Stoere jongen was toch sletterig

Ik was net een paar jaar aan het werk en met een aantal vrienden besloten we naar de Franse Alpen te gaan voor vakantie. Twee vrienden hadden al verkering en de vriendinnen gingen ook mee.

Ik ging met de motor en mijn maatjes namen mijn tent mee. De koppeltjes hadden hun eigen tentje, twee vrienden sliepen samen in een tent en ik sliep alleen in mijn tent. Aan de matrassen te horen werd er flink geneukt door de vrienden met een vriendin. Na een avond stappen sloeg de sfeer om. Een van de vriendinnen had een andere gozer aan de haak geslagen en de verkering werd ter plekke uitgemaakt. Dat het niet echt boterde had ik al langer gemerkt. De vriendin verkaste naar de naastgelegen camping waar haar nieuwe neukerje kampeerde en ze nam voor het gemak de tent mee. Ik vond het geen probleem om mijn maatje in de tent te hebben. We waren beide begin twintigers en hadden niet veel voor elkaar te verbergen. 's Avonds in bed begon Rudie, mijn maatje er ineens over dat hij mij wel erg leuk vond en dat hij wel geil werd van mijn blote lijf de hele dag. Hoezo geil vroeg ik?

Nou kijk maar zei hij en sloeg zijn slaapzak open. Zijn zwaar behaarde pik stond recht overeind. Zijn eikel was bloot en zijn pisgaatje was al een beetje vochtig. Hij vroeg hoe mijn pik er stijf uit zat en omdat ik jongens minstens zo geil vond als meisjes sloeg ik mijn slaapzak ook terug. Mijn pik stond gauw strak tegen mijn buik een en Rudie vroeg of mij mijn pik vast mocht houden. Voor ik er erg in had was hij mijn eikel aan het likken en even later zat mijn pik in zijn mond. Hij haalde even mijn pik uit zijn mond en fluisterde "sorry,maar ik was zoo geil". Ik zei dat hij lekker zoog en hij nam mijn pik onmiddellijk weer in zijn mond. Hij masseerde mijn ballen en voordat ik het wist spoot ik mijn mond vol maar hij slikte zonder probleem. Ik werd amper slap en toen ik weer stijf was vroeg hij of hij mijn pik in zijn mannenkontje mocht voelen. Hij ging met zijn kontje boven mij hangen maar naar binnen lukte niet. Hij was te krap voor mijn pik. Hij fluisterde dat hij wel een keer samen in de familiedouche wilde met genoeg douchegel. We hebben nog twee weken gekampeerd en wat we in de douche beleefden? Met voldoende stemmen schrijf ik daar graag over.

5143 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 37)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.