Een nieuw experiment met Sander.

Geplaatst door: bootwanker op 19-09-20

Degenen die al vaker mijn verhalen hebben gelezen weten dat ik al meer dan 10 jaar samen ben met Frank en dat we nog maar een paar jaar daten met andere mannen. Meestal een trio en soms een kwartet. In bijna alle gevallen verloopt het tot ieders tevredenheid. De ene keer is het wat gezelliger en geiler dan de andere keer. Maar we zijn best tevreden over de dates die we af en toe hebben. En natuurlijk kunnen Frank en ik ook prima samen spelen. We zijn twee kantoormensen. Frank op technisch gebied en ik op maatschappelijk gebied. In mijn vorige verhalen heb je kunnen lezen dat ik getrouwd ben geweest met een vrouw en ik de eerste ben voor Frank.

In de eerste jaren waren we monogaam en hadden we het druk met ons werk, familie, geile seks en hebben we onze relatie bestendig gemaakt tegen alles wat er maar op ons pad zou kunnen komen. Nou ja, zo ongeveer. Je weet per slot van rekening nooit wat er allemaal kan gebeuren. Corona die onze maatschappij zou ontwrichten hadden we ook niet in ons plaatje staan. Niemand, denk ik.

Frank en ik hebben elkaar gevonden op fetisjgebied. En ik kan je vertellen dat het hele fetisjgebeuren een lastig iets is. We zijn samen begonnen met rubberlaarzen en daar kwamen al snel meer dingen bij zoals sneakers, latex kleding, werkkleding, sportkleding en misschien nog wel meer. Onze dates proberen we toch wel te zoeken in de groep mannen die een van die dingen ook geil vinden. Maar aangezien dat lastig is daten we ook wel eens met mannen die daar niks mee hebben of er aan mee doen om ons een plezier te doen.

Tijdens een van die dates kwam ik er achter dat ik er enorm op kickte om toe te kijken als een date met Frank ging vrijen, pijpen en vooral hem aan het neuken was. Ik werd dan loeihard en kreeg een lekkende pik. Om het niet al te veel op te laten vallen deed ik wel wat mee, maar genoot toch het meest van het toekijken. Dat ging dan onder het mom van dat ik foto’s maakte. Natuurlijk vroeg ik me af of er wel meer mensen waren die dit geil vonden. En lang leve internet. Ik vond daar dat dit cuckolding heet en dat het vooral voorkomt bij heteroparen. De man kijkt dan toe hoe zijn vrouw wordt geneukt door een andere man. Vaak gaat dit gepaard met vernederende opmerkingen richting de echtgenoot en mag deze alleen toekijken hoe die andere man met zijn vrouw seks heeft. Soms gaat het zelfs zo ver dat die andere man de plaats inneemt van de echtgenoot en de oorspronkelijke echtgenoot weinig of geen seks meer heeft met zijn vrouw. Of soms zelfs door de minnaar van zijn vrouw ook nog wordt gebruikt. Nou ja, ik ontdekte dat er zeer vele varianten zijn. En na lang zoeken vond ik dat het ook wel gebeurt in de homowereld. Iets soortgelijks. Ik was dus niet de enige en mijn fantasieën gingen over een milde vorm van cuckolding. Ik zit er nou niet bepaald op te wachten om vernederd te worden en ook niet dat die andere man mijn plaats inneemt.

Ik had me bij een groep aangemeld op een sekssite waar er meer mannen waren die van dit soort fantasieën hebben en ook in de praktijk brengen. Mijn geduld werd wel op de proef gesteld. Iedereen was wat afhoudend en argwanend. Het is per slot van rekening niet een alledaagse fantasie. Bovendien wilde ik voor ons ook nog graag een man met een fetisj voor rubber of iets in die richting. Ik had ons profiel aangekleed met een duidelijke omschrijving van wat we zochten en graag zouden willen. Wat gewone foto’s van ons en wat seksfoto’s van ons. Naakt en ook in rubber, rubberlaarzen, overall, sportkleding en sneakers. Een breed scala aan mogelijkheden. De meesten waren net als ik op zoek naar een man, de zogenaamde bull in dit spel, die met hun echtgenoot of vriendje wilde vrijen en neuken terwijl zij gingen kijken. Sommigen hadden ook wel fantasieën over de extremere varianten. Die wilden vernederd worden, of dat het stiekem achter hun rug gebeurde en dat ze dan later foto’s of filmpjes te zien kregen van de stiekeme date. En nog veel meer varianten. Allemaal niet waar wij naar op zoek waren. Terwijl ik nou had gedacht dat er in de mannenwereld toch wel wat vrijer gedacht zou worden over dit soort fantasieën. Niet dus. En zo wel dan was elk voorstel of vraag toch weer dusdanig speciaal dat het niet voldeed aan onze wens.

