Een dagje op de heide

Fotografie is een passie van mij. Ik heb een aantal spiegelreflex camera’s en een verzameling objectieven. Ik ben in het oosten van het land geboren en getogen en pas later vanwege studie naar het westen getrokken, waar ik nu al flink wat jaren woon. Omstreeks deze tijd staat de heide volop in bloei weet ik nog te herinneren. Vanmorgen dus mijn Nikon D700, een groothoeklens, een standaard 50mm, een 70-200mm objectief en een monopod en een statief ingepakt en naar het oosten gegaan. Over de A1 richting Holten en vervolgens de weg richting Nijverdal/Hellendoorn genomen. Daar ergens moeten de heidevelden liggen, weet ik mij nog te herinneren. Ook wist ik van vroeger dat er zgn. dag campings waren, waar mensen overdag wel eens gingen picknicken of gewoon daar hun auto parkeerden om vervolgens een wandeling gingen maken. Op een gegeven moment zag ik een bord waarop aangegeven werd dat er 100 meter verderop een dag camping was. Ik parkeerde mijn auto, haalde mijn foto rugtas uit de kofferbak, statief en monopod, en fles water en startte mijn wandeling. Het was een kleine half uur vanaf de auto totdat ik op een open stuk kwam, waar ik uitkeek op de uitgestrekte heide. Het stond volop in bloei. Ik pakte mijn camera en zette daar om te beginnen de groothoeklens erop. Ik schoot wat plaatjes van de heide en de omgeving en liep weer verder. Het was nog vroeg in de ochtend. Ik was ook heel vroeg uit Alkmaar vertrokken en kon gewoon doorrijden. Zo af en toe zag ik korhoenders, patrijzen en fazanten, die ik dan ook op de foto zette. De heide is op zijn mooist in de vroege ochtenduren of in de avonduren, vlak voor zonsondergang. Ik voelde het gewicht van mijn fototas aan mijn schouders trekken en zocht toen een beschut plekje op om wat uit te rusten. Het was een mooie dag, het zal straks nog heter worden op de hei. Onder wat jong berkenboompjes zette ik mijn fototas op de grond en ging zitten. Mijn camera borg ik even in de tas op, zodat er geen zand zou komen. Het was gisteren wat later geworden en ik voelde me moe. Aangezien ik niet verwachtte dat er op de vroege ochtend, op zo’n grote stille heide veel mensen zouden rondlopen, ging ik er even bij liggen. Ik lag daar naar de strak blauwe lucht te staren, waar af en toe een wit wolkje voorbij dreef. Zo heb ik er vroeger ook bij gelegen. In de examentijd nam ik mijn boeken altijd mee om op de heide mij op de examens voor te bereiden.

