Een heerlijk weekend, onverwacht einde (slot)

Na een klein kwartiertje rijden kwamen we in Bergen aan. Tom zette zijn auto in de garage en Harrie die van hem op de oprit. Via de garage gingen we het huis in en kwamen we uit in de hal. Harrie en Tom gingen onder de douche aangezien zij in zee waren geweest en het zilte van zich wilden afspoelen. Myron en ik pakten een koud drankje en gingen in de tuin zitten. Myron keek om zich heen en merkte op dat we leuk woonden, veel privacy in de tuin doordat de buren niet in de tuin konden kijken. De enigen die zouden kunnen gluren waren de koeien in de wei. Tom woont hier, zei ik. Oh jullie wonen dus niet samen, stelde Myron vast. Ondertussen waren Tom en Harrie beneden gekomen. Ze liepen naakt rond en zeiden tegen ons. Kom op en doe mee met ons. Myron en ik kleedden ons uit en gooiden onze kleren in een hoekje. Wat zullen we eten, vroeg Tom. We kunnen ook de barbecue aanzetten en wat stukjes vlees er op gooien of we maken de broodjes van vanmiddag op. Daar waren we niet aan toe gekomen en Rick heeft alleen worst gehad, zei hij. Laten we de broodjes opmaken, met dit weer ga je echt niet met je snufferd boven een hete barbecue hangen, zei ik. We gingen met zijn vieren aan tafel en maakten de broodjes op. Gelukkig was er genoeg voor vier man. Na het eten werd er koffie gezet en gingen we op een rij in de tuin van de zonsondergang genieten. Myron zat naast mij en begon met zijn lul te spelen. Mijn aandacht werd er door getrokken. Heel rustig zat hij daar met zijn “sexofoon” in zijn hand te spelen. Ik merkte dat ook Harrie en Tom dit zagen, maar deden alsof ze niets gemerkt hadden. Ik greep naar de lul van Myron en begon met hem mee te doen. Hij legde zijn grote warme handen om mijn hand en bepaalde het ritme. Harrie en Tom bleven stoïcijns voor zich uitkijken. Ik hield mij niet langer in en ging voor Myron op mijn knieën zitten. Hij spreidde zijn benen en liet mij zijn lul met beide handen vastpakken. Hij ging een beetje onderuit zakken, waardoor ik hem kon gaan pijpen. Ik probeerde zijn lul nu dieper in mijn keel te krijgen, dan dat het vanmiddag was gelukt. Wonderbaarlijk ging het nu een stuk verder, maar nog niet de volle 26cm. Ik voelde mijn speeksel uit beide mondhoeken druipen. Met mijn linkerhand om zijn dikke staaf begon ik pompbewegingen te maken op het stukje wat niet in mijn mond zat. Kom, zei Harrie tegen Tom, laten we die twee hun kennismaking verder afmaken dan gaan wij met zijn tweetjes binnen een filmpje pakken.

Ze stonden stilletjes op en gingen naar binnen. Myron en ik hadden alleen maar oog voor elkaar. Na een paar minuten trok Myron mij overeind en plaatste mij op zijn schoot, met mijn kont over zijn lul, die glom van mijn speeksel. Hij spuugde in zijn hand en maakte haar mee mijn kontgaatje nat. Hij liet mij toen voorzichtig op zijn lul zakken en heel zachtjes schoof zijn eikel bij mij naar binnen. Hij liet mij toen los en ik voelde dat ik over zijn staaf verder omlaag zakte. Tot mijn verbazing ging het veel dieper dan ik had verwacht. Ik voelde ook geen centje pijn toen hij mijn sluitspier voorbij ging. Ik bleef een poosje stilzitten om gewend te raken aan de 6cm omvang. Toen ik voelde dat ik goed opgerekt was, begon ik heel voorzicht op en neer te bewegen. Ik ging hem berijden als een rodeo-cowboy. Op en neer, draaiend met mijn onderlichaam. Door mijn bewegingen ging hij steeds dieper in mij. Op een gegeven moment zat het er helemaal in. Myron begon te hijgen en zijn ogen sperren. Ik voelde dat hij elk ogenblik kon komen, wat ik niet wou laten gebeuren. De avond is nog jong en binnen lopen nog twee heerlijke mannen rond. Ik sprong gauw van hem af en nam hem bij de hand naar binnen. Zijn lul zwiepte op en neer toen hij mij naar binnen volgde. Op de TV was een interraciale homofilm aan de gang, maar ik merkte dat er niet gekeken werd. Harrie en Tom waren met elkaar bezig in een standje 69. We bleven staan om ze bezig te zien. Zij gingen zo in elkaar op dat ze niet in de gaten hadden dat we daar stonden. Myron en ik keken elkaar aan en gingen naar boven, naar de slaapkamer. Op het bed kropen we tegen elkaar aan en gingen elkaar tongen. Het voelde wel prettig aan die grote tong van hem wat mijn mond vulde.

