Een lekker bakkie koffie

Geplaatst door: geilebiman48 op 24-08-20

Rond half 9 was ik bij Tinus, m'n homovriend.

Na eerst wat graaiwerk en koffie, hebben we elkaar uitgekleed en zijn lekker op de bank elkaar aan het strelen e.d. gegaan, onze pikken lekker hard gemaakt, ondertussen toch nog een 2e bakkie weggewerkt.

Na een half uurtje hadden we zin om standje 69 te gaan doen en zijn we naar bed gegaan en zijn elkaars pikken en ballen heerlijk aan het likken en zuigen.

Tinus heeft ondertussen ook mijn 'billen lekker gestreeld en wat met met z'n vingertoppen mijn kutje verwent door af en toe er wat in te gaan daarmee.

Na een kwartiertje ofzo zei Tinus dat ik maar eens op m'n knietjes moest gaan zitten, zodat hij me eens even lekker zou bewerken met zijn vingers.

Ik niet te lui natuurlijk, en op me knietjes gevlogen

Hij pakte een handschoentje (zo’n ziekenhuisding) en het glijmiddel en deed die op z'n vingers en begon toen lekker rond me sterretje te draaien en ging er met 1 vinger in tot hij niet verder kon en begon heerlijk op en neer te bewegen, vrij kort daarna volgde een 2e vinger en weer wat later een 3e pffffffffff ik had nu toch wel een goed opgevuld gevoel hoor, maar het voelde wel heerlijk aan hij begon nu ook heerlijk heen en weer en op en neer te gaan en maakte ook draaiende bewegingen

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


Na even heerlijk gevingerd te zijn zei ik dat er nu maar eens een geile dikke worst in moest komen, dus hij haalde zijn vingers uit me kutje en deed z'n handschoen uit en deed een condoom om zijn heerlijke pik, deed er wat glijmiddel op en zette zijn dikke eikel tegen m'n ster aan en begon hem langzaam in me kutje te duwen, millimeter voor millimeter schoof zijn pik in me

En aangezien dat hij een heerlijk pik van 18 cm heeft en 5 cm dik ging het lekker langzaam totdat hij er helemaal in zat.

Hij bleef even zo zitten zodat ik eraan kon wennen, want ja het vult toch wel goed op hoor.

Langzaam begon hij met neuken hij trok hem terug totdat hij er bijna uit was en ging toen uiteraard de volle lengte er weer in.

Hij zei nog tegen me, zit tie goed en ik jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kom maar op met die pik.

Langzaam voerde hij het tempo op, maar wel met heerlijk lange halen zodat ik zijn aderen goed voelde glijden ojaaaaaa het voelde heerlijk aan zeg wow wat geil.

Opeens voelde in zijn hand op me kont kletsen, nee niet te hard hoor, maar gewoon lekker, maar ondertussen bleef hij me heerlijk diep neuken pats alweer een klets mmmmmmmmmmmmmm

Ik riep kom maar op neuk me, dus hij voerde even het tempo even flink op en ik voelde zijn zak mijn zak raken, z'n pik ging nu even als een beest in me op en neer. Klets alweer 1, op m'n andere bil

Het voelde nu wel erg lekker aan, maarja Tinus is niet meer de jongste dus stopte hij even en haalde z'n pik uit me.

Ik draaide me op m'n rug en schoof een kussentje op me kontje en gooide m'n benen in de lucht.


En Tinus zette zijn geile eikel weer tegen me kut aan en drukte hem naar binnen, maar doordat het kussentje onder mijn kontje lag kon hij nog dieper komen, nou dieper als dat kan ik niet hebben hoor, althans niet in deze positie, want ik moest hem zelfs wat tegen houden, ik weet niet wat er dan zit maar dat voelde niet zo lekker aan, dus nam hij me met heerlijk lange halen totaal dat punt na zo'n klein kwartiertje neuken zag ik dat Tinus wat moe werd en zei ik van ga maar eens lekker op je rug liggen, dan zal ik eens op je komen zitten, met m'n gezicht naar je toe en zal zo meteen eens heerlijk over je heen spuiten.

Tinus vindt het ook erg geil als tie mij ziet klaarkomen

Dus hij ging liggen en ik kroop op hem met m'n knieën naast hem en stuurde zijn geile pik naar mijn grotje en liet hem er weer heerlijk in glijden, mmmmmmmmmmmmmmm   ook hier kwam hij heel diep.

Langzaam begon ik op en neer te bewegen en vroeg hem of hij me ondertussen kon trekken, want dat is me al vaker op gevallen, mijn pik is altijd keihard als ik geneukt word en als ik filmpjes ziet van mannen die geneukt worden zijn hun pikken altijd slap, waarom weet ik niet maar het is zo, nou de mijne dus niet.

Dus ik lekker me eigen over zijn pik heen laten zakkend en Tinus aan mijn pik rukkend, voerde ik het tempo op en voelde ook mijn zaad in opstand komen, dus dat zei ik tegen Tinus van dat hij nog even lekker moest doortrekken zodat ik me helemaal leeg zou spuiten over hem heen.

Ik moest me goed vasthouden anders was ik er vanaf gevallen,

M’n ballen begonnen te koken en ik voelde het zaad omhoogkomen dus drukte in me naar beneden zodat zijn pik goed diep zat en spoot met volle kracht me helemaal leeg over en naast hem, het kwam zelfs in z'n gezicht.


Nadat ik had gespoten moest ik even bijkomen en liet z'n pik in me zitten, langzaam werd m'n pik slapper en de zijne ook,

Dus ik voelde hem langzaam uit mijn kutje glijden en ging nadat z'n pik eruit was naast hem liggen, verder uithijgen.

Hij pakte me liefdevol vast en gaf me een dikke zoen die ik beantwoorde, dat was heerlijk zei tie, en ik zie dat ik het ook heeeerlijk vond, super gewoon.

Na wat knuffelen met elkaar zijn we gaan opruimen en ons gewassen en hebben we samen een lekker bakkie gedaan in ons naakie, af en toe bij elkaar voelend en knuffelend hebben we zo tot een uur of half 1 gezeten en heb ik me aangekleed en ben ik op huis afgegaan en heb Tinus natuurlijk bedankt voor de geile avond en hij heeft mij bedankt want ook hij heeft er van genoten zei tie.

Dus zeker voor herhaling vatbaar.

2339 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.