Hein wat nu?

Geplaatst door: snoepjevanweek op 12-08-20

We verlieten vorige keer de bibliotheek waar Hein bezig was. Hij is nog in Casablanca. Krijgt regelmatig bezoek van de keurmeester. Die kwam met geschenken van de meester. Nou nam Hein ook hard op,t tapijt. Lust slaaf was Hein niet maar voelde zich wel zo! Ondanks bezoekjes was alles klaar. Boeken op Arabisch alfabet. De vraag rees Wat nu? Kwam niet snel een antwoord. Hein werd verrast met persoonlijk geschenken door keurmeester. Die wilde iets komen we wel achter.

Hassan de keur meester begon hem naast hard te nemen te lief kozen.Was Hassan verliefd op hem? Zou dat wel kunnen Hein was een slaaf? Nieuwe opdracht scheid Hassan en Hein. Terwijl lust slaaf de meester behaagd welk op sofa ligt. Betrekt de meester Hein bij keuze welk boek te lezen.Hein gruwelde van wat gebeurde zo vernederend. Natuurlijk laat niet blijken. Hassan zag hij even niet. De meester liet Hein soms stukje voor lezen.

Hein en Hassan zouden elkaar echt wel terug zien ! Er was iets veranderd voelde Hein. Hassan keurde de slaven maar gunde hem geen blik waardig. Hein was er nog steeds. Maar had andere kamer gekregen. De villa was 2 woonlagen en knap groot. Noem geluk als ze op een dag samen zijn. Hassan drukt Hein tegen zijn behaarde torso. En kust daarna zijn voorhoofd maar waarom? Hassan voelt dat Hein stijf is. De meester weet dat ze er zijn roept ze naar hem. Zal hun samen zijn gevolgen hebben?

De meester zit met stijve klaar. Hein weet dat hij hard genomen wordt. Hij gilt uit niet van geilheid. Het is goed gekeurd wat dam Hein wordt Hassan,s bij vrouw. Hassan heeft een vrouw maar die is niet voor de sex voor huis houden. Beter dan lot naar markt gezonden worden. Hassan kan nu legaal zijn ballen legen in Hein. Welk soms ook de meester bezoekt niet voor sex.

okay op verzoek dit verhaal. Zou geert op vakantie doen maar mijn co-schrijver heeft nu geen tijd. Geert is oudere man die rotzooit met okay van zijn man.

1472 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.