Een avondje stappen in Amsterdam

Het is alweer een maand geleden dat ik het heerlijke weekend heb afgesloten met toch een teleurstelling. Heerlijk was het, in die zin, dat ik op verschillende manieren sex heb gehad met een paar mannen, waaronder een Antilliaan. Ik voel hem nog steeds in mij zitten. Zo af en toe zat ik met mijn bilspieren te knijpen. Zo heerlijk was het zoals hij mij had genomen. Teleurstellend was het omdat Tom stiekem opnames had gemaakt van de orgie en het allemaal door hem en Harrie was bekokstoofd. Van Myron was ik niet zeker of hij er in betrokken was. In de afgelopen weken heb ik het filmpje meerdere malen bekeken. Ieder keer als ik de opnames zag hoe Myron mij neukte ging er een warm gevoel door mij heen.
Ik zit nu in de trein naar Amsterdam. Met een collega afgesproken ergens te gaan eten om vervolgens wat kroegen op het Leidseplein of het Rembrandtplein te bezoeken. Ik was in Alkmaar opgestapt en zat een beetje te mijmeren. In Heiloo was een vrouw ingestapt en ze ging aan de andere kant van het gangpad tegenover mij zitten. Ik had niet door dat ze aldoor naar mij zat te kijken. Ter hoogte van Castricum kreeg ik een Whatsapp bericht. Mijn collega moest door een onverwachte gebeurtenis afzeggen. “Shit!” zei ik halfluid op. Ik had al gereserveerd en om nou weer terug naar huis te gaan, daar had ik niet veel zin in.

Een zwoele stem met een Spaans accent klonk opeens aan de andere kant van het gangpad. “Shit? What happened, you sound disappointed”. Ik stond op en ging tegenover haar zitten, dat praatte een stuk makkelijker. “Hi, I am Rick” stelde ik mij voor. Zij stelt zich voor “I am Tasha and I am from Peruvian origine. Tell me why did you sound so disappointed.”
Ik legde haar uit dat ik met een collega uit eten zou gaan en vervolgens ergens op het Leidseplein of Rembrandtplein wat gaan drinken en dat ik nu met een reservering voor twee zit. Tasha zei toen “If you don’t mind, I love to go with you”. Ik vroeg haar of er thuis iemand op haar zat te wachten. “I am a single woman, no one at home”. Ik kon het mij eigenlijk niet voorstellen dat zo’n mooie vrouw, niemand op zich had wachten thuis. Maar, ik vond het prima. Alleen is maar alleen en alleen in een restaurant zitten eten is echt niet leuk. Ik had een reservering bij Gauchos aan de Reguliersbreestraat om 19uur en het was pas 18.15uur. Gearmd liepen we via de Kalverstraat naar het restaurant. Tijdens het eten raakten we in een leuk gesprek met elkaar. Zij is hier in Nederland omdat ze van kennissen had gehoord, hoe tolerant we hier waren. Haar studie antropologie heeft ze niet afgemaakt en nu werkt zij als fotomodel voor een modellenbureau. Een rijbewijs heeft ze niet, daarom reist zij met de trein naar haar opdrachten.

Ruim anderhalf uur later stonden we weer op straat. “Come let me take you to a nice bar” zei Tasha en ze nam mij mee naar een bar in een zijstraat bij het Rembrandtplein. Het viel mij op dat ze nogal veel mensen kende en ik merkte op dat ze hier  wel vaker kwam. “Yes, I come here every weekend and I have many friends here”. Ik keek om mij heen en zag dat het overwegend gays waren en hier en daar was er een vrouw te bekennen. Van een aantal was duidelijk dat ze omgebouwd waren en van een aantal was niet echt te bepalen of ze echt vrouw waren. Tasha merkte toen op “Don’t you like what you see? I am like them” Ze zei dit op het moment dat ik een slok bier nam. Ik verslikte me en ze zei toen “you can feel it” en ze leidde mijn hand naar haar kruis. Daar voelde ik een bobbel wat ik totaal niet verwacht had. “You can leave if you want to” zei Tasha. Nee zei ik, ik vind het prima “You are getting more interesting”.
Shall we go to my place, vroeg Tasha en ze greep mijn hand en trok me mee naar buiten. Ze nam mij mee naar haar woning. Het was niet ver lopen. In haar appartementje gekomen, draaide ze zich om, omhelsde mij en begon mij te zoenen. Make yourself comfortable zei ze, I´m going to change my clothes. Ik ging op de bank zitten en zij ging haar slaapkamer in.

