Een heerlijk weekend (2)

Het is ochtend. Ik werd wakker en ontwaarde dat ik niet in mijn eigen bed lag. Ik voelde een arm om mij heen. Tom had zijn arm om mij heen geslagen en we lagen daar lepeltje-lepeltje in bed. Ik begon zijn arm te strelen en hij kreunde lichtjes. Ik merkte dat het lichte strelen van zijn arm een erectie bij hem had veroorzaakt. Sorry, ik ben geen echte ochtendmens zei Tom, maar als je wilt kun je gaan ontbijten. De ontbijtgranen liggen in het kastje boven het fornuis, jus d’orange en yoghurt vind je in de koelkast. Je hoeft alleen de espresso-automaat aan te zetten. Ik kom zo wel, even goed wakker worden. Is goed zei ik. Ik draaide mij om en drukte hem op zijn rug en ging over zijn erectie buigen. Zijn lul was nog half slap, maar al een centimeter of 18. Blijf jij maar lekker liggen, zei ik, ik zorg dan wel voor het ontbijt. Vervolgens viel ik zijn pik aan en in no-time stond het weer op volle oorlogslengte. Ik nam het in volle lengte in mijn keel en begon hem heftig te pijpen, likken en zuigen. De ballen werden één voor één in mijn mond bewerkt. Als dit bij mij zou zijn gebeurd, dan had ik het plafond al lang gewit. Tom wist zich echter goed in te houden. Zou hij na gisteravond soms nog leeg zijn en moest hij zijn zaadvoorraad weer gaan opbouwen? Plots voelde ik hem verkrampen, hij strekte zijn benen en balde zijn handen tot een vuist. Ik ging nog door met pijpen. Tot de laatste druppel wou ik het eruit geperst hebben. Hij ontspande zich en ik voelde het opborrelen en net zoals een vulkaanuitbarsting, werd het zaad door hem eruit geperst. Ik omsloot zijn lul met mijn lippen zodat er ook niets uit kon lopen. Zonder zijn zaad door te slikken, ving ik het in mijn mond op. Pas toen hij zich volledig had ontspannen en er niets meer kwam, richtte ik mij overeind. Ik ging met mijn gezicht boven zijn gezicht en drukte mijn mond op zijn mond.

Hij opende zijn mond en ik liet zijn zaad in zijn mond lopen. Met onze tongen gingen we in elkaars mond zijn zaad verdelen. Dit hielden wij een paar minuten vol, waarna we elk ons portie inslikten. Zo dit was het ontbijt wat ik heb klaargemaakt, warme yoghurt, zei ik.
Ik had al zo’n donkerbruin vermoeden toen je dat gisteravond voor het slapen zei, zei Tom. Ik had willen vragen wat je ermee bedoelde, maar ik had zo, ik laat mij graag verrassen.
Ik keek hem verliefd aan en glimlachte, kom laten we gaan douchen en dan koffie drinken.
We gingen de badkamer in en onze handen gleden over elkaars handen. Hij ging op zijn knieën en nam mijn lul in zijn mond. Ik voelde het in zijn mond groeien. Heel beheerst ging hij mij pijpen af en toe nam hij mijn ballen in zijn mond en likte hij mijn schacht tot aan de eikelriem, waarna hij op mijn eikel ging zuigen. Met zijn vingers bewerkte hij mijn kontgaatje. Dit werd mij teveel. Ik hield het niet meer uit en perste mijn zaad in zijn mond. Tom stond toen op, tilde mij op en liet mij over zijn 21cm genotsstaaf zakken. Hij zette zijn lippen op mijn lippen en ik opende mijn mond voor een heerlijke tongzoen. Ik voelde mijn eigen zaad. Voor het eerst in mijn leven proefde ik mijn eigen zaad! Langzaam begon hij mij te neuken onder het stromende water. Ik slikte mijn eigen zaad in en hij zei… ook ik ben goed in ontbijt maken en nu geef ik je een anaaldouche. Gedurende 10 minuten werd ik staande geneukt, waarna hij mij op de grond liet zakken. Ik ben leeg zei hij, je hebt mij helemaal leeggezogen daarstraks. Ik hoop dat ik voor vanavond weer wat zaad geproduceerd heb, laten we ons afdrogen en dan koffie drinken. Na ons afgedroogd te hebben gingen we naar beneden om koffie te drinken. We liepen naakt naar beneden om koffie te zetten en gingen vervolgens in de tuin onze koffie drinken. Het was al behoorlijk warm geworden. Zullen we vanmiddag naar het strand gaan, zei Tom. Daar lekker in de zon gaan liggen en af en toe het water in? Prima idee, ik heb alleen geen zwembroek, zei ik. Geen probleem zei Tom, we gaan naar het naaktstrand. We nemen dan wat eten en drinken mee en blijven daar de hele middag.

Ok, ik heb dit weekend mijn grenzen op het gebied van sex verlegd, maar een naaktstrand is nieuw voor mij. Ik weet niet of het wat is voor mij, al die mensen om mij heen. Joh, zei Tom, al die mensen zijn ook naakt en kijken er niet van op dat jij ook naakt rondloopt. Zij zien het niet eens meer, voor hen is het ook gewoon geworden. Je zult zien, na vijf minuten daar te hebben rondgelopen, zul je het ook gewoon vinden. Ik was nu toch wel nieuwsgierig geworden naar het naaktstrand en gaf uiteindelijk toe. Samen gingen we wat voor onze “pik”nic in het strand halen en kort na het middaguur gingen we naar het strand. Het was ongeveer op 15  minuten rijden vanaf het huis van Tom. We kwamen op het strand aan en parkeerden de auto op een plek, waarvan Tom wist dat het daar al die tijd in de schaduw zou staan. Tom leidde mij naar een plekje, waar hij altijd naar toe ging. Een beetje beschut tussen de duinen, in een kommetje. We kleedden ons daar uit en gingen op de meegenomen badlakens liggen.

