Liefdevol

Geplaatst door: snoepjevanweek op 23-08-20

Ik begin met het einde eigenlijk. Waarom lig ik in bed met ander en mijn man ook? Eigenlijk simpele vraag. We zijn een jong ruimdenkend stel. Ruimdenkend betekent niet dat we van bed naar bed hoppen! Laat we maar met verhaal beginnen. Denk dat dan beter kan begrijpen? Al hoop ik wel.

Iedereen is weleens verliefd en soms op de verkeerde.Ik dacht dat Lance anders was dan dacht. Hij was de gymnastiekleraar. Op de school waar Derek en ik op zaten! Hij maakte wat los bij mij Lance. En dat was niet alleen figuurlijk. We hebben getongd en gepijpt op de wc na les. Onder de douche nam hij mij hard.

Kwam ik tekort als bij Derek was nee hij was mijn verkering nu mijn man.Derek wist raad met zijn mond, tong en zeker vingers. Wat met Lance deed was fout begreep later pas. Het was eenmalig avontuurtje. Had geweten wie hij was was mooi niks gebeurd. Was en ben trouw aan een man Derek. De waarheid al vond Derek leuk. En ik wel achteraf lekker was hard. Lance was de ex van Derek,s zus. Dus had Derek het kunnen weten hoe geil Lance was.

Derek en ik gingen samen naar zijn huis. We konden alleen zijn de familie was op vakantie! Fout de oudere rossige Lance was er om op het huis ook Derek te passen. We deden normaal tegen elkaar. Was even schrikken toen Derek op zijn knieën ging. Dacht hij gaat mij pijpen vroeg mij te huwelijk. Daarna nam hij mijn pik in zijn mond. Lance wist wel raad met mijn kont. Na elkaar flink verwent hebben. Smeden we het plan na zomervakantie te trouwen.

Hoe ging verder we vrijen veilig of nou Lance met Derek of mij is. Of Theo de geschiedenisleraar. Hij gaf gym maar bleek beter in geschiedenis te zijn. Soms hebben we kwartet. Bedriegen we elkaar niet echt.

1768 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.