Hoofdstuk 3 (van Mijn eerste ervaringen met spanking)

(van Mijn eerste ervaringen met spanking)


Ik zat inmiddels in de zesde klas van de lagere school, was twaalf jaar oud.

Met een paar vriendjes hadden we een spelletje ontwikkeld. We pakten een jongetje uit een lagere klas, meestal uit klas 2 of 3. Die namen we mee naar de overkapte fietsenstalling. Een of twee van ons hielden het jochie voorovergebogen vast en eentje mocht hem een pak op zijn billen geven.

Wij zagen dat slechts als een leuk spelletje en het ging er zeker niet hard aan toe !

Natuurlijk dreigden we het jochie met meer slaag als hij het aan iemand zou vertellen.


Op een dag was ik bij een van mijn vrienden die altijd aan dat spelletje meedeed, Martien, thuis aan het spelen.

Kennelijk had hij nog wat straf verdiend want op een gegeven moment kwam zijn moeder hem halen en nam hem mee naar de schuur. Ik liep ook mee.

Martien moest zijn broek en onderbroek naar beneden doen en krom gaan staan. Zijn moeder pakte de mattenklopper en hij kreeg een pak slaag tot hij jankte. “Zo doen wij dat hier”, zei zijn moeder tegen mii, liep de schuur uit en liet ons alleen.

Martien stond nog steeds kromgebogen met zijn broek op zijn knieen. Ik gaf hem een paar zachte, bemoedigende tikken op zijn billen en trok hem overeind.

Ik vroeg hem of dat vaker gebeurde en hij zei me dat het zeker een keer in de week raak was, soms wel vaker. Hij kreeg altijd met de mattenklopper op zijn blote billen en alleen van zijn moeder, nooit van zijn vader.

Maar”, zei hij, “ik vind het helemaal niet erg. Mijn moeder is dan niet boos meer en ik ben van alle straf af. Ik vroeg of hij het eigenlijk ook wel fijn vond.

Toen hij zei: “Eigenlijk wel”, vertelde ik hem van mijn ervaringen en verlangens.

Vanaf dat moment gaven we elkaar er regelmatig van langs. Vaak in dat schuurtje en met de mattenklopper maar we probeerden ook andere dingen op elkaar uit. Over de knie, op de buik liggend, met de hand of de riem.

Zo leerde ik dat niet alleen spanking krijgen maar ook geven erg opwindend is.

Nadat we elkaars kontje roodgeslagen hadden speelden we met onze piemeltjes, soms ook met elkaars piemeltje. Soms tot we ons kleine kwakkie spoten.


Toen we zo een keer bezig waren betrapte Martiens moeder ons !

Voordat we goed en wel beseften wat er gebeurde trok, nou ja, rukte, Martiens moeder onze korte broeken en onderbroekjes naar beneden. Duwde ons voorover en daalde de mattenklopper ongenadig hard op onze blote kontjes neer.

Martien begon al snel te huilen en schreeuwde als een speenvarken. Dat had geen enkele zin, niemand kon hem horen, zij woonden op een boerderij en de eerstvolgende boerderij stond meer dan 200 meter verder.

Martiens moeder stopte na een tijdje met Martiens billen te kastijden maar ging wel met mij verder. Kennelijk wilde ze mijn billen zolang ranselen tot ook ik ging huilen. Dan kon ze lang wachten…...natuurlijk kreunde ik wel, maar niet alleen van pijn maar zeker ook van genot. Elke keer als de mattenklopper op mijn billen was neergedaald stak ik mijn kontje uitdagend naar achteren. Verlangend naar de volgende slag.

Ook Martiens moeder kreunde. Aanvankelijk dacht ik dat zij dat deed op het moment dat zij uithaalde met de mattenklopper, je weet wel, zo’n kreetje dat vrouwelijke tennissers tegenwoordig uitkramen als zij de bal wegslaan.

Achteraf drong het tot me door dat zij kreunde op het moment dat de mattenklopper mijn billen raakte. Later begreep ik dat zij ervan genoot om blote kontjes te bewerken met de mattenklopper….het mens stond gewoon klaar te komen.

Dat werd nog duidelijker toen Martien mij eens vertelde dat hij soms ook spankinggeluiden uit de slaapkamer van zijn ouders hoorde komen. Als de spankinggeluiden stopten waren er andere geluiden te horen……… zijn ouders neukten dan langdurig en zeer luidruchtig !

We zijn er nooit achter gekomen of Martiens moeder zijn vader spankte of andersom. Of misschien wel elkaar !


Toen ook mijn billetjes bont en blauw waren legde de moeder de mattenklopper neer. “Ik wil jou hier niet meer zien !”, zei ze tegen mij.

Martien en ik vonden dat echt heel erg, wij speelden vaak bij en vooral met elkaar.

Na een aantal weken, of misschien wel een paar maanden dat weet ik niet meer, trok ik de stoute schoenen aan. Ik belde aan en toen Martiens moeder de deur open deed vroeg ik haar of ik alsjeblieft weer met Martien mocht komen spelen.

Dat is goed”, zei zijn moeder, “maar hou er rekening mee dat je, als je stout bent, je net als Martien met de mattenklopper krijgt !”

Natuurlijk vond ik dat meer dan prima !

Nog jarenlang daalde de mattenklopper regelmatig op onze billen neer, zeker omdat we haar daartoe vaak uitdaagden. Volgens mij wist zij wel dat wij dat deden maar als dat zo is speelde zij het spelletje mooi mee ! Zij genoot immers ook !

Martien en ik werden ouder, groter en ook onze libido’s werden groter. We kregen altijd een stijve als we elkaar spankten maar ook als we van zijn moeder met de mattenklopper kregen. Altijd nadat onze billen rood of zelfs bont en blauw waren trokken we onszelf of elkaar heerlijk af.

Dat waren echte heerlijke jaren !


Wordt vervolgd !

3182 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.