Vakantie 2020

Ik had een bungalow gehuurd voor drie weekjes op een vakantiepark in Limburg i.v.m. de corona. De eerste de beste dag gelijk gestart met een verkennende wandeling in de omgeving. Bij terugkomst een praatje gemaakt met de buurtjes van de overkant. De volgende dag was een geplande rustdag, wat later in de middag zat ik nieuwsgierig op de homo chat of er misschien iets te beleven zou zijn. Na een klein halfuur bingo “sletje zoekt een dominante meester voor een buiten avontuurtje”.  Hij wilde graag vastgebonden worden en misbruikt worden als een echt sletje. Na een paar minuutjes was het duidelijk dat hij uit het zelfde plaatsje kwam als waar ik mijn bungalow gehuurd had. Snel een afspraakje gemaakt voor een avontuurtje langs de geul net effe buiten het dorp. Het begon al licht te schemeren toen ik op de afgesproken plek arriveerde. Mijn sletje stond met zijn rug naar mij toe netjes te wachten bij het hek van een weide op de splitsing in het bosgebied. Ruw duwde ik hem tegen het hek en beval hem zijn armen te spreiden. Zonder tegenspraak voerde hij zijn opdracht uit. Met het meegenomen touw bond ik hem stevig vast aan het hek. Ik maakte zijn broek los en liet deze op de grond vallen. En wat bleek hij was gekleed in dames lingerie en op hoge hakken.


Met mijn zakmes snee ik zijn broek en shirt aan stukken zodat hij verplicht in lingerie terug moest!! Ik spreidde met mijn voet zijn benen zodat ik zijn volle zak en licht gezwollen pik kon betasten met mij beide handen. Het duurde niet lang of hij was stijf. Ik schatte van achteren zijn stijve lul op z’n 18 cm lang, 4 cm breed en met een lichte kromming naar links in. Ik blinddoekte hem met zijn eigen kapotte t-shirt en liep om het hek heen. Met een kleine shock herkende ik mijn overbuur man! Ik had hem tussen de 23 a 25 jaar ingeschat. Die lekkere lul van hem stond hard over eind dus kon ik niet anders dan deze in mijn mond nemen. Met ferme en diepe halen maakte ik hem nog natter en harder. Mijn tong gleed langs zijn eikel en stam langzaam naar zijn ballen toe. Één voor één nam ik deze in mijn mond en hij kreunde zachtjes. Ik smeerde tegelijk met mijn eigen voorvocht mijn kutje in.  Mijn lul was inmiddels keihard geworden en mijn gedachten zei “steek hem eens lekker in dat kutje”. Ik vertelde dat hij voor de rest van de vakantie mijn gore slet zou zijn. Hij stamelde eerst enigszins tegen. Hoe weet je dat ik hier op vakantie ben? Ik vertelde hem dat ik de overbuurman was waar mee hij eerder had gesproken. Ik schoof zijn slipje op zij en duwde mijn harde lul zijn anus in zonder iets te zeggen.


Hij kom immers niet weg en de mijn was bloedgeil en kei hard van lust. Net voordat ik zou klaarkomen stopte ik met neuken, hij smeekte om meer maar dat was niet wat ik nu wilde. Ik maakt hem los en beval hem op de grond te gaan liggen in het gras. Ik maakt zijn blinddoek los en ging gehurkt boven zijn gezicht zitten. Ik wilde dat hij mij langdurige zou rimmen terwijl ik met zijn ranke lul zou spelen. Na een klein half uur en met een opgegeild kutje ben ik boven op zijn harde lul gaan zitten en neukte ik op het door mij bepaalde ritme. Op een gegeven moment voelde ik zijn warme sperma diep mijn darmen in spuiten. Uiteraard moest hij mijn hete kutje lekker tot op de laatste druppel schoon likken. Iets wat best wel lang duurde. Ik pakte bij het opstaan hem hard handig bij zijn haren beet en dirigeerde zijn mond opnieuw naar mijn harde lul. Zuigen kreng! Beet ik hem toe maar zorg ervoor dat ik niet klaarkom!! Het was inmiddels best wel donker geworden en het begon licht te regenen dus sommeerde ik hem in lingerie naar mijn bungalow te lopen. Hij voorop en ik er achter zodat dat ik zijn geile lichaam goed kom zien. We waren nog niet binnen of het begon te plenzen. Ik wilde net begin om hem tot slet te veroordelen toen de deur open ging !

4979 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.