Sexbios "hotlips"

Geplaatst door: geilebiman48 op 22-08-20


Ik moest afgelopen zaterdag even het centrum in om een nieuwe bril aan te meten.

Ik ga dan lopend, want dat is maar een 10 minuutjes lopen en hoef ik ook niet mijn auto ergens betaalt te parkeren.

Ik loop dan over de Haagdijk die zo recht het centrum in gaat, maar aan het eind staan wat seksshops, waaronder ook 1, hotlips genaamd, waar je 2 kleine filmzaaltjes, een darkroom en een seksshop hebt natuurlijk.

1 zaaltje voor heterofilms en 1 voor gayflims.

Ik was er nog nooit geweest, maar al wel vaak aan gedacht om eens binnen te lopen.

 

Ik trok dus m'n stoute schoenen aan en stapte naar binnen.

Binnen gekomen, stond ik in de winkel vol seks spulletjes en er zat een vrouw aan de balie.

Ik vroeg haar of ik naar de filmzaal kon en ze bevestigde dat dat 8 euro intree koste, wat ik dus ook betaalde en ik moest de trap op.

Ik liep dus naar boven waar het best wel donker was, en zag rechts en links een filmzaaltje waar films aan stonden, ik had ze nog niet in gekeken, want recht voor me was de darkroom waar 2 mannen met elkaar bezig waren, 1 naakt en de anderhalf naakt, maar met z'n broek naar beneden en ik zag een lekkere stijve pik.

Hij schrok een beetje en deed z'n broek omhoog en vast.

De naakte man stond wat verder naar achter, dus zag ik niet goed wat hij voor lekkers had.

Ik keek even in de rechterzaal, waar 1 man zat te kijken naar een heterofilm, waarna ik omdraaide en richting de andere zaal wilde lopen.

Nu is het daar vrij smal en liep ik tegen de man met broek aan en liet ik gelijk maar mijn hand over zijn bult glijden, waarop hij gelijk mij betaste.

We schoven de darkroom in en mijn broek werd gelijk los gemaakt en ik maakte ondertussen zijn broek los.

De naakte man stond nu achter mij en trok met beidde handen mijn broek naar benee en zocht gelijk mijn al redelijk stijve pik op en begon me langzaam te trekken.

Ik had de broek van de andere man ook al los en schoof hem ook wat naar beneden, zodat ik zijn pik kon vast pakken en begon ik aan zijn pik te trekken.

Hij had een pik zo ongeveer als de mijne en had een cockring aan.

Hij begon mijn trui omhoog te schuiven en graaide naar mijn tepels en begon zich tegen mij op te rijden, zodat ik zijn pik los moest laten en die tussen mijn benen voelde, zachtjes tikkend tegen mijn klootjes aan


Dus ik ging met m'n handen naar achter om de naakte man te bevoelen en pakte zijn pik vast.

Die was kleiner dan de mijne, maar zeker 7cm dik, zo'n dikke pik had ik nog nooit vastgepakt en lag dus vrij lekker in de hand, waardoor ik dus lekker eraan begon te trekken.

Ondertussen werden mijn tepels om en om gelikt door de man voor me en ging hij met zijn handen naar mijn billen en trok die lekker uiteen, zodat m'n sterretje lekker open kwam te staan.

Hij zakte door z'n knieën en begon me heerlijk te pijpen en bleef m'n billen uiteen trekken en ze te masseren.

De naakte man kwam nu naast me staan waardoor ik makkelijker bij zijn pik kon en boog me voorover en nam zijn dikke pik in me mond en begon hem lekker te pijpen, terwijl ik door de andere ook gepijpt werd.

Maar doordat ik krom stond kon die ene man me niet goed meer pijpen en kwam overeind en stak zijn pik vlak bij mijn mond, waardoor ik stopte bij de 1 en verder ging bij de ander.

Ondertussen gingen hun handen over mijn ontblote borst, knepen zachtjes in mijn tepels en lieten hun handen over m'n billen glijden.

Die ene man fluisterde in me oor dat hij mijn kutje wilde vingeren, waarop ik hem uiteraard toestemming gaf en ging hij achter me staan en liet z'n handen en vingers door mijn bilspleet glijden.

Ik ging voorover staan en begon nogmaals die dikke pik te pijpen, waardoor de andere vrij spel kreeg op mijn billen en ster.

Ik hoorde dat hij zijn vinger nat maakte en hem langzaam in mijn kontje duwde, steeds dieper en dieper, tot hij niet verder kon en begon daarna lekker op en neer te bewegen, terwijl hij met zijn andere hand mijn billen bleef masseren.

Plotseling stopte hij, want er kwam een andere man de trap op lopen en hij deed z'n broek weer omhoog en liep de gayzaal in.