Hey Tom, hoorden wij opeens een stem zeggen. Jou hebben we hier al een tijd niet meer gezien. We dachten dan ook dat dit plekje nog vrij zou zijn. Dat is jammer. Ik zie dat je iemand bij je hebt. We keken beiden op en zagen een slanke man, aardig door de zon gebruind en een donkere man staan.
Hoi Harrie, inderdaad al die tijd niet geweest hier. Je doe het ook niet zo gauw als je alleen bent. Maar inderdaad, ik heb iemand bij me. Mag ik je voorstellen aan Rick en wil je ons ook aan jouw vriend voorstellen? Hem ken ik niet. Harrie stelde zijn vriend aan ons voor. Myron heet hij en hij is van Antilliaanse komaf. Hebben jullie zin om bij ons te komen, vroeg Tom. Als dat geen bezwaar is voor jullie, graag, zei Harrie. Ze spreidden hun badlakens op de grond uit en begonnen zich uit te kleden. Ik sloeg ze gade, terwijl Tom zich inmiddels weer had omgedraaid op zijn laken. Harrie heeft een lul van bescheiden formaat, ik denk zeker 18cm. Mijn adem verstokte helemaal toen ik die van Myron zag. Het is dus geen mythe, ze hebben wel degelijk enorme lullen. Ik had niet door dat ik gebiologeerd en met open mond naar die enorme lul van Myron zat te staren. Het is werkelijk een pracht exemplaar. Hij was besneden, dat was duidelijk te zien. Zijn donkere eikel glom helemaal en je kon zien de aderen van zijn lul zien. Dat, in combinatie met zijn donker, gespierde lichaam, maakte mij van binnenuit gloeien. Myron zag mij naar zijn lul staren en kuchte. Ik ontwaakte uit mijn trance en keek hem aan. Hij glimlachte en gaf mij een steels knipoogje. Harrie had het niet door, hij was inmiddels ook gaan liggen. Een beetje verward over de enorme lengte van Myrons lul ging ik ook liggen, wel op mijn buik zodat mijn erectie niet te zien was.

Harrie en Tom stonden beiden op en zeiden dat ze de zee in gingen om verkoeling te zoeken. Tom zei toen tegen ons, dat we ons gang konden gaan. Ik heb gezien hoe Rick naar jou zat te staren Myron en jij vond het best wel leuk. Ga maar gezellig kennis met elkaar maken. Hij knipoogde daarbij naar mij. Gezamenlijk liepen ze de duin af naar het water. Toen ze buiten gehoorafstand waren, vroeg Myron mij of het mij was bevallen wat ik had gezien. Ik kon moeilijk nee zeggen aangezien hij gezien had hoe ik naar hem staarde. Het is voor mij de eerste keer dat ik een donkere man met een enorme lul zie, zei ik. Mijn complimenten, je hebt een goddelijk lichaam. Wil je mijn goddelijk lichaam verkennen, vroeg Myron. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen. Hij ging op zijn rug liggen en ik begon hem over zijn hele lichaam te strelen. Hij trok mijn gezicht naar zich toe en plantte zijn volle lippen op mijn lippen. Hartstochtelijk begon hij mij te kussen. Ik deed mijn mond open en hij stak zijn tong in mijn mond. Myron heeft een enorme tong wat mijn mond vulde. Ik zoog aan die geweldige tong. Het ging door mijn hoofd hoe het zou zijn als hij mijn kontgaatje ging likken en vervolgens met zijn tong ging neuken. Ondertussen was zijn lul op volle oorlogssterkte. Zeker 26cm lang en minimaal 6cm dik. Je moet wel een ruim inkomen hebben om hem te kunnen ontvangen. Ik omklemde zijn lul en maakte pompende bewegingen. Er liep wat voorvocht uit zijn eikel wat ik voorzichtig oplikte. Op het moment dat mijn tong zijn eikel raakte, drukte hij mijn hoofd naar beneden. Automatisch deed ik mijn mond open en zijn enorme eikel gleed in mijn mond. Een aardige mondvol moet ik zeggen. Ik probeerde zijn lul naar binnen te werken maar het lukte maar voor een deel. Het voelde aan alsof ik een aubergine in zijn geheel probeerde te slikken. Ik haalde zijn lul uit mijn mond en begon er aan te likken, af en toe nam ik wel zijn eikel in mijn mond. 

Ik voelde de aderen in zijn lul in mijn hand kloppen. Met mijn andere hand kneedde ik heel voorzichtig zijn ballen, zo groot als golfballen. Zo, zo, jullie hebben al aardig kennis gemaakt met elkaar, hoorden wij opeens. Verschrikt keken we op en zagen we Tom en Harrie op een kleine drie meter van ons staan. Kom, zei Tom, we gaan weer terug. Het begint al tegen zessen aan te lopen en ik begin enorme trek te krijgen, heb ik altijd als ik de zilte zeelucht ruik. Oh en Rick? Je hoeft niet teleurgesteld te kijken. Je mag vanavond het klusje waar je mee bezig was, afmaken. Harrie en Myron gaan mee, ze rijden achter ons aan naar mijn huis en eten mee. We kleedden ons aan en liepen naar de auto’s. Harrie had zijn auto niet ver van ons staan en we reden achter elkaar in de richting van Bergen aan Zee. Ik heb het idee, dat mijn avond en mijn weekend niet stuk kunnen gaan.

2489 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.