Strand met Dad 2

... Het heerlijke dagje strand met mn Dad was lekker begonnen. Het was niet echt druk en we hadden een mooi plekje onder aan de rand van de duinen op het strand. Bij deze opgang is het bekend dat daar in de duinen leuke mannen lopen op zoek naar lekkere contacten. 


Wij besloten eerst beetje op het strand te beginnen. Omdat het rustig was kon mn dad op zijn gemak mn kale ballen en pik goed insmeren met veel creme. Door mn cockring die ik standaard draag bij hem was ik al goed hard. Het was alweer paar weken geleden dat mn dad en ik elkaar zagen dus we waren beiden lekker geil. Al snel gleden twee vingers door mn bilspleet in mn ass en kon ik lekker genieten van zn vingers. Dat ontging het hetero stelletje boven aan de duinrand ook niet,maar dat vonden wij niet erg. Een oudere man van in de 60, mooi gebruind geen randjes en lange slappe pik kwam licht nonchalant eens voorbij lopen richting de zee. Mn dad duwde er gelijk twee vingers bij waardoor ik mn benen wijd spreidde om hem er goed bij te laten. De man kon ons goed zien en mn dad liet merken dat hij een goed geile son had tot zijn beschikking. 

Na zo heerlijk te zijn begonnen pakte mn dad zijn fotocamera. Hij is hobby fotograaf en ik graag zijn naakt model. Met een openstaande as en glimmende paal ging ik voor hem liggen en liep hij om me heen om mooie shot te maken. Van diverse kanten werden we gadegeslagen door een aantal mannen maar ook voorbij lopende hetero stelletjes. Om de shoot compleet te maken liepen we samen naar de branding waarbij ik nog steeds stijf achter mn dad aanliep die halverwege ff aan mn lul wilde voelen, midden op het strand. Bij de branding maakte hij een paar mooie fotos.

De gebruinde oudere man kwam weer aanlopen en knikte instemmend. ´Dat is een heerlijk model zo´, zei hij. Mooie knul en niet verlegen. Mn dad zei dat ik er idd erg van genoot en dat een dagje strand voor ons leuk maar ook geil was. Zo raakte we aan de praat en de man zei dat hij er vaak kwam maar dat hij mij een erg mooie knul vond.Ik werd nog harder en begon mn pik beetje te trekken, om hem te laten zien dat ik hem ook wel geil vond. Mn dad vroeg of de man zin had om bij ons te komen zitten, en te voelen hoe hard mijn pik was. Snel liepen we terug naar de handdoeken en ik zag de enorme pik van de man groeien. Een heerlijke eikel kwam te voorschijn. 
Bij de handdoeken ging ik liggen en deed mn benen wijd de oudere man begon heerlijk met mn ballen te spelen en mn dad keek trots toe.
De man was ervaren want hij pakte mn pik heerlijk vast en met draaiende bewegingen rond mn eikel werd ik nog geiler. Mn dad kwam erbij zitten en deed wat creme op zn handen en mn benen wijd, hij liet de man zien hoe makkelijk hij in me kon met zn vingers. Inmiddels had ik de lange half harde lul van de man vast en speelde ermee. Van een afstandje stond een man te kijken en zn pik was mooi stijf. Ik genoot van de aandacht.
De man zei dat zijn handdoek boven lag waar we iets meer uit de wind zaten, dus wij liepen met hem mee. mn dad trok mij achter hem aan, aan mn stijve lul.

Boven ging het snel, de oude man had een prachtige halfharde lul die ik snel in mn mond nam. mn dad begon me uitgebreid te vingeren en ik lag te genieten en te kreunen. Hoewel ik de man aardig stijf kreeg bleef zn pik flexibel, zn mooie ik was compleet kaal en zn eikel mooi glimmend. Af en toe haalde hij zn pik uit mn mond en sloeg hem lekker in mn gezicht. 
Toen wilde mn dad wisselen en stopte zn lul in mn mond pakte mn hoofd beet en begon me stevig in mn mond te neuken. Ondertussen zat mjjn pik bij de oudere man in zn warme mond. mn dad wisselde af met zn pik en zn heerlijk behaarde ballen, die nog heerlijk naar zweet roken. De oudere man had nu ook mn ass gevonden en zoog mn pik met een vinger in mn ass. 

mmmmm dit vin je lekker he son, riep mn dad. Ik kon alleen maar kreunen want ik had zn pik in mn mond. Omdat we zo geil waren duurde het helaas te kort, mn dad haalde zn pik uit mn mond en spoot dikke stralen zaad in mn gezicht. De laatste druppels veegde hij aan mn wang af. Zo kwam hij naast me liggen, terwijl de oude man nog genoot van mn harde lul. Mn dad vroeg of de man ook zn zaad over mij heen wilde spuiten en gaf mij opdracht hem goed te pijpen. Ik ging op mijn handen en knieën voor hem zitten en nam zn lul diep in mn mond. ik voelde de vingers van mn dad weer in mn anus.
Het duurde niet lang of ook de oude man begon te kreunen, ik pakte zn lul en begon hem te trekken totdat mooie witte druppels zaad uit zn pik spoten. Wat een mooi gezicht.

Als beloning liet dad de man mij nog even aftrekken terwijl ik heerlijk met mn dad kon tongen. Tongen en tegelijkertijd gezogen worden is zo enorm geil dat ik al snel mn stralen zaad spoot, deels over de handen en borst van de oude man. Met een nog intensere tongzoen bedankte ik mn dad voor dit heerlijke avontuur. Ik bedankte de oudere man, zoals ik heb geleerd van mn dad en nog steeds haf stijf liepen we terug nar onze handdoeken.

3774 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.