Ik hoorde dat ze een douche nam en een klein kwartiertje daarna kwam ze uit de slaapkamer. Ze had een heel spannend rood setje aan. Mijn adem stokte. Zo mooi was ze en had ze het mij daarstraks niet verteld, dan had ik gedacht dat er een echte vrouw de kamer in kwam. Ze ging schrijlings op mijn schoot zitten en kuste mij liefdevol, fluisterde in mijn oor dat zij vanavond volledig de mijne was. Ik streelde haar kruis en voelde dwars door het dunne stof haar lul. Ik haalde het uit haar slipje en begon haar te masturberen. Zij had ondertussen mijn polo over mijn hoofd heen getrokken en het op het de grond gegooid. Heel teder begon ze mijn bovenlichaam te kussen en mijn tepels met haar tong te bewerken. Nog steeds was ik bezig haar te masturberen. Haar lul was inmiddels tot een lengte van ca. 23cm gegroeid en er zat een heerlijke kromming in. Ook was het erg dik geworden. Ze maakte mijn riem los, knoopte mijn broek open en trok het samen met mijn short omlaag. Mijn schoenen en sokken gingen ook uit, waarna zij mijn broek uittrok. Daar zat ik dan, naakt op de bank bij een transseksueel. Ze ging op de bank staan en bood mij haar lul aan. Ik nam het in mijn mond en begon haar te pijpen. Ze greep mijn hoofd vast en begon mij in mijn keel te neuken.

Ze haalde haar pik uit mijn mond en liet zich toen op mijn lul zakken. Door het voorvocht wat ik had geproduceerd gleed ik heel makkelijk bij haar naar binnen. Ze ging mij heftig berijden. Zij heeft duidelijk veel ervaring. Iedere keer als ik dacht dat ik ging komen, hield ze zich in, waardoor het orgasme werd uitgesteld. Ze liet zich toen tussen mijn been op de grond zakken en begon mij te pijpen. Ook hier wist ze iedere keer mijn zaadlozing uit te stellen. Na een tijdje zette ze haar handen in mijn knieholtes, drukte mijn benen omhoog zodat ik mijn kontgaatje voor haar 23cm lange kromzwaard kwam te liggen. Ze liet wat spuug op mijn gaatje vallen en drukte haar kromzwaard er tegenaan. Voorzichtig drukte ze hem naar binnen totdat ze er helemaal in zat. Ik denk dat het door de kromming in haar lul kwam, maar ik voelde haar helemaal tegen mijn prostaat aan drukken. Wat een geil gevoel gaf dat. Ze begon mij heel rustig te neuken en voerde haar tempo op. Ook hier toonde ze aan dat ze een meester was op haar gebied. Iedere keer stelde ze haar orgasme uit. Terwijl ze mij neukte, was ze mij aan het aftrekken. Ook mijn orgasme wist ze keer op keer uit te stellen. We baadden beiden in het zweet. Dit kan ze toch niet lang volhouden? Alsof ze mijn gedachten had gelezen, hoorde haar zuchten en liet ze haar sperma in mij lopen. Gelijktijdig moest ik ook klaarkomen. Mijn sperma vloog de lucht in kwam op haar gezicht en borsten, maar ook op mijn bovenlijf. Ze liet zich op mij vallen en onze lichamen plakte aan elkaar. Haar sperma druppelde ondertussen uit mijn kont op de bank en op de grond. Ze richtte zich op, trok haar lul uit mij. Ze moest wel even haar borsten een beetje schikken. De siliconenzakjes waren een beetje gaan verschuiven, waardoor haar tepels een beetje scheef er bij hingen. De ene stond hoger dan de ander.
“Well, did you like it?”. Yes zei ik, it was like fucking with man and a woman at the same time. Even gauw bij haar onder de douche en toen met een kus afscheid genomen van elkaar. Een half uur later stond ik weer op Centraal Station. Het had niet later moeten zijn, anders had ik de laatste trein naar Alkmaar gemist. In de trein zat ik aan de momenten met Tasha te denken. Een complete verrassing was het. Denk je een vrouw te hebben ontmoet, eindig je met een she-male naakt op de bank. Is dit nou wat men  bedoelt met “The Best of Both Worlds?

2626 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.