Broeders van de Liefde

Geplaatst door: snoepjevanweek op 19-09-20

Het is puur fantasie voor anderen een verlangen. De broeders van de liefde was een moderne klooster orde. Eigenlijk soort toe vlucht voor bepaalde mensen (lees mannen) Buiten de muren wist men er van. Maar net als vroeger deed men of men niets weet Iedereen monniken en bezoekers zijn boven de 18. Wat vroeger stiekem gebeurde nu binnen de klooster muren. De missie dienaar en de pastoor bvb! Maar dit verhaal is anders een roep om aandacht. Lou een stevige broeder en Hidde een bouwvakker zien elkaar daar. Is het klooster bordeel nee is lust plek wel zeker.


De zaal waar de gaten muur is gaan we voorbij. Zien wel sommigen wijdbeens liggen voor een gat. Anonieme plezier kan noemen. Hidde had mee geholpen met de verbouwing. Lou had ontdekt dat hij sexueel nog leek was. Ze gingen wel naar een kamer niet van lou. Eenvoudig wel een tweepersoons bed en wc/douche combinatie met was bak. Terwijl Lou zich uitkleed doucht Hidde. Lou komt er bij wast Hidde,s stevige billen. Eerst een vinger dan twee Hidde kreunt flink. Ze zijn beiden schoon hop naar bed.

Lou masseert erotisch met babyolie. Hidde kan Lou,s gereedschap aanraken. Zou hij het willen. Spelen met Lou,s harige ballen of zijn eikel likken? Pas toen Hidde op zijn rug lag zag Lou leven komen in Hidde,s knots. Zeker toen broeder Lou tong hem beroerde. Al snel naar massage begon leer plan. Hun tongen vonden elkaar. En hun handen verkende elkaars lichaam. Het bed kraakte toen  Lou op Hidde lag en zijn tepels likte. Al snel wilde Hidde toch de daad dus glijmiddel en condoom. Lou opende de poort een gil en Hidde was maagd af. Ze genoten van de ervaring sorry we laten ze alleen. Hidde wil meer maar wat is een geheim.

zou iemand mij een advies willen geven okay. Mijn fans weten wat ik kan.

1674 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.