Terwijl wij elkaar aan het tongen waren, ging ik met zijn enorme staaf spelen. Ik maakte mijn hand net met mijn spuug en begon hem te melken terwijl hij zijn enorme vinger in mijn kont stak en daarin ging roeren. Het was net alsof hij op de kermis in de grabbelton bezig was. Wij gingen helemaal in elkaar op. Op een gegeven moment duwde hij mij weg en liet hij mij op handen en knieën gaan. Hij ging achter mij staan en duwde zijn lul in mij. Door het voorspel van ons in de tuin was mijn kont open gaan staan en had mij weinig moeite om mij te penetreren. Als een stoomgemaal kwam hij op gang. Eerst heel langzaam om vervolgens tempo te maken en iedere keer kwam hij steeds dieper in mij. Ik voelde opeens zijn ballen tegen mijn billen aan slaan. Hij is met de volle 26cm bij mij binnen gekomen en ging nu als een op hol geslagen gemaal in mij tekeer. Ergens deed het mij pijn, maar tegelijker tijd gaf het mij ook een genot. Myron vulde mij helemaal en dit voelde beter aan dan de kingsize formaat butt-plug die ik thuis had liggen, goed verstopt. Het leek ook nu alsof ik Myrons enorme staaf in mij wou verstoppen. Ik sloot mijn ogen en genoot van Myrons staaf in mijn kont en de manier waarop hij mij nam. Hard  maar toch ook weer heel liefdevol. Myron weet hoe hij iemand moet beminnen en hij moet een enorm groot uithoudingsvermogen hebben. Ik zou denk ik al lang zijn klaargekomen als ik in een strak kutje al zo lang bezig was. Opeen voelde ik wat nats tegen mijn wangen aan kletsen. Ik deed mijn ogen open en zag dat Harrie en Tom er bij waren gekomen. Ze drukten hun lullen tegen mijn gezicht aan en waren elkaar aan het tongen. Ik nam Harrie’s lul in mijn mond en begon hem te tongen, ca 18cm aan vlees werd door mij met mijn mond hard gemaakt. Vervolgens wendde ik mij naar Tom en nam zijn 21cm in mijn mond. Harrie was ondertussen tussen mijn armen door gekropen en ging met zijn gezicht onder mijn lul liggen. Terwijl Myron mij nog steeds aan het neuken was, probeerde Harrie naar mijn lul te happen. Hij moet vroeger goed zijn geweest in koekhappen want het lukte hem redelijk snel om mijn te pijpen. Ik ging met mijn gezicht omlaag en begon Harrie te pijpen. Tom was ondertussen achter Myron gaan staan en drukte zijn 21cm in Myrons kont en begon hem te neuken. Ik voelde dat Myron over niet al te lange tijd gaat klaarkomen. Ik hoorde zijn ademhaling versnellen. Ook Tom had moeite om zijn lading binnen te houden. Op het moment dat Myron in mij explodeerde, kwam Tom in hem klaar, ik in Harrie en Harrie in mijn mond. Myrons zaad gulpte uit mijn kont en kwam op het gezicht van Harrie terecht. Hij had mijn zaad ingeslikt en ik die van hem. Harrie kwam nu onder mij vandaan en bood mij zijn gezicht met Myrons zaad aan. Ik likte het van zijn gezicht af.

Tom en Myron waren ondertussen in standje 69 hun lullen aan het schoonlikken. Uitgeput vielen we over elkaar heen, tegen elkaar aan in slaap. De volgende ochtend werd ik wakker. Harrie en Tom lagen niet meer in bed en waren in de badkamer bezig. Ik was met mijn hoofd op Myrons buik in slaap gevallen. Wel een prettig gezicht om te zien als je wakker wordt en je kijkt tegen een enorm grote lul aan. De badkamer deur stond half open en ik hoorde Tom tegen Harrie zeggen “Ik zei het je toch, ik heb een sletje gevonden.” Harrie beaamde dit “Inderdaad een sletje, best wel een lekker ding en hij kon die enorme lul van Myron makkelijk aan. Weet je zeker of de opnames gelukt zijn?” Ik check het straks wel als jullie allemaal naar huis zijn en stuur jou het filmpje dan door.” Samen kwamen ze de slaapkamer binnen keken naar ons en zeiden “Kijk hoe lief ze er bij liggen.” Ze gingen naar beneden om te ontbijten. Voorzichtig stond ik op, ik wou Myron niet wakker maken. Ik wist niet of hij er ook van op de hoogte was. Ik speurde de slaapkamer af op een verborgen camera en zag in een hoek een zwarte kubus. Ik ging het nader bestuderen en zag dat het een soort spy cam was. Ik ging op een stoel staan en zag dat er een micro-SD kaart in zat. Ik ging snel douchen, mij aankleden en toen naar beneden. Harrie en Tom zaten in de keuken te ontbijten. Goedemorgen, zei ik, dat was een vermoeiende avond gisteren. Als je het niet erg vindt ga ik niet ontbijten. Ik moet naar huis, mijn vrouw kan elk ogenblik terugkeren uit Friesland. Ik pakte mijn spullen en ging toen naar huis. Thuis aangekomen stuurde ik hem een Whatsapp bericht “doe geen moeite, ik heb de SD kaart uit jouw camera verwijderd en in de wc doorgespoeld. Neem geen contact meer met mij op. Ik heb genoten het afgelopen weekend. Dit was voor mij een nieuwe ervaring. Ik hou niet van mensen die open en eerlijk zijn. Jullie waren niet eerlijk tegenover mij, terwijl ik mij openstelde voor jullie, letterlijk en figuurlijk. Ik weet alleen niet of Myron van dit achterbakse gedoe op de hoogte was. Ooit kom ik hem hopelijk tegen en kan ik het hem vragen. Vaarwel”. Ik ben toen naar de zolder gelopen en bewaarde de SD kaart in mijn geheime opberg vak. Toen ik naar beneden ging, hoorde ik een auto de oprit oprijden. Het was Grace, die inmiddels thuis was gekomen. Goedemorgen schat, hoe was jouw weekend? Vermoeiend, zei ik. Ik voel me gebroken alsof ik een bergetappe gefietst heb. Ik ben maar net wakker. Ga maar even nog een uurtje of twee in bed liggen zei ze, dan gaan we vanmiddag wat leuks doen. Het is heerlijk weer en ik wil mijn weekend met jou op een leuke manier afsluiten. Als we maar niet gaan fietsen, zei ik. Ik heb het gevoel alsof ik zadelpijn heb.

1796 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.