De werkgroep milieukunde (vervolg op de biologenconferentie)

Geplaatst door: bootwanker op 28-08-20

Herman is inmiddels weer een paar jaar ouder en heeft de brui gegeven aan voor de klas staan. Hij vond voor de klas staan nou niet wat hij zich er van had voorgesteld. En de biologenconferentie had hem naast de heerlijk vrijpartij met Tom ook geïnspireerd om wat anders te zoeken.

Hij was inmiddels begonnen aan de studie milieukunde en moest nog een jaar voordat hij aan het werk kon daarmee. Hij had alle colleges, opdrachten en onderzoeken vlotjes afgewerkt. Wel was hij de oudste van alle studenten. Er zaten zelfs studenten tussen waaraan hij had les gegeven op de middelbare school. Dus het was even lachen geweest dat hij soms naast een oud-leerling in de collegebanken zat of samen een onderzoek mee deed. In het begin hadden ze hem zelfs gevraagd of hij nu op deze opleiding kwam les geven.

Samen met 3 andere studenten was hij nu begonnen aan een onderzoek omtrent de waterkwaliteit van het Zuidlaardermeer.  Het onderzoek was aangenomen door een ingenieursbureau en was in opdracht van de 2 provincies, waarin het meer lag. Het ingenieursbureau had wel even opgekeken dat een docent biologie aan het onderzoek meedeed, maar was ook blij dat hij dan wat toezicht kon houden op zijn medestudenten. Van de andere kant beschermde Herman zijn medestudenten wat tegen de harde commerciële wereld van een ingenieursbureau. Bovendien was het voordeel dat de opdracht duidelijk was en er ook wel geld beschikbaar was voor het onderzoek. Niet zo heel veel, maar toch genoeg om het redelijk professioneel uit te voeren. Een ingehuurde beroepsvisser had al gekeken naar de visstand en zij moesten diverse deelopdrachten uitvoeren. Zijn medestudenten waren Karin; een joviaal lachende meid. Stond stevig in haar schoenen, fors gebouwd en niet onaantrekkelijk voor een vrouw. Dan was er nog Jochem; een rustige en aardige jongen. Groot en slank en Herman vond het een goed uitziende en prima jongen om mee samen te werken. Nummer drie van de groep was Johan. Ietsje kleiner dan Jochem en ook ietsje steviger gebouwd. Maar zeker een goedlachse hardwerkende groepsgenoot. Herman vond dat hij best goed getroffen had met zijn medestudenten.

Hij had meer kennis, ervaring en overredingskracht in de besprekingen met het ingenieursbureau, maar zij hadden meer computervaardigheden. En dat was belangrijk voor de presentatie van het rapport. Want uiteindelijk moest er een uitvoerige presentatie komen voor de opdrachtgever en diverse belangstellenden.  In het kort kwam het er op neer dat ze moesten onderzoeken of er oorzaken waren waarom het water zo troebel was en of er eenvoudige oplossingen waren om het water helderder te krijgen en dus aantrekkelijker voor de recreatie. Het meer is redelijk groot, maar op de meeste plaatsen erg ondiep, met een paar hele diepe gaten. Er zou gekeken gaan worden naar de bodemsamenstelling en de waterflora en fauna. De vissen waren dus al onderzocht en er was ook al een ingreep gedaan in de hoeveelheid en samenstelling van de vissen. Voor hun onderzoek was de benodigde apparatuur van de instelling ter beschikking en hadden ze een motorboot en werkkleding ter beschikking gekregen. Ze moesten regelmatig het meer op voor de diverse onderzoeken en monsternemingen. Tot zover dus niks bijzonders of spannends aan de hand.

