Hockeykamp

Ik heb maar weinig ervaring met jongens, maar de leukste keer was 2015 hockeykamp, we gingen er als heren 4 heen, niet voor succes maar voor de gezelligheid. 

Op de nacht van zaterdag op zondag zaten we nog met een aantal buiten, redelijk de weg kwijt, na een dag in de brandende zon gehockeyd en een avond met weinig eten, veel bier en hier en daar wat geestverruimende middelen. 
Inmiddels hadden andere teamgenoten al een vrouwelijk tent gevonden om in te ‘slapen’
Ik zou eigenlijk bij iemand in de tent slapen alleen die had ook een vriendinnetje de tent ingenomen, kortom ik had een slaapplek nodig. Onze spits Jay (homo) bood aan dat ik bij hem kon slapen omdat hij zijn tentgenoot al de hele avond niet had gezien. 
Uiteindelijk werd het 4 uur, en Jay had al 3x gezegd dat hij naar de tent zou gaan. Ik stond op en waggelde naar de tent toe. 
In de tent pakte Jay meer lekker spul en deelde dit rijk met me. 
Ik werd echt bloedgeil, en voelde mijn hele lichaam tintelen. 

Ik liet me achterovervallen, en kreunde zachtjes van geilheid. Jay legde zijn hand op mijn bovenbeen, en vroeg of ik het oké vond. Ik kon niet meer antwoorden, maar ik trok zijn hand naar mijn stijve lul. Hij masseerde mijn lul over mijn broek, en zachtjes gaf hij me een kus op mijn lippen. En nog een kus, maar dit keer duwde hij zijn tong naar binnen, en kneep hij hard in mijn lul. Ik liet me volledig gaan, en wurmde mijn hand in zijn broek. Groot, warm en kaalgeschoren voelde zijn lul aan. 
Hij duwde me naar achter en zei: trek je kleren uit, gaan we lol hebben. Niet veel later lagen we samen hijgend en spacend naast elkaar. 
Hij vroeg nog een keer of ik het oké vond, ik zei ja, en pakte zijn lul beet. We zoende eerst nog een beetje. Waarna hij zijn lul in mijn mond duwde, hmmmm die was echt heerlijk warm. Al snel lagen we 69 en speelde hij met mijn ballen en kontje. Zo hebben we zeker een uur liggen rollenbollen. Hij was heerlijk met zijn handen, ik voelde dat ik keihard moest spuiten, en ging steeds harder kreunen. Zo’n harde lul als toen, heb ik niet vaak gehad. Hij duwde mijn benen uit elkaar en stopte een vinger in mijn kontje, daardoor knalde ik uit elkaar en spoot heel de tent en Jay onder. Ja likte al het sperma van mijn buik en lul. Zo heb ik nog 5min gelegen. Jay was zichzelf daarna keihard aan het rukken, dat hoorde ik maar zag ik niet. 
Na enkele seconde voel ik dat hij op me gaat zitten. Ik kan lekker aan zijn ballen zuigen en bijten. Hij zegt kijk me aan en zuig me. Ik probeerde hem zo helder mogelijk aan te kijken en begon zijn lul te zuigen, steeds harder. Tranen in mijn ogen omdat het af toe heel diep ging. Maar hij kwam heerlijk klaar in mijn mond. Samen zijn we ongeveer in dezelfde posities in slaap gevallen. De volgende ochtend moesten we al weer vroeg hockeyen, dus toen hebben we snel samen gedoucht, weer een beetje gezoend en gevoeld. Hij vroeg toen aan me of ik de volgende avond misschien klaar was voor een volgende stap...

4554 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.