Even een terrasje pakken

Daar zat hij dan op een terras. Heerlijk in de zon, genietend van een koud biertje. We hebben elkaar al jaren niet meer gezien. We werkten vroeger op dezelfde afdeling en het gebeurde wel eens dat op een laat tijdstip wij met zijn tweetjes op kantoor zaten. Hij, tegenover mij in een kamertje. Van hem weet ik dat hij homo is en met een partner samenwoont in Bergen aan Zee. Hij zag mij ook en riep mij “Hee Rick, hoe is het met jou? Lang niet gezien of gesproken. Kom erbij zitten en drink een biertje mee. Kunnen we ook weer eens gezellig bijpraten na al die jaren. Daar zitten we dan op een terrasje. Hij in een bermuda, ik ook overigens. Met dit warme weer is het geen doen om in een lange broek rond te lopen. “Hoe is het met jou, nog steeds gelukkig getrouwd en nog steeds bij dezelfde baas?” Ja, ik ben nog steeds getrouwd en nog steeds bij dezelfde baas.. Dat gelukkig, heb ik maar achterwege gelaten. Ik wil hem niet wijsmaken, dat ik ongelukkig ben in de liefde. Door een samenloop van omstandigheden hebben mijn vrouw en ik al jaren geen sex meer met elkaar. Nee, geen ruzie of wat dan ook. Door een noodzakelijk operatie aan haar borsten, voelt ze zich geen of minder vrouw meer en is haar lust voor sex ook helemaal weg. Om verdere vragen te voorkomen, ben ik ook vragen gaan stellen.
Het blijkt dat zijn partner, vlak na zijn vertrek bij de zaak, hem al jaren ongemerkt heeft kaalgeplukt. Hij is er achter gekomen toen hij zich in de boekhouding ging verdiepen. Op tijd maar. Bij zijn vertrek, door een reorganisatie, had hij een zak geld mee gekregen. Hij heeft hem toen gedumpt en is alleen achtergebleven in het grote huis. Inmiddels heeft hij weer een andere baan.

Hij ging een beetje verzitten en zijn onderbeen kwam tegen mijn onderbeen aan. Het was net alsof er een stroomstoot door mij heen ging. Ik voelde mijn lul een beetje groeien en ging ook verzitten zodat hij het niet kon zien. We keken elkaar aan en zeiden niets. Nu moet ik wel zo eerlijk zijn om te vertellen, dat in de jaren dat wij samenwerkten en alleen achterbleven in de avonduren, ik soms de neiging had om onder het bureau te kruipen om hem te pijpen. Gewoon zo maar. Weer keken we elkaar aan. Ik heb het vermoeden dat hij wel behoefte heeft aan sex en ik ook overigens. Zijn stem sloeg even over toen hij vroeg of ik zin had om bij hem thuis in de tuin nog wat te drinken. Een teken dat hij op springen staat? Is goed zei ik. Na afgerekend te hebben stonden we op en liepen we richting zijn huis. In de tuin aangekomen, blijkt dat hij uitzicht heeft over de weilanden en geen inkijk heeft van achterburen. Ook van de buren naast hem heeft hij geen last. Bomen en struiken aan beide zijden van de tuin garanderen voldoende privacy.
Kom, zei hij, ga maar lekker in de tuinstoel, ik haal wat te drinken en kom er dan gezellig bij. Zo zitten we dan naast elkaar in de zon te genieten van een koud biertje. Op een gegeven moment hield ik het niet meer. Ik stond op en ging tussen zijn benen zitten. Wat doe je nu? Iets wat ik jaren geleden had willen doen op kantoor en waar jij volgens mij wel zin in hebt. Daarstraks op het terras keek je mij zo aan, met van de naar sex hunkerende ogen. Ik deed zijn bermuda omlaag en fier sprong zijn lul overeind, zeker 21 cm. Ik pakte zijn lul met beide handen en begon er aan te likken alsof ik een ijsje aan het likken was. Heel langzaam en zo af en toe nam ik zijn ballen in mijn mond. Ook speelde ik met mijn tong langs zijn eikelrand en in zijn plasgaatje. Het liet hem niet onberoerd. Zijn lul werd maar harder en harder. Nee, nee vriend jij gaat nog niet klaarkomen. Ik stond op en liet mijn bermuda op mijn enkels vallen. Ik wil dat je mij ook gaat verwennen en mij daarna gewoon lekker uitwonen. Je hebt daar het juiste gereedschap voor. Zoals ik je jaren geleden heb ingeschat, was jij het mannetje en jij mag mij vandaag gebruiken alsof ik een vrouwtje ben. Dat heb je goed gezien, zei hij en hij trok mij naar zich toe en begon mij te pijpen. Na een tijd draaide hij mij om en ging mij rimmen. Voor het eerst dat ik werd gerimd en ik moet eerlijk bekennen dat het prettig aanvoelde. Opeens voelde ik dat hij een vinger in mijn kont stopte en vervolgens nog eentje. Na een poosje zei hij dat ik al voldoende opgerekt was en klaar was voor de volgende fase.

Ga maar op je rug liggen, wij gaan het hier op het gras doen. Daar lag ik dan op mijn rug, klaar om voor het eerst door een man te worden genomen. Hij ging op zijn knieën achter mij zitten en richtte zijn lul op mijn kontgaatje. Even een klodder spuug op mijn kontgaatje en op zijn eikel. Vervolgens zette hij zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Even ontspannen, zegt hij, het gaat een beetje pijn doen, maar als dat over is dan is er alleen maar genot. Hij duwt zijn eikel een stukje in mijn kont en stopt eventjes. Ga door, hijgde ik……. Ik ben wel het een en ander gewend. Ik duw er wel eens een butt plug in of een dildo. Dat hoefde ik niet voor de tweede keer te zeggen. Met een flinke stoot zat hij er tot aan zijn wortel in. Het voelde wel prettig aan een kloppende lul i.p.v een koude butt plug of dildo. Hij begon mij langzaam te neuken. Ik pakte zijn tepels en begon er in te knijpen en te draaien. Dit was voor hem een aansporing om zijn ritme te verhogen. Dit was de allereerste keer dat ik geneukt werd door een man en hoe…. Ik voelde zijn eikel steeds maar tegen mijn prostaat aankloppen, dit was echt hemels. Nooit geweten dat dit zo heerlijk was. Ik trok zijn gezicht naar mij toe en begon hem te zoenen, te tongen. Dit had ik eerder moeten doen. Hij bleef mij maar neuken. Op een gegeven moment voelde ik zijn lul kloppen. Hij deed aanstalten om uit mij te gaan, maar ik omklemde hem met armen en benen en zei….Laat je maar in mij leeglopen, ik wil het. Ik was nauwelijks uitgesproken of zijn lul explodeerde in mij. Het kwam helemaal uit zijn tenen en het duurde even voordat hij klaar was met mij vol te spuiten. Ik hield hem nog even geklemd en zei tegen hem…het was heerlijk en gaf hem een tongzoen. Na minuten zo gelegen te hebben, liet ik hem los. Zijn lul was inmiddels ook naar een normale lengte gekrompen en hij trok zich uit mij terug. Zijn zaad gutste uit mijn kontgaatje….. Zo, zei ik, volgens mij heb jij al lang geen echte sex meer gehad. Klopt zei hij, zo af en toe een handjob, niet vergelijken met dit. Inderdaad zei ik, het was heerlijk. Ik heb nooit geweten dat ik dit lekker zou vinden. Ja zei hij. Alles went, ook een vent.

3207 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 31)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.