Verkocht

Geplaatst door: snoepjevanweek op 08-08-20

Hein was eerst voorlezer bij grote man in Casablanca. Wat hij dus al vreesde gebeurde. Hij werd verkocht. Het boek was letterlijk en figuurlijk uit. Mogelijk vond meester hem te slim worden? Had 4 talen geleerd naast hoe meester behagen. De slavenmarkt waar Hein stond was binnen. En men liet de mannen hun broek aanhouden. Hein zag genoeg kopers maar de vijftiger viel op. Trots met behaarde torso en strakke broek. Hein vreesde het al de man kocht hem. Verstond voor belezen heer.

Misschien had Hein geluk werd geen lustslaaf? Dat is de slaaf welk de meester gebruikt. Moet sexueel met hem waar zin in heeft. Hein ontliep dat lot niet de keuring. Iedereen stond er naakt mannen en vrouwen. Was zoals op veemarkt. Men werd betast ook tussen de benen.Hein werd broek toe geworden hij voldeed. Hoorde het gegil van wie niet voldeed. Of dit niet al vernederend was. De koper kwam in de kamer rest vloog weg. Kort bevel in Arabisch en Hein zat op zijn knieen. Zijn tong ging over de man,s eikel. Wond man op hij kwam in Hein,s mond. Dapper slikte die,t weg. Schrok wel de man tilde hem op. Hein voelde de behaarde torso tegen hem. kriebelde even wel.

De man nam hem mee naar suite. Een kort bevel en Hein ontkleed de man. Raar de man ontkleed Hein ook tot ook spier naakt is. En Hein voelt een tong over zijn lichaam gaan. De gong gaat daar staat de belezen meester. Hein beviel de behaarde man bleek de keurmeester te zijn. Meester vertrok en Hein werd even nog hard genomen. Toen werd hij naar badkamer gebracht, het bloed van hem gewassen en aan gekleed. Hij werd naar de bibliotheek gebracht. Opdracht alles schoon maken en op alfabet. Een nederig baantje zeker als keur meester soms zijn ballen in je leegt. Hoe verder gaat met Hein zie wel?

2800 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.