Pim en Koen (vervolg op: Mijn broer Henry en zijn vriendje John).

Geplaatst door: bootwanker op 07-08-20

Blijkbaar zijn er genoeg liefhebbers van kinky seks hier, dus hier volgen de gebeurtenissen nadat ik had ontdekt op mannen in plaats van vrouwen te vallen en ik op Terschelling een leuke jongen had ontmoet met de naam Pim. Uiteindelijk bleek hij al een vriend te hebben, maar hij wilde toch met mij daten. Hij had daar zo zijn redenen voor. Hij zou mij gaan ontmoeten samen met zijn vriend Koen. Deze was ook wel bij die groep mannen geweest op Terschelling, maar ik had hem nog niet ontmoet en wist dus ook niet hoe hij eruit zag. En mijn broer Henry en zijn vriendje John waren ook van harte welkom. Het leek er haast op dat het een orgie zou gaan worden. En dat nog wel als eerste date met een man. Dat was toch wel even heel spannend voor mij.

Zoals afgesproken kwam dus de hele groep bij mij thuis. Als eersten kwamen Henry en John. Zij wilden mij nog even eerst vertellen waarom zij er ook graag bij waren. Na die escapade van John met mij had Henry ontdekt dat hij vreselijk opgewonden werd als hij John zag vrijen en neuken met een andere man. Ze hadden na Terschelling nog een keer een andere man over de vloer gehad om uit te testen of het nou geile fantasie was of dan dat het in de werkelijkheid ook zo was. Ze hadden een hele leuke man thuis gehad die met John een date had gehad terwijl Henry in eerste instantie alleen had toegekeken. Eerst was Henry wel een beetje jaloers geweest en had die man wat plagerige opmerkingen gemaakt over Henry zijn pik en zijn seksuele vaardigheden. Maar het gekke was geweest dat Henry daar alleen maar steeds geiler van was geworden. Hij had ze op den duur zelfs aangemoedigd en terwijl hij zelf zich stond af te trekken had hij die man geprezen dat hij zo goed John kon berijden en dat hij daar zo geil van werd. En dat die man zijn John maar moest volspuiten.

John en die man hadden dat ook zo geil gevonden dat ze tegelijkertijd waren klaargekomen en die man John volgespoten had. En toen Henry had gezien hoe het zaad van die man uit John zijn kontje was gelopen was hij ook klaargekomen en had zijn zaad tegen John zijn kontje aan gespoten. John en Henry wisten nu zeker dat het toch een onderdeel van hun seksspel zou gaan worden. Daarom wilden ze mij geruststellen en ook wel graag kijken hoe Pim en Koen het deden. Misschien gingen ze ook wel meedoen of zo.

Het duurde niet lang dat Pim en Koen ook aanbelden. Pim voorop en hij stelde zijn Koen voor. Ik zag wel dat die behoorlijk ouder was dan Pim. Maar verder leek het mij een aardige man. Gezellig samen aan de koffie met gebak op onze eerste kennismaking. Pim vertelde dat hij Koen al wel 5 jaar kende en ze ietsje korter samenwoonden. Ze waren stapelverliefd op elkaar geworden. Een doorsnee stel, waarvan de een wat ouder was dan de ander. En ook dat ze allebei een baan hadden. Ze waren begonnen met een latrelatie maar al snel gaan samenwonen. Wel zo gezellig. En op seksgebied ging het prima. Hielden er allebei van en ze hadden heerlijke seks samen. Hielden ook wel van spelen met dildo’s en elkaar eerst lekker pijpen en rimmen. Meestal eindigde het erin dat Koen Pim neukte en volspoot en Pim daarna werd klaargezogen door Koen en soms ook wel dat Pim Koen nog volspoot. Maar net als Henry had Koen op een gegeven moment verhaaltjes gelezen en foto’s en filmpjes gezien over cuckolding. Ze kwamen er later pas achter dat dat zo heette en veel in de heterowereld werd gedaan, maar tegenwoordig ook erg in opkomst was in de homowereld. In het begin hadden ze niet gedate met andere mannen, maar die fantasie over cuckolding had vooral Koen niet losgelaten en hij had er bij Pim op aangedrongen om er eens wat mee te experimenteren. Ook bij hun was het de eerste keer wat onwennig geweest met zo’n vreemde man die dan ook nog eens seks had met Pim terwijl Koen moest toekijken. Pim had eerst wat onrustig naar Koen gekeken, maar toen hij had gezien dat Koen zat te genieten en zich zat af te trekken had hij zich helemaal overgegeven aan de seks met die andere man. De eerste keer was het nog redelijk rustig aan gegaan en had de bull zich wat ingehouden. Ze waren alle drie wel heel heftig klaargekomen. De keren erna was die bull helemaal zijn gang gegaan. Hij had heerlijk geile seks met Pim gehad en Koen geplaagd en vernederd en had gekeken tot hoever Koen daar nog geil van werd. En Koen had ontdekt dat hij daar alleen maar geiler van werd. Soms had Koen alleen toegekeken en zich afgetrokken en soms had hij nog na afloop ook nog even Pim geneukt. Helaas was de bull verhuisd en zochten ze nu een nieuwe bull. Een nieuw seksmaatje voor Pim, waar Koen alleen naar mag kijken en moet verdragen dat zijn Pim met een ander vrijt en neukt. Voor zowel Koen als Pim was dit een erg geil seksspel. En hun liefde voor elkaar groeide hierdoor alleen maar.