Omdat ze zoveel met elkaar optrokken waren ze wel een hecht stel geworden. Samen in het lab, samen op de boot en soms ook nog wel samen op stap voor een borrel. Ze vertelden elkaar veel en vertrouwden elkaar veel toe. Op een dag waren ze op het meer met de boot. En omdat het zo warm was stelde Johan voor om te gaan zwemmen. Geen van allen hadden ze zwemkleding of handdoeken bij zich. Op zich was dat niet zo erg. Er was op deze doordeweekse dag niemand in de buurt en ze konden rustig naakt gaan zwemmen. Opdrogen kon wel in de zon. Dus ze sprongen met zijn vieren het meer in en omdat het zo ondiep was konden ze makkelijk staan en elkaar wat plagerig nat spetteren en wat stoeien. Herman genoot van die glinsterende jonge lijven en zag nu voor het eerst dat Jochem en Johan goed bedeeld waren. Mooi lijf en mooie grote pikken en zakken. Ondanks dat hij niet op vrouwen viel zag hij wel dat Karin er ook beslist goed uitzag. En na wat gespetter, gezwem was het eigenlijk tijd om terug de boot in te gaan. Maar alsof ze het hadden afgesproken gingen ze alle drie om Herman heen staan. Heel erg dichtbij. Met hun handen hadden ze alle drie hem beetgepakt en zeiden in koor: “Jij moet onze Daddy zijn.” Herman stond ze even verbijsterd aan te kijken. Nou, dat kon interessant worden. Wie weet waar dit naar toe zou gaan. Niet echt wetende wat te doen gaf hij ze maar alle drie een knuffel. “Kom kinderen terug in de boot. Het werkt wacht op ons.” Ze grijnsden alle drie naar hem. “Ja, Daddy. Is goed.” In de boot droogden ze snel op en met hun monsters voeren ze terug naar het lab.

Een paar dagen later kwam Karin bij hem met haar wetsuit. Voor haar onderzoek had ze altijd een wetsuit aan in het meer. En ze had hem laatst nog verteld dat als je in het meer stapte dat dat dan even heel koud was en je daarna opwarmde in het pak. Ze had daar wat op gevonden. Voordat ze het water in ging piste ze eerst in het pak. Dan was dat dunne waterlaagje direct warm. Herman had vroeger wel eens pisspelletjes gedaan en vond het wel spannend wat Karin vertelde, Hij snapte ook wel dat ze het deed. Maar ze voelde zich nu niet zo lekker en of Herman niet haar onderzoek kon doen deze dag. Moest hij wel even het pak passen of het wel aan ging. Karin was wel wat kleiner dan hij, maar ook wat steviger. Misschien rekte het pak mee in de lengte. Hij had nog nooit een wetsuit aan gehad. Hij had nog even geprobeerd  te vragen waarom ze Jochem of Johan niet vroeg daarvoor. Het antwoord was wat onduidelijk geweest en ze had hem al meegetrokken naar het toilet. Dat toilet snapte hij niet helemaal. Ze had hem toch al naakt op de boot gezien. Nou ja, kleren uit en maar proberen in het pak te wurmen. Wel heel strak en het ging echt niet veel verder dat vlak onder zijn kruis. Karin probeerde hem nog wat stuntelig te helpen en kwam toevallig per ongeluk tegen zijn pik en ballen aan. En toen voordat hij het wist zei ze dat ze Daddy graag eens wilde verwennen omdat hij zo lief voor haar was. Zijn pik verdween in haar mond en een warme natte tong gleed heerlijk over zijn eikel en raakte alle gevoelige plekjes. Herman bleef als aan de grond genageld staan, maar kon geen zinnig woord meer uitbrengen. Zijn hele pik zat inmiddels in haar mond. En ondanks dat het een vrouw was voelde hij al wel dat zijn pik loeihard was in haar mond en dat er voorvocht begon te stromen. Zijn pik kon het niks schelen dat er een vrouwenmond aan hem likte en zoog. Karin moest dit eerder hebben gedaan. Het was zo’n overweldigend heerlijk en tegelijkertijd verlammend gevoel. Hij kon niet meer protesteren. Zijn pik nam alle controle over. Ze kneedde tegelijkertijd zijn ballen voorzichtig en op een gegeven moment voelde hij ook een vinger zijn sterretje binnendringen. Dat was het signaal voor zijn pik om zijn zak te legen in Karin haar mond. Luid kreunend kwam hij klaar en zag nog net dat Karin glimlachend alles doorslikte en zijn pik schoon likte. Zo, er was niks meer te zien van wat er was gebeurd behalve dan dat Herman nog de genotstromen door zijn lichaam voelde gieren. Karin stond op en gaf hem een knuffel. “Was het lekker Daddy?` Ja natuurlijk had hij het lekker gevonden, maar hij wist niet zo goed hoe hij hier nou weer op moest reageren. Uiteindelijk gaf hij haar een knuffel terug en zei dat hij het erg lekker had gevonden en dat ze het erg goed kon. Alsof er niks was gebeurd trok ze hem de wetsuit weer uit, kleedde Herman zich aan en gingen ze terug naar het lab. Hij had nu door dat ze met Daddy toch wel iets meer bedoelden dan hij had gedacht.

