Sletje online

Ik zet de laptop aan om 9:20. Ik kijk wat rond en vind een 'daddy69' en begin een gesprekje. De man vraagt of ik zijn sletje wil zijn. Ik zeg 'ja meneer'. Er verschijnt een brede glimlach op zijn gezicht. Dan doe jij de komende 60 minuten precies wat ik zeg. Pak je dildo, glijmiddel, een blinddoek of theedoek, wasknijpers en een kopje. Ik doe wat me gevraagd wordt. Ik vind het geil dat hij mij beveelt en ik ben benieuwd wat ik met deze spullen moet gaan doen. 

Oké zegt hij trek nu heel langzaam je kleren uit, plaats wasknijpers op je tepels, doe je blinddoek om en blijf als een echt slaaf voor de cam zitten. Ik wordt nu opgewonden en doe wat me wordt gevraagd. Als ik klaar ben klaar hoor ik goed zo je ziet er geil uit.

Door de blinddoek kan ik niet zien wat er in de andere kamer gebeurt. Ik hoor wat gemompel en dan vraagt een vreemde stem. Wil je je even omdraaien en je billen uit elkaar trekken we vinden het geil om in je kontje te kijken. Ik doe wat mij wordt gevraagd. Ik hoor complimenten en kennelijk doe ik het goed. 
Dan mag ik mij weer omdraaien en mijn blinddoek afzetten. Ik zie vier mannen van een jaar of 60 die verlekkerd naar mij kijken. Ik ben hun sex object. Dit maakt me echt super geil. Ik krijg de opdracht om de dildo te pijpen en dan diep in mijn kont te stoppen. Ik moet met mijn tepels spelen en mijn stijf maken. Als ik een orgasme voel opkomen krijg ik de opdracht in het kopje te spuiten. Dikke stralen sperma spuiten uit mijn pik. Er zit een mooi bodempje in het kopje ... ik wel raden wat ik daarmee moet doen. Gewillig drink ik mijn eigen lichamelijke sappen en slik alles braaf door. Ik krijg applaus en de opdracht volgende week weer mijn webcam aan te zetten ... ze hadden genoten. En ik natuurlijk ook.

2641 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.