Douchen (2)

Om precies 8 uur loop ik veldje 4 op. Ik loop door naar de camper achteraan. Er hangen slingers en er zitten 6 mannen te kletsen. De meeste mannen zijn rond de 40 maar er zijn ook 2 mannen van rond de 60 jaar. Ik zit nog op de middelbare en ben vanmiddag voor het eerst in mijn kontje geneukt. Als ik aan kom lopen staat de man die ik vanmiddag in de douche heb ontmoet op en loopt snel naar mij toe. Hij zegt dat ik even achter de camper moet komen. Ik moet al mijn kleren uit trekken en ik krijg een soort schortje aan verder ben ik helemaal naakt. De man gebaart dat ik in een grote doos moet gaan zitten. Het deksel gaat dicht. Daar zit ik dan zo goed als naakt in een doos te wachten tot de man die jarig is mij komt uitpakken. Dan hoor ik stemmen. De doos wordt opgetild en even later weer neer gezet. Het deksel wordt open gemaakt en ik kijk recht in de ogen van een hele mooie man. Als hij mij ziet begint hij te lachen. 'Dit is echt een origineel verjaardagscadeautje. Waar heb je dit gevonden?' 'Een mooi serveerstertje hoor. Kijk mannen wie ons vandaag gaat bedienen.' De mannen bekijken me en lopen naar me toe. Ik voel handen op mijn billen en mijn lijf. Er wordt goedkeurend gemompeld. 'We willen wel wat te drinken. Ga maar even wat biertjes voor ons halen.' Ik doe wat mij wordt gevraagd. als ik iedereen heb bedient neemt de man van de jarige het woord. Vandaag is je 50ste verjaardag en daarom ben ik op zoek gegaan naar een passend cadeautje. Ik vond deze mooie jongen vanmiddag terwijl hij stond te douchen. Hij is geil als boter en zeer gewillig. Hij zal ons vanavond bedienen en zal alles doen wat van hem gevraagd wordt. 'Toch Chrisje?' 'Ja met plezier' antwoord ik.


De jarige vraagt op ik even bij hem op schoot kom zitten. Hij begint me overal te strelen en speelt een beetje met mijn piemeltje. Ik vindt het een fijn gevoel. De andere mannen kijken ademloos toe. Dan wordt er een muziekje opgezet. Mijn schortje wordt afgedaan en er wordt gevraagd of ik wil dansen voor de mannen. Ik trek zo langzaam mogelijk mijn schortje uit en dan sta ik poedel naakt tussen de zes mannen die hun blikken niet van mij af kunnen houden. Ik begin sensueel te dansen op de muziek. Er wordt geklapt en gefloten. Er worden foto's gemaakt. Ik zie dat de mannen één voor één hun half stijve piemels in de hand pakken. Ze spellen met hun piemels terwijl ze naar mij kijken. Ik vindt het een geil gezicht. Zonder dat mij verder iets wordt gevraagd loop ik naar de jarige en kniel voor hem neer. Ik geef kusje op zijn pik en lik de zijkant. Ik pak zijn ballen vast met mijn kleine handen en begin ze te strelen terwijl ik het eerste stukje van zijn piemel in mijn mond laat glijden. Het proeft een beetje zout, maar niet vies. De man begint te grommen en duwt langzaam mijn hoofd verder over zijn pik heen totdat zijn piemel voor 2/3 in mijn mondje zit. Verder gaat niet. Ik voel zijn penis tegen mijn slokdarm duwen. Ik adem uit door mijn neus en maak slikt bewegingen. Het voelt een beetje vreemd, maar ook wel geil. Ik slik de lul een beetje door. Hierdoor komt de pik nog dieper in mijn mond te zitten. Het maakt me heel geil dat ik een pik aan het inslikken ben. De man begint heftig te kreunen en duwt zijn pik nog iets dieper in mijn slokdarm. Na enkele minuten houd hij het niet meer uit. Met een heftige schreeuw spuit hij zijn warme zaad recht mijn slokdarm in. Ik slikt al zijn warme sperma door en voel me een geile pijpslet. Braaf lik ik zijn penis helemaal schoon.