De dagen werden wat korter en kouder. Dus als ze op de boot op pad gingen hadden ze allemaal laarzen aan omdat de boot toch ietsje water maakte en ook waadbroeken om mee in het water te staan voor de monsterneming. Dus op een van die dagen bleef Karin in het lab en gingen Jochem en Johan met Herman het meer op. Herman zat tijdens de tocht naar de plek voor monsterneming wat naar beide jongens te kijken. Hij vond het wel stoer dat ze laarzen aan hadden en omdat ze wat ongemakkelijk in de boot zaten zag hij ook duidelijk de bobbels van beide jongens in hun broek. Bij de plek aangekomen werden de laarzen uitgeschopt en ook de spijkerbroeken en de waadbroeken aangetrokken. Herman vond dat geil voelen en bij de jongens erg geil er uit zien. Maar hij zei niks en sprong met de jongens het meer in. Voor alle zekerheid legden ze toch maar de boot vast met een anker.  Een poosje werd er serieus gewerkt en alle monsters in de boot binnengehaald. Ondertussen zat Herman wel naar beide jongens te kijken. Hoe hun mooie jonge strakke lijven in die geile waadbroeken zaten. Dat glimmende natte rubber om hun lijven zat. Herman voelde hoe hij een stijve kreeg en probeerde aan wat anders te denken, want ze moesten zo weer de boot in. Net toen hij over de rand van de boot hing om naar binnen te klimmen trokken Johan en Jochem hem terug het water in. “We weten heus wel wat Karin met Daddy heeft gedaan en wij willen ook ons deel van Daddy” En voordat Herman het wist zaten beide jongens met hem te zoenen. Jochem had zijn tong al bij Herman naar binnen en zat hem geil te tongen. Herman was vast niet de eerste. Johan wreef eerst met zijn handen aan de buitenkant van de glibberige, natte waadbroek over zijn kruis en billen. En het moest duidelijk zijn voor Johan dat dat niet zonder gevolgen bleef. Door de waadbroek heen was nu duidelijk een dikke bobbel te zien en Johan kon gewoon zijn pik beetpakken. Jochem bleef onverstoorbaar met Herman vrijen en leidde Herman zijn handen naar zijn kruis. Herman voelde bij Jochem inmiddels ook een dikke lul dwars door de waadbroek heen. En toen Herman zijn handen door het water naar Johan zweefden voelde hij daar ook een dikke paal vooruit staan in de waadbroek. Jochem en Johan wisselden van positie en nu was hij aan het tongen met Johan en wierp Jochem zich op zijn dikke paal. Ondanks dat alles heel geil was voelde Herman zich toch wel wat onrustig. Hij was toch een stuk ouder, nog getrouwd (alhoewel dat ook niet lang meer zou duren) en ze waren studiegenoten. De rol van Daddy die het drietal hem had toebedeeld leek toch wel veel verder te gaan dan hij had gedacht. Dat met Karin was nog even een slippertje geweest waarbij hij het allemaal hulpeloos had ondergaan. Nou ja, hulpeloos. Hij had niet geprotesteerd toen ze hem dat kunstje flikte. Maar nu dit met Johan en Jochem leek toch wel op een serieuze trio uit te draaien. De jongens waren hem samen flink aan het opgeilen en er leek geen ontkomen meer aan. Zowel Johan als Jochem staken een hand bij zijn waadbroek in en probeerden zijn pik en sterretje te bereiken. Maar het was al snel duidelijk dat dit niet zou lukken zonder een lading water in Herman zijn waadbroek te scheppen. Dus Johan en Jochem klommen snel de boot in en trokken Herman als een gevangen vis zeer snel binnenboord. Daar sprongen ze weer boven op hem. Het rubber piepte en ze glibberden nog even over elkaar omdat het rubber nog nat was. Nu was duidelijk in elke waadbroek een ferme bobbel te zien. Johan trok de riemen van Herman zijn waadbroek los en trok de waadbroek een stuk naar beneden. Herman zat al weer net zo als bij Karin gevangen en de jongens hadden vrij spel om hem overal te betasten terwijl het natte glibberige rubber tegen Herman aan gleed. Jochem zoende eerst nog met Herman terwijl Johan al aan Herman zijn sterretje voelde. Het duurde maar even of Johan duwde een paar natte vingers bij Herman naar binnen terwijl Jochem aan Herman zijn paal zat te zuigen of zijn leven er van af hing. Herman sputterde nog wat tegen, maar de jongens reageerden daar niet op. Ineens riep Herman dat er een boot hun richting op kwam. Daar reageerden ze wel op gelukkig. En toen zei Herman dat ze het wel heel erg zeker moesten weten of ze dit wel wilden. En dat het bovendien toch een stuk comfortabeler was om bij een van hen thuis te doen. Maar Johan en Jochem waren inmiddels zo geil dat ze hem het liefst daar op dat moment op de boot hadden genomen. Jochem wist nog een eilandje waar vast niemand kwam en waar ze de klus wel zouden kunnen afmaken. De boot voer al richting het eilandje. Ondertussen bleven ze aan Herman alles betasten en om te beurt wat met hem zoenen. Herman probeerde de jongens nog de hele tijd te ondervragen of dit nou wel verstandig was en of dit wel goed kwam. En of ze al wel vaker met een man hadden gevreeën. Maar het eilandje kwam al in zicht en de jongens hadden alle bezwaren weggewuifd. Bovendien was Herman hun Daddy en dat wilden ze nou toch ook wel eens ervaren. En per slot van rekening had hij Karin ook haar gang laten gaan met hem. Hij had in elk geval nu duidelijk antwoord. Ze hadden er over nagedacht en met het naderen van het eiland kwam ook het moment dat hij aan de bak moest in zicht. Ze hadden onderweg hun waadpakken verruild voor hun laarzen en sprongen direct van de boot op het eilandje. Maar goed dat ze laarzen aan hadden. Het was er bij de aanlegplaats nogal moerassig. Jochem was er blijkbaar al eerder geweest want hij had al snel een beschutte en droge plek gevonden om verder te gaan waar ze waren gebleven. Al snel waren de shirts en broeken uit. Herman zei nog tegen de jongens dat ze de laarzen aan moesten houden omdat hij dat zo geil vond. En daar stond het drietal. Helemaal bloot op de laarzen na.