Ook wij stopte en ik trok mijn broek wat omhoog, maar maakte hem niet vast en liep het zaaltje in.

Nu zag ik die voor het eerst, er stonden wat lederen stoelen naast en achter elkaar zoals in een "echte" bioscoop en er hing een wat grote tv aan de muur, waar uiteraard een homofilm bezig was.

Achterin zaten de ene en die nieuwe man en verder niemand.

De naakte man liep de zaal uit en begon zichzelf aan te kleden en ik ging op de voorste rij zitten met m'n broek op de hielen, al spelend met m'n pik.

Kort erna kwam er nog een man binnen en ging schuin achter me zitten.

Achter in het zaaltje hoorde ik allemaal wat gerommel en keek even achterom en zag dat die 2 mannen met elkaar bezig waren elkaar te pijpen e.d.

Maar ook zag ik dat die nieuwe man zijn broek had laten zakken en met z'n pik zat te spelen.


Ik twijfelde of ik naast hem zou gaan zitten.

En net toen ik de moed had verzameld, kwam er nog een man binnen lopen en ging recht achter me zitten.

Nu was er tussen die nieuwe man en die trekkende man nog 1 plaatsje vrij.

Ik keek regelmatig om, om te zien of hij nog lekker bezig was, wat wel het geval was, maar ondertussen bleef ik ook met m'n pik spelen.

Ik verzamelde wat moed bij elkaar en stond, met mijn broek op de enkels op en ging tussen die 2 mannen zitten, waarop ik zag dat die nieuwe man ook al met zijn pik zat te spelen.

Ook ik ging verder met trekken en keek rechts en links van me hoe die mannen met hun lekkere pik zaten te spelen.

Ik liet mijn pik met rust en ging met m'n rechterhand richting mijn buurman en liet hem heel even op zijn bovenbeen rusten en pakte ik hem daarna zijn pik beet begon langzaam te trekken.

Ook hij liet zich niet onbetuigd en begon mij lekker te trekken.

Vrij snel daarna moest ik stoppen anders was hij al klaargekomen en dat wilde hij niet, maar bleef wel met de mijne spelen.

Ik ben toen met mijn linkerhand naar de andere buurman z'n bovenbeen gegaan en heb ook zijn pik vastgepakt en begon hem langzaam af te trekken.

Na even wat gewacht te hebben bij mijn rechter buurman, pakte ik zijn lekkere pik weer vast en zat ik daar met 2 lekkere pikken in mijn handen, hun lekker te trekken, terwijl ik ook lekker getrokken werd.

Het werd ook mij wat te veel en vroeg ik of hij even wilde stoppen zodat ik even bij kon komen, maar bleef ondertussen wel met hun pikken spelen.

De linker man liet zich alleen maar door mij trekken, maar deed zelf niks.

Na een korte pauze keek ik mijn rechter buurman aan en gaf aan dat ik met hem wel even naar de darkroom wilde, waarop hij instemmend knikte en ik op stond en naar de darkroom liep.

Kort achter me volgde de man mij en begonnen we in de darkroom elkaar lekker te betasten en boog ik voorover om hem even lekker te pijpen, ondertussen pakte hij mijn billen even stevig beet en begon ze wat te masseren.

Er was ondertussen nog een oudere man binnengekomen, maar was erg afwachtend.

Hij had al wel zijn pik uit z'n gulp gehaald en probeerde ik die te pakken, maar was erg slap en aangezien dat ik liever wat stijfs in me handen hebt, pakte ik snel weer mijn buurman z'n pik vast.

De "naakte" man was er nog wel, maar was aan gekleed, kwam er ook gezellig bij staan en graaide wat in het rond en pakte wat hij pakken kon.

Een andere man, die achter in het zaaltje zat te stoeien, kwam ook de darkroom binnen, zodat we daar met 5 man elkaar aan het trekken en pijpen waren.


Ik voelde m'n ballen weer samenkrimpen en zei dat ik moest stoppen, want anders had ik daar alles onder gespoten.

Dus ik hield me even afzijdig en probeerde m'n zaad binnen te houden.

Nadat "het" gevoel weg was, mengde ik me er weer tussen in en begon weer lekker met hun pikken te spelen en werd ook ik weer van alle kanten gepakt, maar mijn pik wilde niet meer stijf worden en ik dus even daarvoor een inwendig

Klaar was gekomen.

Ik zei tegen de mannen dat mijn pik dood was en er dus mee ging stoppen.

Uiteraard heb ik ze bedankt voor de geile middag.

Ik bracht m'n kleding weer in orde en ben naar de opticien gegaan.

Over 3 weken is mijn bril klaar. LOL

3157 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.