Mijn eerste ervaringen met spanking

HOOFDSTUK EEN

Mijn eerste ervaringen met billenkoek (spanking) waren in de tweede klas van de lagere school, ik was 7 jaar oud.

We hadden daar meester Braun, hij was ook de dirigent van het kerkkoor en ik was bevriend met zijn zoontje Peter.

Meester Braun was een vriendelijke man, maar als je in de klas of op het schoolplein iets verkeerd had gedaan was hij onverbiddelijk.

Je moest dan voor de klas gaan staan, met je rug naar de klas toe, en aan het eind van de ochtend of middag moest je, terwijl de hele klas toekeek, krom gaan staan en kreeg je klappen op je billen met de grote aanwijslineaal of de aanwijsstok. Bij kleine vergrijpen 6, bij grotere 12 slagen.

Had je het echt superbont gemaakt dan moest je nablijven. Zodra iedereen de klas uit was moest je krom gaan staan, meester Braun trok dan je broekje en je onderbroekje naar beneden en je kreeg met de bordlineaal of de aanwijsstok op je blote billen. Soms wel meer dan 12 slagen !

Ik vond het altijd spannend en fascinerend om te zien. Al kon ik natuurlijk nog geen erectie krijgen, ik werd er wel opgewonden van en kreeg zeker al kriebels “daar onder”

Kennelijk omdat ik vriendjes was met zijn zoon moest ik erg veel kattenkwaad uithalen om ook eens te voelen hoe het was om slaag te krijgen. Altijd maakte ik het zo bont dat ik niet ten overstaan van de hele klas maar in het nablijfuurtje op mijn (blote)billen kreeg.

Ik was vanaf die tweede klas meteen in de ban van en verslaafd aan spanking !


In de derde klas had ik meester Willems. In een houten noodgebouw op het schoolplein waren twee klassen gemaakt. Tussen die twee klassen was een gang van ongeveer 3 meter breed. Als je, volgens meester Willems, iets verkeerd had gedaan moest je de gang op. Je moest dan blijven staan tot iedereen aan het einde van de ochtend of middag het gebouwtje had verlaten. Meester Willems kwam dan met een krukje de gang op. Hij zette een voet op het krukje en trok je over zijn knie. Hij sloeg alleen met zijn hand, maar wel heel hard en heel lang. Ik heb vaak op de gang gestaan………….


Meester Kei was mijn leraar in de vierde klas. Hij was een klein, driftig en oersterk ventje. Zijn klas was in een van de twee lokalen op de zolder van het hoofdgebouw. Zeker eens per week maar vaak ook wel meerdere keren kreeg een leerling er met de aanwijsstok van langs. Meester Kei wachtte niet tot het einde van de les, meestal niet tenminste.

Als je volgens hem straf had verdiend moest je meteen naar voren komen. Soms deed een leerling dat niet vrijwillig. Meester Kei trok hem dan aan zijn haren van zijn stoeltje en nam hem mee naar voren. Daar sloeg hij zijn linkerarm om het bovenlijf van de leerling, boog hem krom en gaf hem er met de stok hard van langs. Eén keer sloeg hij zo hard dat de stok brak. Het afgebroken gedeelte kwam terecht op mijn lessenaartje. Zonder na te denken pakte ik het op en smeet het terug………...recht tegen het hoofd van Meester Kei !

Natuurlijk barstte de hele klas in lachen uit, meester Kei bleef heel rustig en zei alleen maar tegen mij: “Jij blijft na!”.

Toen iedereen naar huis was en de zolderverdieping verder helemaal verlaten moest ik naar voren komen. “Je broek en onderbroek naar beneden en kromstaan !”, zei meester Kei terwijl hij naar de naastgelegen klas liep om daar de aanwijsstok te halen. Het is veruit één van de heftigste kastijdingen geweest die ik ooit gehad heb, vooral omdat ik niet ging huilen. Elke keer zei meester Kei:”Janken zul je !”. Nou, dat heeft hij niet voor elkaar gekregen en na heel lange tijd en heel veel slagen gaf hij het op. Voordat ik thuis was was mijn kontje helemaal opgezwollen in mijn broek en later voelde ik harde schijven in mijn billen. Het was thuis erg moeilijk om verborgen te houden dat zitten erg pijnlijk was.

Maar tot op de dag van vandaag ben ik meester Kei ontzettend dankbaar voor dit giga pak slaag. Het heeft ervoor gezorgd dat ik de jaren erna met grote regelmaat op mijn billen kreeg van iemand die géén leraar was. En dat was een geluk bij een ongeluk omdat de twee leraren van klas vijf en klas zes geen billenkoek gaven. Van hen moest je strafregels schrijven of alleen een tijdje nablijven. Nou, dat wond me niet echt op !


HOOFDSTUK TWEE

Na het avondeten ging ik naar mijn kamer, zogenaamd om huiswerk te maken.

Ik kleedde me uit en zag tot mijn schrik dat er wat bloed in mijn onderbroekje zat. Een paar druppeltjes maar, maar toch ! Daarom was meester Kei natuurlijk gestopt. Dat onderbroekje was natuurlijk een probleem. Als het in de was ging zou mijn moeder het zien en dat mocht natuurlijk niet. In die tijd had je niet zoveel kleding als tegenwoordig, misschien maar 3 of 4 onderbroeken. Ik moest dus een nieuw en een zelfde gaan kopen. Dat deed ik de volgende dag dan ook bij de Hema.


