.


Maar die hield niet op met zuigen. Sterker nog: hij zoog door alsof zijn ziel en zaligheid er van af hingen. En Marco zat nog steeds diep in zijn kontje, klaarblijkelijk met volle teugen genietend. Toby voelde hoe het op dit moment ultra-gevoelige puntje van zijn eikel pijn begon te doen. Maar hij kon niks: hij kon zijn speelgoed niet uit de mond trekken, hij had geen enkel middel om aan de zuigkracht te ontkomen, vastgeketend als hij was aan de paal. En de mond zoog gewoon door, steeds fanatieker, steeds meer richting het eigen hoogtepunt van de jongen. Pas toen Marco kreunend klaarkwam in Koen hield het zuigen op en lieten de lippen Toby’s inmiddels weer slapgeworden lid met zeer pijnlijk-gevoelige eikel los.

“Zo, 3, lekker bevrijd van je zaadjes?” hoorde hij Marco vragen.

“Ja, meester”, kreunde hij zacht.

“Ach, heb je eindelijk lustpijn ervaren, 3? Lijkt me wel leuk om jou onder dwang van je zaadjes te ontdoen, net zo lang tot er niks meer uitkomt. Dat is pas echt lustpijn!”

Marco maakte Toby los van zijn paal maar Koen bleef op zijn knieën op de grond zitten.

“Zo, 3...nu ga je 2 maar eens bedanken voor het leegzuigen van je nutteloze ballen. Dus ga je zijn kutje schoonlikken”.

Toby keek Marco met iets van afkeer aan. Een piemel schoonlikken was één ding, een poepgaatje een heel ander. Maar de doordringend-dominante blik van Marco en zijn dreigende zwaai met het zweepje maakten duidelijk dat er geen ontkomen aan was.

Hij ging achter Koen ook op zijn knieën, spreidde de billen en bekeek het. Langzaam kwam er sperma uit het licht geopende gaatje sijpelen. Het liep langs de zak naar beneden. Opnieuw twijfelde hij. Maar een zacht tikje met de zweep op zijn  billen liet hem beslissen over zijn afkeer heen te stappen en hij begon te likken.

Nadat hij zich over zijn aanvankelijke weerstand had heengezet begon hij er eigenlijk best wel van te genieten. Het was tenslotte Marco’s zaad en hij genoot van de zacht-romige smaak die hij uit het jongenskutje likte. En Koen’s sapjes smaakten niet veel anders dan zijn eigen, dus ook daar was er geen beletsel. Ook Koen scheen te genieten. Hij kreunde zacht, bewoog zijn kontje op en neer en drukte het nog dichter tegen Toby’s lippen in een stilzwijgende geste van “Ga door! Ga door!”.

Na verloop van tijd vond Marco het wel welletjes. Hij beval hen beiden op te staan. Toby ging er vanuit dat het spel voor vandaag ten einde was en wilde bijna zijn kleren pakken.

“Nee nee, 3...” onderbrak Marco hem, “Jullie meester heeft nog een beloning voor jullie. Een verrassing zullen we het maar noemen”.

Marco haalde het kooitje van Koen’s geslachtsdeel dat meteen begon te groeien. Toby moest toegeven dat het een lid was overeenkomstig het lichaam: beiden prachtig, beiden verleidelijk. De eikel van Koen was al aardig paars-rood van pure geilheid en opwinding.

Marco pakte de ketting met de 4 boeien van de handdoek. Eén boei ging om Toby’s rechter enkel. Hij duwde beide jongens tegen elkaar aan. De ketting werd van de rechterenkel om Koen’s bovenbenen geleid en weer naar beneden en daar bevestigd aan Toby’s linker enkel. De handboeien gingen om Koen’s rug heen en zorgen er zo voor dat Toby’s armen om de rug van de jongen vastgezet werden. Zo stonden ze daar, buik tegen buik, borst tegen borst, penis tegen penis.

Marco beek het op een afstandje met een lachje en zei spottend:

“Aaaaahhhhh, wat lief!!!!”


Het ontging Toby wat ze precies in deze houding moesten. Goed, hij voelde hoe Koen’s geslacht begon te groeien en te groeien en genoot van het gevoel hoe die in zijn buik drukte. Hij voelde overigens ook dat zijn eigen piemel weer hard werd.

Schijnbaar had Marco besloten het vuurtje wat op te stoken. Hij ging aan de zijkant staan, stak twee handen uit en begon twee kontjes te vingeren. Toby genoot er van hoe de vinger in hem speelde en kronkelde wat. Dat was schijnbaar de trigger die Koen nodig had. Hij kuste Toby vol op de mond, drukte zijn tong heftig naar binnen en begon te tongen. Maar begon daarnaast ook te kronkelen en tegen Toby aan te rijden. Al heel snel voelde Toby hoe Koen’s lid begon te kloppen om slechts seconden daarna te merken hoe het stroperige warme goedje over zijn buik liep. Om vervolgens zelf zijn eigen resterende zaad over Koen’s buik uit te storten.

“Lekker om te zien, slaafjes. Misschien kan ik jullie verhuren aan gayclubjes om de mannen wat op te geilen met deze act”, lachte Marco.

Hij maakte beiden van elkaar los, liet Toby eerst Koen’s buik schoonlikken en dan Koen Toby’s buik, alhoewel beider tong menig uitstapje maakte naar elkaars eikel om ook daar de laatste restjes niet verloren te laten gaan.

“Zo, einde spel, jongens”, zei Marco met een blik op zijn horloge. Ze kleedden zich allen aan en Toby fietste goedgehumeurd naar huis. Goed, hij wist nu wie nummer 2 was. Maar wie was dan de geheimzinnige en nog steeds onbekende nummer 1 van Marco’s kleine harem? En opnieuw moest hij even pauze houden om “na te genieten”. Ofschoon het hem nog steeds verbaasde begon hij echt plezier te krijgen in zijn rol van Meester Marco’s slaafje. Het leek er op dat hij zich had neergelegd bij de wetenschap dat zijn sexuele instelling onderdanig en slaafs was.

2807 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.