Nu was het dus mijn beurt om meer ervaring op te doen met mannenseks en gelijk ook nog een niet alledaagse ervaring op te doen. Het was voor mij wat spannend en ongemakkelijk. Maar ik vond Pim wel een leuke aantrekkelijke man. Dus als ik me daar eerst eens op zou concentreren moest het vast lukken. We gingen met z’n vijven naar boven. Henri en Koen gingen op een stoel zitten en wij begonnen met een beetje vrijen en elkaar langzaam uitkleden. Pim kon erg lekker tongen en dat deed me mijn omgeving vergeten. Ook dat mijn broer zijn vriendje John hier aan meedeed. Heerlijk met elkaar tongen. Ondertussen voelde ik een mond om mijn pik gaan en daar voorzichtig aan likken en zuigen. Ik stond helemaal te genieten van al die geile aandacht. Tongen en gezogen worden tegelijkertijd. Ik hoorde op de achtergrond Henry en Koen hun ritsen naar beneden doen en toen ik hun richting opkeek hadden ze allebei hun stijve leuter in de hand. Blijkbaar vonden ze dit geil.

Pim maakte van de gelegenheid gebruik om Koen te vragen: “Hey lieverd, geniet je hier van mij zo bezig te zien? Doen we het goed zo?” En John zei tegen Henry: “Zo, eindelijk een paar stevige dikke geile pikken. Hier heb ik wat aan. Daar kan de jouwe niet tegen aan. Om nog maar niet te spreken van die veelbelovende dikke ballen.” Zowel Henry als Koen glunderden en zaten aan hun stijve pik te trekken. Aan beide mannen te zien vonden ze dit een geil spelletje. En ik vond het wel geil om te zien hoe zij aan hun pik zaten te trekken. Mijn pik was inmiddels kletsnat. Pim smeerde wat van mijn geil op mijn sterretje en begon die lekker te masseren. John begon met mij te tongen en zat zachtjes mijn ballen en lul te strelen. Toen Pim met eerst een vinger en daarna twee vingers bij mijn sterretje naar binnen drong zei hij tegen Koen: “Oh lieverd, wat is dit een heerlijk geil strak kutje. Kijk eens hoe mijn pik al drupt met het vooruitzicht dit jonge strakke kutje te gaan neuken. De jouwe is lang zo strak en geil niet. Kijk nou eens hoe geil en strak deze is en hoe ik hem voorbewerk voor mijn pik.” Daarna ging John met zijn pik in Pim zijn mond en begon hem in de mond te neuken. John zei toen tegen Henry: “Kijk nou eens hoe geil die jongen mij afzuigt, mijn pik verdwijnt helemaal in zijn mond.” Ik hoorde inmiddels bij zowel Koen als Henry de soppige geluiden van natte pikken waaraan getrokken werd.

