Vooropgezet plan ? - Vervolg

Ik stond buiten en wist eigenlijk niet wat mij overkomen was. Daar stond ik dan, geile date gehad, zaad in mijn kutje en een butt-plug in.

Ik voelde mijn telefoon trillen en zag dat ik een nieuw app-bericht had. Van Charlie, uiteraard, ik verbaasde mij nergens meer over vandaag....

Ik hoorde dat de boodschappen gelukt waren ? Met een smiley erachter.....

Kom de spullen maar even brengen en laat die butt-plug maar in je kutje zitten !!
En oja, haal even wat tandpasta voor mij bij de ETOS.

Ik moest nog wel een stukje lopen naar de ETOS en met zo'n butt-plug loopt dat niet zo snel als anders. Bovendien werd mijn geiligheid er niet echt heel veel minder van. Bij de ETOS aangekomen, had ik dan ook het idee, dat iedeereen wist wat er aan de hand was. Onzin natuurlijk, maar zo voelde dat wel. Terwijl ik de tandpasta afrekende had ik het gevoel dat ik bekeken werd door een wat oudere man. Kon ook verbeelding zijn uiteraard, maar toch. Op een gegeven moment liep hij recht op mij af en gaf me een knipoog. Daarna ging hij naar buiten. Ik kreeg nog wisselgeld terug en liep ook naar buiten. Ik keek om me heen, maar neiemand te zien. Had ik het mij toch verbeeld..

Bij het huis van Charlie aangekomen belde ik aan. Hij liet mij de lobby binnen en ik pakte de lift naar zijn appartement. De deur stond al open en ik liep naar binnen. Hij stond me al op te wachten in de hal. Naakt, met zijn pik al op oorlogsterkte.

Hij zei tegen mij, uitkleden en omdraaien !

Ik deed dat en hij plantte mij tegen de muur aan, haalde de butt-plug uit mijn kutje en verving deze meteen door zijn dikke pik. Zo sletje, hijgde hij in mijn nek, jij wil dus geneukt worden....

Hij begon me hard te neuken en ik kon geen kant op. Ik stond vast tegen de muur en hij had mij goed vast. Ik hoorde hem hijgen en na enige tijd spoot hij de tweede lading zaad van die dag in mijn kutje.... Hij haalde zijn pik eruit en stopte de butt-plug er weer in.

Kom naar de slaapkamer beval hij. Ik keek hem vragend aan, maar hij wemstte geen tegen spraak en trok mij mee.
Daar aangekomen, zag ik een bekende zitten, de eigenaar van de seksshop. Hij had een laptop op schoot. Hij keek mij aan en zei, kom maar eens naast mij zitten, ik wil je wat laten zien.

Ik ging naast hem zitten en ook Charles ging naast mij zitten. Hij draaide de laptop naar mij toe en liet mij een filmpje zien van mijzelf, waarin ik een paar uur eerderdoor hem geneukt werd. Ik was dusdanig iuit het veld geslagen, dat ik niet merkte dat ik in een keer twee handboeien om kreeg. Toen ik dat door had, was het natuurlijk al te laat.

Kijk, zeiden ze, dit filpmje is ons geheimpje. Vanaf nu ben jij ons seks slaafje. Wij hebben een aantal kennissen die gek zijn op een slaafje zoals jij. Ze willen niets liever dan een bol kontje vol spuiten, omdat dit thuis van de vrouw niet mag. En het goede nieuws is, dat we vandaag onze eerste klant hebben.

Ze stonden allebei op en liepen naar een soort van slinger. Ik zag nu pas, dat de handboeien met twee kabels naar die slinger liepen. Ze begonnen de kabel aan te spannen en ik werd gedwongen op op mijn handen en knieën te zitten, zodat mijn kutje behoorlijk neukgereed stond.

Ze deden een kap over mij hoofd, zodat ik niets kon zien en liepen de kamer uit. Even later ging de kamerdeur weer open en er kwam een nieuw iemand binnen, deze streelde wat over mijn kutje, haalde de butt-plug eruit en ook deze man begon mij hard te neuken. Hij had een vrij dunne, maar lange pik en kwam niet zo snel klaar, maar uiteindelijk spoot ook hij mijn kutje vol.

Hij klopte mij op mijn billen, bromde bedankt en lpe weer naar buiten.

Na die tijd kwamen Charlie en de eigenaar weer binnen.
Zo zeiden ze, dit gaat vanaf nu 1-2 keer win de maand gebeuren.
Ik keek ze aan, maar had het idee, dat het geen vraag, maar meer een mededeling was.

Ga je maar douchen en dan kun je gaan zeiden ze. Wij zijn wel klaar met je vandaag.

Later zat ik de trein te bedenken, wat ik hier nu van vond...

Ik besloot het maar over mij heen te laten komen......

2696 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.