Ik had al haast de moed opgegeven en Frank had het al helemaal nergens meer over. Tot op een dag ik in contact kwam met Sander. Hij had ons profiel al een aantal keren bekeken en het leek hem heel spannend en geil om onze fantasie werkelijkheid te laten worden. Hij vond Frank er erg lekker uitzien en hield er wel van om door mij bekeken te worden terwijl het lekkere seks met mijn Frank zou hebben. En tot mijn grote verbazing wilde hij het ook wel graag met rubber lieslaarzen en een overall aan. Ik vertelde deze vondst aan Frank en liet hem foto’s van onze mogelijke bull zien. Zoals gewoonlijk zei Frank dat hij eerst wel eens zou afwachten of de man zou komen opdagen in zijn beloofde geile outfit. Ik liet hem wat foto’s van de man zien. Een mooie grote man. Gemiddeld postuur. Donker haar en bruine ogen. Zo te zien een lekker ding. Een van de foto’s liet ook zijn pik en zak zien. En eerlijk gezegd leek dat nog wel een uitdaging te gaan worden. Het zou Frank zijn kontje tot zijn maximum gaan oprekken. Een mooie geaderde grote pik met een dikke sappige eikel. Hmmm, plaagde Frank. Wat een geil stuk met een zalige pik. Die mag mij wel even komen berijden. Kun je mooi zien hoe hij dat doet. Misschien wil ik hem wel erbij houden. En hij keek mij grijnzend aan. We appten nog wat met Sander om te bespreken wat Frank en hij geil zouden vinden om te doen en wat ik nog wel of niet zou doen. En totdat Sander zou komen hadden Frank en ik nog een paar dagen van de tevoren geile seks in rubber en rubber laarzen. Ondertussen zat Frank mij wat op de kast te jagen over die geile, lekkere en stoere bull die hem eens even zou komen verwennen. En als Frank het er over had stond zijn pik al fier vooruit en zwabberde hij uitdagend met zijn kontje. Voor deze keer moest hij het dan maar even met mij doen en mocht ik hem nog een keertje berijden. Het was allemaal wat plagerig en we waren allebei ook wel wat zenuwachtig. Zou het deze keer dan echt een leuke date worden in gear en ook nog iemand die wel wilde meegaan in onze, nou ja vooral mijn, fantasie.

Eindelijk was het zover dat Sander zou komen. We hadden ons allebei uitgebreid gespoeld, gedoucht en een overall en lieslaarzen aangetrokken. Een beetje zenuwachtig en lacherig zaten we hem op te wachten. Allemaal geile suizingen door de buik in afwachting van hoe het zou zijn met Sander.

De bel ging en ik deed open. Nou, nou, in het echt zag hij er nog lekkerder uit dan op de foto’s. Met een blauwe overall en glimmende zwarte lieslaarzen stond hij gewoon voor de deur alsof dat zijn alledaagse outfit was. Wat een geil stuk. Ik trok hem naar binnen en gaf hem een zoen. Ik zag al wel dat er in zijn overall een bobbel te zien was en greep daar even aan. Wow, wat heerlijk voelde dat aan. Ik zei natuurlijk dat ik hem even moest keuren voor hij met mijn Frank aan de gang zou gaan. Hij lachte wat geheimzinnig en ging de kamer in. Frank sprong gelijk op hem af en ik zag al gelijk dat Frank ook zeer onder de indruk was van deze geile man. Ik was even niet in beeld en Frank en Sander zaten elkaar uitgebreid te zoenen, tongen en betasten. Tijd om naar de slaapkamer te gaan.

Op de slaapkamer zag ik Sander even rondkijken en voordat ik het wist werd ik op een stoel gedrukt, kwam er een touw uit een van zijn overallzakken en werd ik met de benen vastgebonden en daarna met de handen. Ik kon geen kant meer op. Alleen nog kijken en luisteren. Er kwam nog een veter tevoorschijn en mijn lul en ballen werden stevig opgebonden. Nou, dat begon al goed. Ik heb dan wel niks met bondage, maar zoals dat hier ging en met het vooruitzicht van wat ging komen vond ik het wel geil. Sander duwde zijn dikke natte pik ver mijn mond in en zei dat ik even mocht voelen en proeven waar hij straks Frank mee ging berijden. Wat een heerlijke pik. Een heerlijk dikke eikel waar het geil al een beetje uit het spleetje liep en daarachter een stevige geaderde stam. Ik was nu toch eigenlijk wel wat jaloers op Frank. Afwachten maar of ik dit wel geil zou gaan vinden. Ja, zei Sander, dit was toch wat je wilde. Toekijken hoe ik jouw Frank zou gaan verwennen. Ondertussen duwde hij zijn gelaarsde lieslaars en mijn kruis en duwde mijn pik tegen mijn buik en masseerde hardhandig ook mijn ballen. Mijn pik was inmiddels loeihard en geile druppels werden tijdens het wrijven over de lieslaars gesmeerd. Ik zat machteloos en tegelijkertijd geil vast op de stoel terwijl Sander mij verder opgeilde. Plotseling hield hij op en trok mijn hoofd naar zijn met geil vol gesmeerde laars. “Schoonlikken tot hij weer net zo glimt als toen ik binnen kwam.” Dat begon al goed. Hier genoot ik alvast ten volle van. “Zo, dit is alles wat jij mag. Nu kun je toekijken hoe ik lekker met die geile vent van jou pret ga maken.” Frank en Sander doken met zijn tweeën op bed en begonnen elkaar lekker te betasten. Overal graaien en elkaar al tongzoenend op te geilen. Ze keken af en toe mijn kant op of ik wel toekeek en zagen alleen maar dat mijn pik op knappen stond en geil drupte. Na verloop van tijd begonnen Frank en Sander elkaar in standje 69 te pijpen. Het gesmak en gekreun was niet van de lucht. Een poosje werd ik helemaal genegeerd en gingen ze helemaal in hun geile spel op.