Johan begon met Herman te tongen en samen lieten ze hun tongen in elkaars mond op verkenning gaan, gepaard met een hoop geiligheid. En Herman greep even aan Johan zijn kontje. Masseerde die en ging op zoek naar zijn warme holletje. Inmiddels had Jochem Herman zijn pik helemaal in zijn mond naar binnen gewerkt. Herman voelde een natte warme mond om zijn eikel en daarna zijn hele pik tot aan zijn ballen heerlijk nat bewerkt worden. Twee geile studenten die hem aan het verwennen waren. Het tolde gewoon in zijn hoofd van al die geile sensaties die bij hem binnendrongen. Hij voelde dat hij binnenkort ging klaarkomen als dit zo doorging. Maar Johan en Jochem stopten abrupt. Beide jongens presenteren aan Herman hun recht vooruit staande druppende paal. Herman likt eerst beide palen af en ging toen beide palen om de beurt verkennen met zijn tong. Omdat het gebukt likken wat lastig ging knielde Herman neer op de grond. Hij begon eerst Jochem te pijpen en omdat Herman zijn pik recht vooruit stond kwam deze terecht tussen de laarzen van Jochem. Herman voelde hoe zijn natte harde pik tussen de laarzen van Jochem door glibberde en werd daar nog veel geiler van. Deze nieuwe combinatie maakte hem ontzettend geil. Hij likte en zoog wild aan Jochem en tegelijkertijd stootte hij hard zijn pik tussen de laarzen door. Johan had door wat Herman aan het doen was en ging achter Herman staan en duwde een laars in Herman zijn kruis en gleed daarmee door zijn reetspleet. Herman kreunde en gromde het uit. Hij zoog en likte heftig en diep aan Jochem zijn pik en voelde een laars van Johan door zijn reet glijden. Jochem spoot af in Herman zijn mond en Herman spoot tussen de laarzen van Johan af. Dit was voor Herman wel een van de geilste ervaringen die hij ooit had gehad. Aangezien Johan nog met een druipende natte pik klaar stond bood Herman zijn kontje aan en ging tegen een boom staan met zijn kontje achteruit zodat Johan hem gemakkelijk kon berijden. Johan begreep de hint en duwde als een wild dier zijn paal bij Herman naar binnen. In een keer tot aan zijn ballen. Diep naar binnen ging het bij elke stoot. De ballen kletsten tegen Herman zijn kont aan. Jochem vrijde ondertussen met Herman en proefde zijn eigen zaad in Herman zijn mond. Hun tongen deelden speeksel met de zaadsmaak van Jochem terwijl Johan zijn prooi te grazen nam. Nog vol jonge geile lust ramde zijn pik op en neer in Herman zijn kont. Herman voelde nu Jochem zijn tong aan zijn nek en oorlellen likken en tegelijkertijd voelde hij hoe Johan zijn hoogtepunt begon te bereiken. Met veel gekreun en gegrom spoot Johan zijn lading in hem leeg. Het voelde alsof hij van binnen gedoucht werd met krachtige stralen. Met dat Johan zijn pik uit hem liet glijden voelde hij het zaad langs zijn linkerbeen naar beneden lopen. Zo bij zijn laars in. Een geile souvenir aan deze neukbeurt. En toen zei Jochem tegen Herman: “Zeg Daddy, eigenlijk moet jij je jongens neuken. Kun je mij nog neuken of wil je toekijken hoe ik