Toen werd ik door Pim op m’n rug op bed geduwd en gingen mijn benen omhoog zodat mijn kontje goed bereikbaar was voor Pim. Met een spuitje spoot hij een gulp glijmiddel naar binnen. Speelde nog even met vingers in mijn sterretje zodat die klaar was voor zijn pik en toen duwde hij heel langzaam zijn pik bij mij naar binnen. Hij gleed zo naar binnen. Eerst voelde ik de eikel naar binnenkomen en daarna de rest van zijn pik. Hij raakte gelijk mijn geile plekje en ik gaf een kreun van genot. Pim wachtte heel even en deed toen weer een ferme haal zodat ik zijn ballen tegen mijn kont aan voelde kletsen. Inmiddels had ik ook het spelletje begrepen van de mannen. Dus ik kreunde luid tegen Koen: “Oh Koen, wat heb jij een geile vriend. Ik geniet zo van zijn pik in mij. Hij neukt mij zo lekker. Dit doet hij zo lekker bij mij en jij mag alleen kijken.” Toen ik nog wat tegen Henry wat wilde zeggen stak John zijn pik in mijn mond en begon mij in de mond te neuken. Met horten en stoten zei hij tegen Henry: “Kijk nou eens lieverd hoe die geile slet van een broer van jou mij afzuigt, daar kun je nog wat van leren.” Ik voelde hoe Pim zijn neuktempo verhoogde en zijn ballen met kracht tegen mijn kont kletsten. Af en toe probeerde hij zijn lul zo ongeveer door mij heen te duwen en toen kwam hij luidkeels klaar en voelde ik warme stralen naar binnen spuiten. John had al even geleden zijn pik uit mijn mond gehaald zodat Pim beter z’n gang kon gaan. Pim bleef nog even op mij liggen en liet toen z’n slappe pik naar buiten glijden.  Pim trok Koen aan de hand naar mij toe en beval Koen om mijn kontje schoon te likken. Terwijl mijn kontje heerlijk door Koen z’n tong werd bewerkt en hij mij schoon likte zat Koen zich af te trekken. Ik hoorde de smakkende geluiden van zijn tong in mijn kontje maar ook die van zijn natte pik. Toen trok Pim Koen weer bij mijn kontje vandaan en Koen zei tegen Pim dat hij dit wel een heel erg geile date vond. Pim zette Koen weer op de stoel.

Toen was John aan de beurt. Ik zette John op z’n knieën op bed en ging eerst even voor hem zitten en drukte mijn pik in zijn mond en begon hem in de mond te neuken. Ik zei tegen Henry: “Jouw vriendje kan wel verdomd heerlijk pijpen. Daar bof je maar mee. Tenminste als hij jou nog wil pijpen nadat hij mijn pik heeft gehad”. Pim was intussen John z’n kontje lekker aan het likken en zei tegen zowel Koen als Henry: “Wat een heerlijk geil kontje om te likken. Jullie weten niet wat jullie missen. Koen, lieverd, ik weet niet of ik de jouwe nog wel weer likken en neuken. Misschien ruil ik je wel in voor deze geile knul”. Het trekken van beide heren werd even heftiger en ze grijnsden allebei. Ik ruilde met Pim van plek en kon zo mijn paal in John zijn kontje laten glijden. Heerlijk strak en warm omvatte zijn kontje mijn paal en ik begon hem in een rustig tempo te berijden. Ik wilde nog even wachten met mij klaar te rijden in John. Vooral Henry moest goed zien hoe geil John en ik het vonden samen. Nog geiler was het dat Henry alleen mocht toekijken. Pim was al weer geil geworden van dit alles en stak zijn leuter bij John in de mond en samen neukten we John in hetzelfde tempo in beide openingen. Dus terwijl we ons langzaam aan het voor bereiden waren aan de finale vroeg ik aan Pim of we misschien John maar moesten houden als vaste neukvriend. En Pim was het helemaal met me eens. Toen wij John met z’n beiden flink aan het afraggen waren en naar het hoogtepunt aan het toewerken waren zag ik al dat zowel Koen als Henry met enorme stralen kreunend klaarkwamen. Wat een stelletje cucks. Allebei lieten ze hun partner berijden door een ander en ze vonden het nog geil ook. Ik kwam heel heftig klaar in John en het voelde alsof er geen einde aan kwam. En Pim kwam daarna ook klaar in John zijn mond. John slikte alles gulzig door. En Henry likte nog even John zijn kontje schoon. John en Pim kwamen naast me liggen op bed en we knuffelden nog heerlijk na. Nagenietend van elkaars lijf. Zowel John als Pim zeiden dat ze het heerlijk met me hadden gevonden en dat ze overwogen hun eigen partner voor mij in te ruilen. Ze grijnsden natuurlijk even naar Koen en Henry. Koen en Henry grijnsden terug en zeiden dat ze hadden genoten van deze date en er heel heftig van klaar waren gekomen. Misschien moesten we maar eens overwegen om een poliamoureuze groep te gaan beginnen. We spraken af om eerst nog maar eens wat losse afspraken te maken. John en Henry met mij en Pim en Koen met mij en daarna nog eens met z´n vijven om uit te proberen of het wat kon gaan worden. Ik had nu al suizingen in de buik over alles wat mij nog te wachten stond.

2659 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.