Ik had alleen maar geile suizingen in mijn buik en een pijnlijk harde druppende lul. Beide mannen kwamen plotseling op mij af en gingen om de beurt even met mij tongen. “Dit is alleen maar zodat je even kunt proeven waar wij van aan het genieten zijn en jij allemaal moet missen.” Sander zette nog even de voet van zijn laars in mijn kruis om mijn leuter nog even te plagen. Omdat mijn ballen opgebonden waren en ook mijn lul werd dat toch wel stevig geplet onder zijn laars. Ik werd er alleen maar geiler van.

Toen begon Sander het sterretje van Frank uitgebreid te likken. Ik kon zien dat zijn tong Frank zijn sterretje heerlijk bewerkte en ook best een eindje naar binnen ging. En hoe steviger die tong over dat sterretje ging en ook naar binnen ging, des te harder begon Frank te kreunen. Voor mijn pik was dit aanblik genoeg om dikke druppels voorvocht los te laten. Sander kwam weer even met me tongen. “Mmmmmmm, lekker kutje heeft die Frank van jou hoor. Ik geniet er van om daar zo lekker mee te spelen. En het is nog geiler voor mij dat jij lekker toekijkt hoe ik daar mee speel. Straks als ik hem lekker heb open gelikt en opgegeild gaan we eens kijken of hij ruim genoeg is voor mijn pik. Sander ging verder met likken aan Frank zijn kontje en drukte zijn gezicht er stevig tegen aan. Na een poosje kwam hij weer bij mij staan en begon aan mijn ballen hard te trekken en ook mijn natte leuter stevig af te trekken. “Ik heb glijmiddel nodig voordat ik mijn lul bij Frank naar binnen kan duwen.” Van alles bij elkaar kwam ik dus al snel klaar. Sander ving alles op en smeerde zijn lul er mee in en ook Frank zijn kontje. Hij duwde eerst langzaam zijn dikke eikel bij Frank naar binnen en wachtte even tot Frank er aan gewend was. Ik hoorde Frank even zuchten en daarna smeken: “Kom Sander, neuk me met die geile pik van je. Ik wil je in me voelen en dat je laat zien hoe geil je het vindt om mijn kutje te berijden. Ik wil je in me voelen spuiten.” En Sander begon eerst langzaam zijn pik in Frank zijn kontje op en neer te stoten. Mijn pik stond inmiddels al weer loeihard vooruit van dit geile aanblik en de geile geluiden. Ik was wel een beetje jaloers op Sander, maar tegelijkertijd werd ik zo vreselijk geil van alles wat er te zien en horen viel. En Frank vroeg toen aan mij of Sander in hem mocht spuiten. Ik moest Sander vragen om hem hard te neuken en flink vol te spuiten. Dus ik vroeg Sander: “Vind jij Frank zijn mannenkutje ook zo lekker geil? Kun je mij dat eens even laten zien en Frank laten voelen. Laat die dikke geile leuter maar eens flink door Frank zijn kutje draven en Frank wil zo graag voelen hoe je hem volspuit.” Sander gaf daar onmiddellijk gehoor aan en begon met zijn leuter flink Frank zijn kontje te berijden. Hij boog zich voorover om Frank zijn oorlel te likken en zachtjes in zijn nek te bijten. “Zo nu ben je mijn sletje en zal ik je eens lekker doorpalen. Je bent vast nog nooit zo lekker genomen. Oh, oh, oh, die geile strakke kont van je…….” En luid brullend spoot Sander zijn lading in Frank. Sander had goed Frank zijn prostaat gemasseerd want ik zag dikke klodders zaad uit Frank zijn lul spuiten. Zoveel had ik nog nooit bij Frank gezien. Toen Sander zijn pik langzaam uit Frank zijn kutje gleed kwam Frank naar me toe. Hij omhelsde me en zei dat ik zijn grote liefde was en dat hij het heel lief van me vond dat Sander hem zo had mogen verwennen. Toen liet hij zich op mijn pik zakken en bereed die als een volleerd ruiter. Ik voelde hoe hij zijn kontje dichtkneep en mijn pik uitperste. Voor de 2e keer kwam ik nu kreunend klaar en liet mijn zaad ook bij Frank naar binnen spuiten. Mijn pik en zak waren helemaal bedekt met het zaad van Sander en mezelf.

Volgens ons was dit toch wel de geilste date die we ooit hadden gehad. Nu maar hopen dat Sander vaker wil komen voor deze geile spelletjes. En misschien kunnen we nog een vinden die dit ook geil vindt om te doen.

3154 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.