Goedemorgen hoorde ik opeens. Ik keek op en zag een man van ongeveer 45 tot 50 jaar voor mij staan. Ik had hem niet horen aankomen. Ook hij had een camera om zijn nek hangen en een foto rugtas op zijn rug. Vind je het erg als ik er bij kom zitten? Nee hoor absoluut niet. Hij ging naast mij zitten en we raakten met elkaar aan de praat. Harm heet hij en hij komt hier uit de buurt. Ik stelde me aan hem voor en vertelde hem dat ik hier in de buurt was opgegroeid en nu na vele jaren was gekomen om de prachtige heide op de foto te zetten. We praatten wat over onze hobby, fotografie en hij vroeg mij, wat heb je zoal bij je. Ik liet hem mijn uitrusting zien. Helaas kon hij mijn lenzen niet uitproberen en ik die van hem niet, omdat hij een Canon camera had en de lenzen dus niet onderling uitwisselbaar waren. Heb jij trek in koffie en wat lekkers, vroeg hij opeens. Ja best wel, zei ik. Ongemerkt was ik met een licht Twents accent gaan praten. Maar waar wil je dan koffie gaan drinken? Ik heb hier geen koffiehuisje gezien en het lijkt mij dat je niet met een thermoskan vol met koffie en wat koekjes op de heide rondloopt. Nee, zei hij. Ik woon hier niet ver vandaan. Ik heb een leuk huisje aan de bosrand staan. Lekker verscholen tussen de bomen. Geen last van buren en ik kan heerlijk van de rust om mij heen genieten. Zo af en toe ga ik Nijverdal op voor de wekelijks boodschappen. Oh ja en ik woon alleen. Geen vrouw of kinderen. Mijn vrouw heeft mij jaren geleden verlaten omdat ze niet tegen het leven kon in, wat voor haar een wildernis was. Kom dan gaan we bij mij wat koffie drinken. We stonden op en pakten onze spullen. Harm leidde de weg en ik liep achter hem aan. Ik zat naar zijn kont te kijken, een mooi strak kontje en daarboven een brede rug en gespierde armen. Bij hem thuis aangekomen, zetten wij onze spullen in het halletje en hij dook een kleine keuken in. Het huis was heel praktisch ingericht voor een alleenwonende man.  De koffie stond te pruttelen. Hij kwam met twee bekers koffie aanzetten en ging zich verontschuldigen dat hij verder niks lekkers in huis had. Behalve hetgeen waar jij onderweg hier naar toe naar zat te kijken, heb ik verder niks lekkers in huis. Zo! Die is meteen direct met zijn woorden. Nee, zei ik, het was niet verkeerd wat ik heb gezien en je hebt gelijk, het is hier heerlijk rustig. Ja zei Harm, ik loop hier ook wel een naakt in en om het huis. Geen pottenkijkers. Hij stond op en begon zich uit te kleden en stond toen geheel naakt voor mij. Zo nu kun je mijn monopod bewonderen zei hij. Harm ging voor mij staan en zei….

Niet zo verlegen doen, volgens mij gingen er geile gedachten door je heen toen je achter mij aanliep en mijn kont zat te bewonderen. Ik stamelde even en zei, dat is wel zo, maar ik … Harm onderbrak mij en zei, niks te maren, kleed je maar ook uit en we gaan van elkaar genieten. Hij duwde zijn lul in mijn gezicht. Heel snel kleedde ik mij uit terwijl ik naar zijn lul hapte. Al gauw was ik net zoals hij helemaal naakt. Ik voelde zijn lul in mijn mond groeien, zowel in lengte als in dikte. Zo, zei Harm, dit is al het lekkers wat ik in huis heb en jij mag hem hebben. Ik pijpte alsof mijn leven er vanaf hing. Harm stond daar voor mij en had zijn ogen gesloten. Je zag aan hem dat hij er van genoot. Ondertussen speelde ik ook met mijn lul, zodat het ook in no-time hard werd. Harm deed een stap achteruit en trok zijn lul uit mijn mond. Er klonk een geluid alsof er een fles wijn werd ontkurkt. Kom, zei hij, we gaan naar mijn hobbykamer. Hij bracht mij naar zijn hobbykamer en ik zag dat het was ingericht als een fotostudio. In het midden hing een sling aan het plafond en rechts een enorme bank. Ga er maar in hangen zei Harm en hij kroop achter een camera op een statief. Daarnaast lag op een tafeltje nog een ander camera. Ik werd een beetje jaloers op wat ik zag en zei dat ook. Ach, zei Harm, ik hoef geen geld uit te geven aan het onderhouden van een vrouw. Ik besteed het aan mijn hobby. Ik ging in de sling hangen, mijn benen hingen uit elkaar en hij maakte foto’s van mij vanuit alle hoeken. Harm ging toen tussen mijn benen staan, maakte mijn kont vochtig en drukte zijn eikel tegen mijn sterretje. Ik merkte dat er geflitst werd. Hij had een remote control voor zijn camera, waardoor hij nu foto’s kon maken, terwijl hij met mij bezig was. Hij drukte zijn eikel in mijn kont en begon mij te neuken. Ik hield mij aan de sling vast en liet mij achterover vallen. Dit was hemels. Ik ben nog nooit op die manier geneukt geweest. Ik liet het allemaal over mij heen komen, beter gezegd, ik liet Harm over mij heen komen. Harm ging mij in verschillende tempo’s neuken en ik genoot zichtbaar ervan, met mijn ogen dicht. Na een tijdje zei Harm dat ik op de bank moest gaan liggen. Hij ging zijn camera een beetje bijdraaien en indraaien zodat hij de bank volledig in beeld had. Liep weer naar mij toe en kwam ging op mij zitten. Hij haalde een flesje glijmiddel tussen de kussen van de bank vandaan en smeerde mijn lul in, ook maakte smeerde hij zijn kont in. Hij ging over mij heen zitten en liet zich over mijn lul zakken.