De andere mannen zijn inmiddels om ons heen komen staan. Ik word door 6 paar handen betast en bevoeld. af en toe verdwijnt er een natte vinger in mijn kontje. Een man van een jaar of 60 begint mij te zoenen. Ik zoen lekker terug. De  man is ook naakt en we liggen op elkaar te zoenen en elkaar te strelen. Ik voel dat er glijmiddel op mijn kontgaatje wordt gesmeerd en voel dat er nu twee vingers in mijn kontje worden geduwd. Heel langzaam worden de vingers er weer uitgehaald. Mijn kontje staat nu een beetje open. Dat hebben de mannen ook gezien. Ik voel dat er een pik tegen mijn kontgaatje wordt gezet en dat er heel langzaam een lul in wordt geduwd. Ik vindt het een fijn gevoel en omdat het langzaam en liefdevol wordt gedaan doet het geen pijn. De man die ik aan het zoenen ben vraagt of ik hem wil pijpen. Dat wil ik natuurlijk wel. Ik lig nu met een piemel in mijn jonge kontje en een piemel in mijn mondje. Ik voel me een geil sletje en voel dat mijn piemeltje stijf begint te worden. Een van de mannen begint met m'n pikkie te spelen. De anderen blijven mij strelen en betasten terwijl ze met hun pik spelen. Ik merk dat de man die mij aan het neuken is zijn tempo versnel en steeds dieper in mij begint te stoten. Het voelt heftig, maar ook lekker. Na nog een paar heftige stoten spuit hij zijn zaad in mijn kontje. Hij trek zijn pik eruit en ik voel hoe het sperma uit mijn kontje lekt. Dit is een heel geil gevoel. Tijd om hier lang van te genieten krijg ik niet, omdat er opnieuw een stijve pik in mijn kontje wordt geduwd. Omdat de weg al is vrij gemaakt drukt deze man zijn pik er in één keer in. Hij is een stuk groter en dikker dan de vorige en ik voel dat mijn kringspier flink op spanning komt te staan. Even voel ik alleen maar pijn en wil roepen dat hij te groot is. Maar al vrij snel slaat de pijn om in genot. Ik geniet van het heftige gevoel gevuld en uitgerekt te worden. Ik wordt super geil. Ik begin heftig te zuigen op de pik in mijn mond en wil dat hij klaar komt in mijn mijn jonge mondje. Het duurt dan ook niet lang of golven warm sperma stromen mijn mond en keel binnen.

Dit gaat ongeveer een uurtje zo door en alle mannen zijn in 1 of meer gaten van mij klaar gekomen. De mannen vinden dat het tijd is voor een biertje en druipend van het sperma en zweet van de mannen haal ik de biertjes. Dan zegt één de mannen ik moet pissen. Voor ik weet wat ik doe roep ik 'pis maar in m'n mondje'. Dit laat de man zich geen twee keer zeggen. 'kom maar even mee achter de camper'. Ik loop mee. Ik ga op mijn knietjes klaar zitten met mijn mondje open. Hij pak zijn piemel en richt zijn straal recht mijn bekkie in. Een deel slik ik door en de rest loopt langs mijn mond en over mijn kin en lichaam. Als hij klaar is met pissen vraag hij of ik zijn piemel even wil schoon likken. Dit doe ik natuurlijk braaf. Hij bedankt mij en ik loop weer terug naar de rest.

Ik krijg een bietje en heb even de tijd om bij te komen. Als ik denk dat we klaar zijn heb ik mij vergist. Na de bietjes staat er alweer een aantal pikken half stijf. Mij wordt verzocht de pikken stijf te maken. Ik doe zo goed mogelijk mijn best en niet veel later wordt de eerste pik weer in mijn kontje gestoken. Ik onderga alles gewillig en voel me een hele geile slet. Als de mannen voor de tweede of derde keer zijn klaar gekomen wordt ik uitvoerig bedankt. Als ik weer ben aan gekleed steekt de man van de jarige mij twee briefjes van 100 euro toe en zegt 'koop er maar iets leuks voor we hebben van je genoten.' Hij geeft me een knipoog en tik op m'n billetjes. Ik loop weer terug naar de tent van mijn ouders en voel me een echte slet. Dit was echt heftig geil!

4452 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.