Johan neuk?” Er ging van alles door Herman heen. Geile lustgevoelens en allerlei wilde ideeën. Maar hij was ook wel wat uitgeblust na alles. Hij was vooral verbaasd over de vrijheid waarmee Jochem en Johan met hem hadden gevreeën en nu nog wildere voorstellen deden. Zo’n live show leek hem ook wel wat. Hij ging met zijn rug tegen een boom aan staan en zei: “Nou jongens, laat Daddy maar eens zien hoe geil jullie er van worden als jullie Daddy toekijkt. Ik wil wel eens zien hoe jullie elkaar pijpen en hoe Jochem dan Johan zijn kontje langzaam penetreert en hem volspuit.” “Oh Daddy, wat ben jij een heerlijk geile Daddy. Natuurlijk laten we je graag zien hoe wij met elkaar vrijen. Geniet maar lekker van ons.” Zei Johan en hij zoog gelijk Jochem zijn lul zijn mond binnen. Herman keek toe hoe Johan Jochem diep pijpte en het kwijl uit zijn mond liep. Herman voelde zijn pik al weer stijf worden en speelde er mee terwijl hij naar zijn live seksshow keek. Johan stopte met pijpen en liep met zijn kwijlende mond naar Herman en tongde even met hem. “hmmm Daddy, vind je Jochem zijn pik ook zo lekker?” En toen zoog Jochem Johan zijn paal al kwijlend diep naar binnen. Herman genoot van het tafereel en zijn pik werd steeds harder en natter. Toen was het moment aangebroken waar hij op zat te wachten. Johan duwde Jochem tegen een boom aan en liet plagerig eerst zijn natte lul door zijn kontspleet glijden. Jochem deed zijn kontje uitdagend wat verder naar achteren. Herman zag hoe Johan heel langzaam zijn natte eikel bij Jochem door het sterretje naar binnen duwde. Allebei kreunden ze van genot. Johan zijn eikel ging erin, weer eruit en weer erin. Toen kwam Johan op Herman aflopen. “Daddy, je moet mijn eikel nog wat natter maken. Even eraan likken en op spugen.” Herman pijpte die dikke vooruitstekende paal en proefde van beide jongens hun geilheid. Nog een lading spuug er op en Johan ramde zijn paal nu met volle kracht bij Jochem naar binnen. Johan zag hoe verlekkerd Herman keek hoe hij Jochem bereed en hoe Herman zijn pik ook als een natte rampaal naar voren was gericht. Voor Johan was dit genoeg en hij spoot alles wat hij had leeg in Jochem onder luid gebrul van allebei. Johan pakte toen Herman bij de hand en duwde hem tegen Jochem aan. Herman zijn paal gleed zo het open en natte kontje van Jochem binnen. “Nu moet Daddy nog Jochem zijn kontje berijden. Laat mij maar eens zien hoe een echte Daddy zijn jongen te grazen neemt.” In een roes van geiligheid voelde Herman hoe zijn paal bij Jochem in en uit gleed. Bij elke stoot kwam er wat van Johan zijn zaad naar buiten. En ondanks dat Herman al eerder was klaargekomen duurde het maar even of een tweede lading spoot in Jochem zijn natte en warme kontje. Hij had nauwelijks gehoord dat Johan hem stond aan te vuren. Hij voelde zich helemaal slap van deze heerlijke neukbeurt. Ook bij Jochem liep nu het zaad van Johan en Herman bij zijn benen naar beneden en zijn laarzen in. Nog een met een souvenir van een hete orgie.