Heel makkelijk schoof ik bij hem naar binnen. Hij ging mij berijden en omdat hij bovenop zat, kon hij het tempo bepalen. Ondertussen werden er foto’s van ons gemaakt. Harm stapte na een tijdje van mij af en ging met zijn lul boven mijn gezicht hangen. Zelf ging hij boven mijn lul hangen met zijn gezicht. Ik hapte naar zijn lul en hij nam die van mij in zijn mond. In standje 69 lagen wij elkaar te pijpen.  Ik hoorde hem op een gegeven moment grommen en hij kwam in volle hevigheid in mijn mond klaar. Op mijn beurt kwam ik in zijn mond klaar. We verspilden niks, alles werd ingeslikt. Uitgeput bleven we een tijdje op elkaar liggen en speelden we wat met elkaars lul. Harm drukte een kus op mijn eikel en stond toen op. Kom, zei hij. Ik ga nieuwe koffie zetten. Het andere  is inmiddels koud geworden en het lekkere heb je zonet gehad. Nog steeds naakt zaten wij op de veranda van de koffie genieten. Je woont hier best mooi zei ik, helemaal ver van de bewoonde wereld. Het was inmiddels twee uur in de middag geworden en ik moest om half zeven weer in Bergen zijn. Kom laten we het zweet en overige lichaamssappen van ons afspoelen, zei Harm. We kropen met zijn tweetjes onder douche en zeepten elkaar in. Na een broodje te hebben gegeten, wou ik gaan opstappen. Harm ging nog even naar zijn hobbykamer en kwam wat later terug met een SD kaart. Hier heb je de foto’s. Ik beloof je dat ik met de originele foto’s niets doe. Ze zijn voor mijn privé collectie. Weet je de weg naar jouw auto wel te vinden, vroeg Harm. Probleem! Ik wist niet eens waar we nu waren, laat staan waar de dag camping is. Laat maar, zei Harm, ik breng je er wel naar toe. Wacht zei ik, hoe weet jij waar mijn auto staat? Ik had je vanmorgen zien aankomen, zei Harm. Ik kreeg enorm veel zin in jou en wou jou niet op de heide gaan verkrachten. Ik ben gauw naar huis gegaan, mijn fotospullen gepakt en ben jou toen gaan opzoeken. Gelukkig had ik je gauw gevonden. Dus, dus het was geen toevallige ontmoeting op de hei. Nee zei Harm, ergens wel en ergens weer niet. Het was toeval dat ik jou je auto zag parkeren en het was geen toeval op de heide. Ik pakte mijn spullen en we liepen gezamenlijk naar mijn auto. Het was ongeveer een half uur lopen. Onderweg zei Harm, weet je dat het hier in de nazomer heel mooi kan zijn? De bomen hebben dan een prachtige gouden kleur. Uitnodiging voor een vervolg vroeg ik? Ja, moet ik je soms een kaartje opsturen? We gaven elkaar een tongzoen en ik reed weg. Eind september ben ik weer op de Sallandse Heuvelrug te vinden.

2721 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.