Koos

Geplaatst door: snoepjevanweek op 15-09-20

publiceer als plek is.

-----------------------------------

Okay wat voor geschiedenis ja is soms wat hetero met homo actie. Koos was een vijftiger met een dochter Annelien. Hij heeft een chat vriend Hein. Nodigt hem op een middag uit. Ze verwennen elkaar okay. Als Annelien thuis komt blijkt chat vriend ook haar verkering te zijn.Heel drama paar dagen later wordt knoop door gehakt. Hein trekt bij ze in gaat voor koos.

Het leven ging gewoon door alle drie leven samen maar delen niet bed haha. Koos ligt in tweepersoons met Hein. En Annelien ligt in haar eigen bed. Via een dating site heeft nieuwe vriend gevonden. Helaas presteert niks in bed.Nou niet bij Annelien. Hij is flink verwent door Koos & Hein. Ze hebben hem uit gekleed. Erotisch massage eerst. Dan pijpt koos dus flip stijf. Hein leid hem in hem. Lekker is te horen kreunen en zuchten. Annelien wil een kind. iedereen is in stemming hoe verder?

De vriend is weer in de stemming dus vult haar helaas losse flodders.Hein doet poging geen losse flodders.Natuurlijk denk je Annelien flip blijft wel komen mooi niet.Koos ziet in dat Annelien genoeg aan der dildo heeft. En als Hein en hij bezig zijn geen tweede kerel er bij. Natuurlijk gebeurd het dat ze onder de douche staan en Annelien binnen komt.  Ze  heeft hulp nodig hoe dikker ze wordt. Ze wassen haar en daarna meestal elkaar af trekken of pijpen. In slaapkamer wel glijmiddel geen condoom. Ze doen met elkaar geen tweede of derde man er bij. Na bevalling en rust gaat Annelien weer werken Hein of Koos geef het flesje. Ligt aan wie die dag niet werkt.

Deed hele verhaal uit mijn hoofd kan deze situatie ja maar gebeurd achter gesloten deuren.

2797 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.