Lief zijn voor de broeder.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 27-09-20

Okay in dit verhaal drie mannen Felix de dominee ,buurman Max en broeder Jacob .We eindigde vorig klooster verhaal met Jacob  die binnen kwam. Max was ruw door Felix genomen. Jacob  dacht dat meer aan de hand was. Was er ook. Max werd flink genomen nadat Felix weigerde ontmaagd worden. Felix weet wel hoe Max billen vuur rood moet krijgen denk als dominee deed meer? Jacob  ging dus mee doen. uit mandje de glijmiddel en condoom nee aardbei geur !Felix kan niet tegen stribbelen. Jacob  kom in een keer in hem. Jacob  weet niet van de afspraak. Dus ramde hem er in. Nu was te laat Jacob  was super geil. Felix huilt niet van de pijn. Max was afspraak zou hem ontmaagden.

 

Broeder Jacob  was geil. De abt had geen tijd voor sex. Hij hoorde Max schreeuwen en rest weten we. Jacob  verlangde naar sex en was nieuwsgierig gewoon. Jacob  moest zijn kwakje kwijt. Had genoeg om Max ook stevig te nemen. Felix is al ouder en ook on ervaren. Dus geile jonge monnik vond Max okay.

 

Felix likte broeder Jacob  tepels enthousiast. Dat Jacob  ervaren was had Felix gemerkt. Ook dat Max anders reageerde op Jacob .Felix had in de gaten ik ben overbodig. Dus stopte met likken. Nam een douche en daarna trok zijn kleren aan. Hij ging mogelijk naar de kapel? Om te bidden dat Max hem toch nog wil? Die genoot van hoe broeder Jacob  hem verwende. Heel anders dan geklungel van Felix. Was de  donatie wel waard. Jacob  schoot de condoom vol en snel weg. Ja abt zou niet goed vinden wat had gedaan ! Max douchte ook en trok zijn kleren aan. Ging naar kapel waar Felix was zullen ze verder gaan thuis?

 

heb op aan raden verhaal wat ontdeugender gemaakt en wat meer emoties.

1676 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.