Strand met Dad

Mijn dad en ik kennen elkaar al paar jaar maar onze band wordt steeds hechter. Deze zomer geen vakantie maar volop genoten van zon, zee, strand en elkaar. Ikzelf ben 35, sportief, openminded, nudist en graag aan zee. Mijn dad is een heerlijke beer van 64 mooi behaard lijf en heerlijk nergens geschoren. Hij woont in mooi dorp aan een van de Zuid Hollandse stranden uitkijkend op het Haringvliet.


Deze zomer besloten we om samen naar het mooie strand te gaan en daar de hele dag lekker naakt te lopen. Omdat het zo mooi weer was zou hij zn professionele fotocamera meenemen om leuke shoot te doen. 

Bij hem thuis aangekomen stond de portiekdeur al open dus liep ik naar boven. Ik belde aan en hij deed open. Hij had nog even thuisgewerkt met de hitte. Dat hij me gemist had was duidelijk omdat hij direct in mn kruis greep, en controleerde of ik mn cockring al om had, zoals ik standaard moet doen. Zoals altijd kleedde ik me direct uit en showde ik mijzelf in mn kleine blauwe zwembroek waarin mn bobbel goed te zien was.Met zn stevige grote handen kneedde hij mn ballen en gromde zichtbaar blij. Snel duwde hij me aan mn schouders naar beneden zodat ik recht voor zn bolstaande broek zat, hij haalde zn behaarde pik en ballen eruit en droeg me op te zuigen. Dat hoef je mij niet twee keer te zeggen dus ik nam zn pik gulzig in mn mond. Ik rook dat hij het warm had gehad die dag en rook zn pis en bezweette ballen.
Die geur van zn bezweette ballen is zo ongelooflijk lekker dat ik mn neus en gezicht diep in zn zak drukte. ´Likken´zei hij en ik likte zn behaarde ballen. 

Toen pakte hij mn hoofd en duwde behendig zn lul in mn mond en begon me zo diep in mn mond te neuken.  Zo laat hij zien dat hij me heeft gemist en dat ik zijn son ben. Ik geniet en zuig, lik en hap naar adem. 
Na 10 minuten trekt hij me mee naar zijn slaapkamer en zegt dat ik op bed moet liggen, hij trekt me aan mn schouders over de rand en duwt zo zn lul weer in mn mond. Ik kan geen kant op en neem hem helemaal achter in mn keel. Zo neukt hij me weer enkele minuten, terwijl hij uitzicht heeft op mijn stijve lul die ik lekker lig te trekken, terwijl ik hem zuig.

Na zo heerlijk welkom te zijn geheten, pakken we de spullen voor het strand en lopen we door het dorp naar de strandopgang. Ik ruik de geur van zn ballen, mijn slijm en zijn voorvocht nog in mn gezicht en handen.

We lopen stuk over het strand en vinden een mooie plek net op strand tegen de duinen aan. We willen beetje beschut maar ook weer niet onzichtbaar, omdat we beiden genieten als mensen ons samen zien.We kleden ons uit en ik lig heerlijk naast hem met alleen mn cockring om. Omdat ik niet wil verbranden geef ik mn dad veel creme op zn handen en begint hij met mijn stijve lul, en ballen. Met gemak glijdt een vinger tussen mn billen en stopt hij hem rustig in mn anus. Ik ontspan en doe mn benen wat wijd, terwijl er bij de branding wat mensen langslopen. 

Dit vinden wij heerlijk, we genieten van elkaar, storen geen mensen maar als mannen willen kijken zijn ze welkom. Helaas was het vrij rustig maar daardoor konden we wel genieten. Al snel lag ik met mn benen wijd en trok ik mn billen verder uit elkaar zodat mn dad er goed bij kon en met meerdere vingers mn kutje verwende. Heerlijk tongend met mn dad kon ik zo zelf met mn pik spelen en was de stranddag al goed begonnen.........

wordt vervolgd....

4093 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.