Onder appèl van een Dom CD

Geplaatst door: lelyslet op 03-10-20

In de sexbios zit ik voor het scherm met de bdsm film te wachten op mijn Dom CD. Via kik hadden we afgesproken. Ik heb mijn kousen aan, een minirok, een blouse en een bivak muts. Ook heb ik leren opstanden om, mocht ze me willen boeien. 


Al snel verschijnt ze en gebied me mee te lopen. We gaan de ruimte met een shemale film binnen. Daar betast ze me en keurt ze mijn billen, ook en ballen. Een man staat ons gade te slaan met zijn lul in zijn handen. 

Al snel krijg ik de opdracht op mijn knieën te gaan en deze pik in mijn mond te nemen. Ik pijp of mijn leven er vanaf hangt. Onderwijl word ik aan alle kanten betast door haar en worden mijn billen gespankt. Het duurt niet lang, voor de man begint te verkrampen en hij kreunend zijn zaad in mijn mond spuit. Ik slik alles in.

Mijn Dom gebiedt me mee te lopen naar een andere ruimte. Daar moet ik opnieuw op de knieën. Dit maal om haar te rimmen. Mijn tong is druk bezig haar anus te verwennen. Kreunend geniet ze van mijn tong. Ondertussen is ze al aan het rukken en is haar pik flink stijf. Nu is het mijn beurt om voorover te bukken. Er wordt wat glijmiddel in mijn kut gesmeerd, even gevingerd en daarna pardoes haar pik bij mij naar binnen gestoken. Met harde stoten, onderwijl mijn kont spankend, word ik flink geneukt. Men kan ons zien, want ze heeft het gordijn open gedaan. Nog een paar stevige stoten en ze spuit mijn kutje vol.  

Met volle kut, moet ik achter haar aan lopen. Nu naar de gay zaal. Een man staat daar met zichzelf te spelen. Ze biedt hem mijn hulp aan, waarna ik opnieuw op mijn knieën zak en zijn pik ik mijn mond neem. IJverig ben ik hem aan het pijpen, terwijl mijn Dom achter mij aan haar opnieuw hard geworden pik staat te trekken, onderwijl tongend met de man. In een voel ik haar sperma in mijn nek vallen. Ze is opnieuw klaar gekomen. De man houdt het ook niet langer en trekt zichzelf af over mijn gezicht en tong.

Druipend word ik nu achter gelaten. Wat een geile ervaring. Ben nog naar even naar de shemale zaal gelopen en heb mezelf klaar getrokken. 

Was weer een geil avontuur. Ik ben Lelyslet. 

3471 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.