Toen ik naakt stond kwam mijn broer, die zes jaar ouder was dan ik, binnen. Wij deelden de kamer. Naaktheid was bij ons geen enkel probleem, in de zomer gingen wij vaak naar Duitsland op vakantie, naar een FKK-kamp. Frei Körper Kultur.

Toen hij mijn kontje zag vroeg hij wat er met me gebeurd was. Ik vertelde het hem en hij zei dat ik het aan mijn ouders moest vertellen. Toen ik vertelde dat ik de meester vaak uitdaagde omdat ik het fijn vond een pak op mijn billen te krijgen zei hij: “Dan moet je het zelf maar weten”. Hij beloofde ook niks te zeggen.


De rest van het schooljaar kreeg ik nog regelmatig een pak slaag van meester Kei maar nooit meer zo hard en zo lang en ook nooit meer op mijn blote billen.

Toen ging ik naar klas 5, bij meester van Hoof. Die gaf nooit lijfstraffen en dat was natuurlijk een probleem voor mij. Regelmatig spankte ik mezelf dan maar, maar natuurlijk is dat maar surrogaat.

Op een dag vroeg mijn broer me of ik nog wel eens ooit slaag kreeg. Ik vertelde hem dat dat niet zo was en tot mijn stomme verbazing zei hij: Ïk wil je wel helpen hoor !”

Vanaf toen nam hij me zeker eens per week over de knie. Onze ouders waren op vrijdag- en zaterdagavond altijd weg dus het geluid was geen probleem.

Als ik, meestal met mijn broek en slipje naar beneden of soms zelfs helemaal naakt, over zijn knie lag voelde ik dat hij een stijve kreeg. Ik was wel pas tien jaar oud maar kennelijk maakte dat toch iets in mij los en ook ik begon af en toe een hard piemeltje te krijgen.


In de jaren dat ik op school geen slaag kreeg nam mijn broer die taken waar.

Naarmate ik ouder werd ging ik niet meer alleen over de knie voor een pak op mijn billen met de hand en het tafeltennisbatje maar moest ik ook krom gaan staan en kreeg ik met de mattenklopper. Nog later moest ik vaak op mijn buik op bed gaan liggen met een kussen onder mijn buik om mijn billen goed omhoog te laten steken en kreeg ik met de riem. Als mijn ouders soms eens wel thuis waren kreeg ik met de rotan, die maakt immers praktisch geen geluid als hij op je billen neerkomt. Moeilijker was dan wel om zelf stil te blijven !

Ook kreeg ik, naarmate ik ouder werd, steeds vaker een hard pikkie. Als ik dan op mijn buik op het kussen lag voor een pak slaag vond ik het heerlijk om elke keer mijn billen extra omhoog te steken en na een slag weer te laten dalen. Zodoende reed ik lekker op het kussen en tot mijn eigen verbazing kwam ik een keer spontaan klaar ! De eerste keer van mijn leven !


Toen ik een jaar of 12 was, mijn broer was toen 18, had ik er weer eens flink van langs gekregen met de riem. Toen ik met een stijf pikkie lag na te genieten hoorde ik een raar geluid vanaf de kant waar mijn broers bed stond. Ik draaide mijn hoofd en zag mijn broer……………Hij lag spiernaakt op zijn rug op bed en trok zichzelf af. Hij had helemaal niet in de gaten dat ik hem bekeek en even later zag ik voor het eerst in mijn leven een man spuiten !

Ik draaide mij op mijn rug en begon mezelf af te trekken. Ik voelde, en zag even later, dat nu mijn broer naar mij keek. Het duurde niet lang voordat ik voor de tweede keer in mijn leven klaarkwam. Tot mijn grote verbazing (en teleurstelling) spoot ik nog niks, maar dat schijnt normaal te zijn als je zo jong bent. Maar vanaf toen wilde ik niks anders meer dan slaag op mijn billen en daarna heerlijk klaarkomen !


Nou, dat ging wel lukken ! Steeds vaker waren mijn broer en ik beiden helemaal naakt als hij mijn billen onderhanden nam. Ik vond het prachtig zijn pik al snel te zien groeien als hij met mij bezig was en soms voelde hij bij mij of ik ook al een stijve kreeg.

Bijna altijd na de spanking trokken we onszelf af. Later trokken we ook elkaar wel eens af.

Toen ik 14 was kreeg mijn broer verkering en was hij steeds vaker in het weekend op stap. Ik kreeg niet meer eens per week (of vaker) een pak slaag van hem, maar hooguit eens per maand. Soms vroeg ik er op een door de weekse dag zelf om en hij verwende me dan gelukkig wel met de rotan cane. Dit ivm het geluid omdat onze ouders thuis waren.

Uiteindelijk kreeg ik nog maar zo weinig slaag van hem dat ik weer op zoek moest naar andere mogelijkheden.

(WORDT VERVOLGD!!!)

4477 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.