Een middagje Alkmaar

Het was een druilerige dag. De Laat in Alkmaar lag er een beetje verlaten bij. Weinig volk op de been. De scholen zijn weer begonnen en de ergste hitte hebben we weer gehad. Ik hoop dat over een paar weken, eind September, het weer wat gaat aantrekken en we een mooie nazomer krijgen. De gedachte om dan weer naar het oosten te gaan en een leuke tijd samen met Harm te beleven (zie ‘Een dagje op de heide’). Dat is echter over een week of 5 en een week of twee later heb ik een hele week het rijk voor mij alleen. Maar zover is het nog niet.
Een restaurantje induiken voor een kop koffie zal niet gaan. Tegenwoordig moet je gereserveerd hebben. Dan maar naar het station en daar een beker koffie scoren bij de Kiosk. Terwijl ik buiten onder een afdakje mijn koffie stond te drinken was, sloeg ik de mensen gade, die in en uit het station liepen. Verreweg de meesten hadden een mondmasker voor. Zo ook een lange, man. Hij liep recht op mij af en deed zijn masker af. Het was Myron. Mijn hart ging sneller kloppen. Hoi zei hij en hij omhelsde mij. Je was plotseling weg en de anderen konden mij alleen vertellen, dat je gauw naar huis ging omdat je vrouw thuis zou komen. Ik vond het wel jammer, dat ik je geen gedag kon zeggen. Maar, nu heb ik je weer gezien. Hoe is het verder met je, ik woon hier in Alkmaar en kom van mijn werk in het MCA (Medisch Centrum Alkmaar).

Vergeleken met de eerste ontmoeting, was hij meer spraakzamer en constant aan het praten. Kom met me mee, ik woon hier op een kleine 10 minuten lopen. Krijg je echt verse koffie van mij. Ik liep met hem mee en onderweg vertelde hij mij nog een keer hoe jammer hij het van de vorige keer vond. Hij vond dat er een klik was tussen hem en mij. Bij hem thuis aangekomen, gingen we in de keuken zitten. Terwijl hij koffie ging zetten, vroeg ik hem van alles. Op een gegeven moment vroeg ik het hem recht op de man af. Wist jij dat, toen wij met zijn vieren op bed bezig waren, wij heimelijk gefilmd werden? Hij verstomde en ik zag zijn hem, voor zover dat nog mogelijk was, wit wegtrekken. Wat, vroeg hij, hoe weet jij dat? Nou, die zondagochtend, toen ik wakker werd waren Tom en Harrie in de badkamer en ik hoorde ze praten. Harrie vroeg naar de filmopnames. Toen ze naar beneden gingen heb ik de slaapkamer afgespeurd en heb ik de camera gevonden. Het geheugenkaartje verwijderd en Tom later via een Whatsapp bericht laten weten, dat ik het doorgespoeld had. Mooi zo, zei Myron, ik moet er niet aan denken dat er straks actiefilms van mij op internet te vinden zijn. Myron wist dus helemaal niets, concludeerde ik uit zijn reactie. Na de koffie, verontschuldigde hij zich. Ik douche altijd als ik van mijn werk kom. Zal ik je rug wassen, vroeg ik. Als je ’t niet erg vindt, zou wel prettig zijn, zei Myron, en we weten van elkaar hoe we naakt eruit zien. En of ik dat weet, zei ik, zo’n prachtexemplaar wat jij in jouw broek hebt, zie ik maar zelden. In zijn slaapkamer aangekomen, kleedden wij ons uit en stapten wij onder de douche. Ik ging achter hem staan en begon zijn brede, gespierde rug in te zepen. Ook zijn gespierde billen werden ingezeept. Tergend ging ik heel langzaam door zijn bilnaad. Ik omhelsde hem bij zijn middel en ging toen zijn massieve staat inzepen.

Die was inmiddels bijna op volle lengte en dikte gekomen. Ik draaide hem om, ging door mijn knieën en nam zijn staaf in mijn mond en ging hem heerlijk pijpen. Het duurde niet lang of hij trok mij overeind, draaide mij om en ik voelde zijn staaf tegen mijn ster drukken. Ik zette me schrap tegen de douchewand en hij drukte zijn staaf in mijn kont. Hij neukte mij, terwijl het warme water op ons neerviel. Oh, was voelde het lekker aan, 26cm massief vlees. Terwijl ik aan hem geregen werd, duwde hij mij voor zich uit de badkamer uit naar de slaapkamer. Naakt en nat vielen wij op het bed. Hij zat nog steeds in mij en pompte vrolijk door, alsof hij olie aan het boren was. Hij liet zich op zijn zij en op zijn rug vallen en trok mij toen boven op zich. Ik schoof zijn staaf weer mijn neukgrot in en begon hem te tongen. Hij liet mij toen de ritme bepalen en ik ging met mijn onderlichaam draaien. Ik voelde zijn staaf steeds dieper mijn darmkanaal binnendringen. Ik  begon sterren te zien. Ik voelde dat hij klaar ging komen en liet hem gewoon mijn darmen volspuiten.

Toen hij zijn lading in mij loste, voelde ik een warm gevoel door mij heengaan. Minutenlang bleef ik op hem liggen, totdat ik geen explosies meer in mij voelde. Ik rolde van hem af en ging zijn staaf helemaal aflikken. Het likken ging over in pijpen en niet lang daarna, voelde ik een twee explosie komen. Ik liet hem gewoon in mijn mond klaarkomen. Dit keer ging er iets warm door mij heen via mijn slokdarm. Uitgeput liet ik mij toen naast hem vallen en sloeg mijn arm om hem heen. Zo vielen we in slaap en werden we uiteindelijk rond 18:00 uur wakker. We doken de badkamer in en gingen ons opfrissen. Met een heerlijke tongzoen namen we afscheid van elkaar. Ik kneep nog even in zijn kruis en ging toen weg. De auto stond achter het station en het was gelukkig niet al te lang rijden naar Bergen. Bij thuiskomst vroeg Grace nog waarom ik zo lang wegbleef. Ik antwoordde dat ik een kennis had ontmoet en dat we ergens koffie waren gaan drinken en daarbij de tijd waren vergeten.

2920 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.