De verbouwing.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 11-10-20

Voor de mensen welk verhaal Chris lazen even. Had om begrijpbare reden aangepast maar kwam niet terug! Chris heeft een kerel. Maar in bed stelde weinig meer voor. Door toeval ontmoet Sjaak. Die verkoopt hem de hoeve welk verbouwt wordt. Chris eindigt met Sjaak in bed. Maar als Klaas de oudere kerel van Chris terug komt vertrekt Sjaak. Klaas en Chris hebben eerst ruzie. Met goedmaak sex vergeeft Klaas dus Chris. Hoe ging met verbouwing en de bouwvakkers? Die hadden een week gezelschap van de broeders van de liefde.


De schuur moest eerst dus daar wordt hard gewerkt. In de schuur gebeurde andere zaken als we terug zijn ook. De bouwvakkers hebben nu alleen elkaar geen geile bouwvak monniken. In de pauzes gaan ze de schuur in en genieten van elkaar. Niet alleen tongen of neuken. Ook strelen en elkaar tot hoogtepunt pijpen. Maar pauze is zo om de schuur wordt eerst van buiten aan gepast. Van binnen minder, de gelegenheid waar vee stond wordt weg gesloopt. En komen hokken en beter licht. Klaas is honden expert een psycholoog. De behandelde honden vaak angstig komen in de hokken tot rust.

Laat bouwvakkers maar met rust laten is koud buiten en we zijn geil. Zijn op tijd om Klaas en Chris goedmaak sex te zien doen. Chris heeft zijn broek al naar beneden. Klaas is zijn riem los aan,t  maken .Dan gaat boel ook naar beneden. Glijmiddel op juiste plekken. En beiden condoom om. Klaas buigt naar voren Chris ramt hem in een keer in. Klaas kreunt harder de bouwvakkers zullen wel horen. Maar zijn het gewent. Als Chris klaar gekomen is pakt Klaas zijn leuter. Klaas maakt karwei af in slaapkamer. Op bed voor een man van 70 heeft hij nog genoeg zaad. Als Klaas ook gekomen is douchen. Daarna zelf mee helpen bij de schuur. Of ze handig zijn maakt wat uit? Hun zorgen voor hun mannen goed. Als karwei voor winter klaar is. Mogelijk bezoek aan,t klooster niet om te bidden.

Hoop dat goed genoeg is probeer wat van te maken.

3180 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.