Liefde bij de broeders.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 22-09-20

We zijn terug in het klooster bij de Broeders van de Liefde. Onofficieel toe vlucht oord voor verboden liefde !Deze keer twee geliefden eigenlijk buurmannen. Een is de plaatselijke dominee x. Hij is al tijd verliefd op buurman Max. Max ziet niet slecht uit is 21 en was misdienaar eerst. Max had van de orde gehoord en de ontmoeting geregeld. Wat gaat gebeuren komen we wel achter! Nee niet in openbaar via gaten muur. Toen langs kwamen vol met sexuele actie. Max leid x naar een kamertje. Hij gaf geldelijke donatie in ruil voor sleutel. In ander klooster van broeders is zaad in ruil voor de sleutel. Max had daar geen zin in.


We kijken toe eenvoudig kamertje. Met bed en gelegenheid om je te wassen in wasbak of onder de douche. Nu wel het mandje vol condooms en glijmiddel. Na de gezamenlijk douche waar Max zoent x naar bed. X is op zijn gemak gesteld  Dus beiden gaan uit de kleren. Nu stond er een geile oude bok geen dominee. Het mandje wordt gepakt. Glijmiddel waar moet zijn beiden condoom om limoen. Max wil de buurman ontmaagden. Buurman ligt snel op zijn rug.

Max legt x benen op zijn schouders. Alles was klaar voor de daad. Maar x is niet klaar voor. Daarom ligt Max op zijn rug. En ramt x zijn leuter er in. Zijn ballen zitten vol zaad. Hij verwarde even lust voor liefde. Een passeerde monnik schuift gordijn op zij. Is gealarmeerd door max schreeuw. Monnik is geil kleed zich uit. Gaat hij mee doen? Zou zo zijn dat is ander verhaal. Of dat ga vertellen weet nog niet.

2760 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.