Nadat Herman beide jongens een knuffel had gegeven trokken ze hun kleren weer aan en gingen met de boot terug naar de aanlegplaats, waar de auto stond. Bijna hadden ze de monsters vergeten. Ze keken nog even goed of ze er toonbaar uit zagen en gingen terug het lab in. Bij binnenkomst staarde Karin naar het drietal en grijnsde geheimzinnig. Ze maakte een opmerking dat ze lang onderweg waren geweest en of er een file op het meer was of zo.
Voor Herman was het nu helemaal duidelijk dat hij een ernstig probleem had. Hij had niks tegen vrouwen, maar hij wist ook nu weer heel zeker dat hij op mannen viel. En hij was getrouwd met een vrouw. Op het lab eerst maar gedoucht voor hij naar huis ging. Zijn vrouw vroeg nog wel of er iets was, maar Herman zei dat hij gewoon moe was en naar bed wilde.

De weken erna werd er hard gewerkt aan de verwerking van de gegevens. Er moest per slot van rekening toch een rapport verschijnen en een presentatie worden gehouden. Karin probeerde hem nog een keer mee te lokken naar het toilet en nodigde hem uit om bij haar te komen eten. Herman wist dat echter grotendeels te vermijden. Hij liet zich nog een keer door haar afzuigen, maar dat was het dan. Met Jochem en Johan had hij nog een keer een triootje en ook afzonderlijk nog wel eens seks. Hij genoot daar erg van en hoe vaker de jongens aanboden om met Daddy seks te hebben hoe geiler het werd. Thuis probeerde hij zoveel mogelijk de seks te vermijden of als hij er niet onderuit kon probeerde hij haar in de kont te neuken. Blijkbaar had zijn vrouw het niet door of deed ze alsof ze het niet door had.

De dag van de presentatie brak aan. Het was in de grote collegezaal en er zaten veel mensen. Ondanks dat Herman veel les had gegeven en wel ervaring hiermee had was het ook voor hem nog spannend. Ze moesten alle vier hun deelonderzoekjes presenteren en Herman zou aan het eind een soort van eindconclusie presenteren en de aanbevelingen. Een volle zaal. Ook de vrouw van Herman en de ouders van zijn medestudenten waren er. Gelukkig verliep het goed. Dingen die niet zo goed liepen vielen bij niemand op. En aan het eind was er een luid applaus.

Herman kreeg zoenen van de jongens en van Karin als dank voor zijn begeleiding. Herman zijn vrouw wilde hem ook een zoen geven, maar Herman ontweek die en zei; ”We moeten praten. We of ik heb een probleem. Ik kan het zo niet langer……..”

1972 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.