Ontmaagding

Geplaatst door: getintchubby op 14-10-20

Toen ik in mijn tienerjaren zat, had je nog 06 nummers waar je naar toe kon bellen. Eerst voor moppen, daarna ook voor sex gesprekken met vrouwen, maar ook voor sexdates. Ik vond dat wel interessant en ging het ontdekken. Ik had nog geen echte ervaring met vrouwen of mannen, maar was er wel nieuwsgierig naar, dus op gegeven moment besloot ik ook daadwerkelijk een date te maken. Met een vrouw afspreken was lastig, maar met een man was het een stuk makkelijker, dus ik besloot dat te doen. Ik weet de details niet meer zo goed, maar volgens mij moest je een beschrijvend tekstje inspreken en daarna ging je tekstjes van anderen luisteren. Nu weet ik inmiddels wel wat ik wil en niet wil, maar toen was ik groener dan gras. 

Uiteindelijk kwam ik uit op een man die wel langs wilde komen. Ik was rond de 16 jaar en woonde nog thuis. Als ik achteraf terugkijk was het wel lef om iemand thuis uit te nodigen, terwijl mijn ouders aan het werk waren. Desondanks deed ik dat toen zonder teveel over na te denken.

Ik zat te wachten op hem. Hij kwam tijdens lunchtijd. Het was een zakenman, tegen de 50 schatte ik. Hij belde aan. Ik deed open en hij nam meteen de leiding. Logisch ook wel. We gingen naar mijn kamer. Hij gaf me een popper. Ik had toen geen idee wat het was, maar deed wat hij zei. Toen pakte hij me vol op mijn mond, meteen zijn tong diep in mijn mond. Na wat getong, kleedde we ons uit. Hij had een prima ferme lul. Ik pakte het en speelde er wat mee. Daarna duwde hij mijn hoofd naar beneden en wist ik dat hem moest gaan pijpen. Ik pakte zijn lul en begon beetje met likken. Hij werd al best hard. Uiteindelijk stopte hij hem in mijn mond en ging heen en weer. Geen deepthroat, maar wel goed erin. Ik was het niet zo gewend en deed me hoofd wat naar achteren om te zorgen dat het niet te diep erin kwam. 
Uiteindelijk duurde dat niet zo heel lang. Hij vroeg of ik glijmiddel had. Dat had ik natuurlijk niet. Maar er stond wel een pot vaseline. Hij legde mij op mijn buik op bed en pakte was vaseline. Dit smeerde hij rond mijn kontgat. Ik liet het me allemaal gebeuren. Hij stopte een vinger in mijn kont, gevolgd door nog meer vingers. Daarna duwde hij zijn inmiddels knalharde pik tegen mijn gaatje aan. Langzaam ging hij erin, bare. Hij vroeg niet of het pijn deed, maar ik gaf ook geen signaal van weerstand af, want ik had geen pijn. Hij had het snel, maar goed opgebouwd.

Ook had ik al wel vaker dingen in mijn kont gestopt, pennen, kleine zalfflesjes en komkommers, dus mijn kont wist al wel wat het was om er wat in te krijgen. Hij ging door en uiteindelijk was hij me hard aan het neuken op mijn tienerbed. Terwijl zijn pik mijn kontgat penetreerde kletste zijn lichaam tegen mijn kont aan. Ik had toen al een vette kont, dus het waren flinke kletsen. Het was een nieuwe sensatie. Een warme lul in mijn kont, toch was anders dan objecten. En ook de motie van het er in en uit gaan was nieuw. Ik werd er behoorlijk geil van. 
Hier was ik dan, eindelijk sex aan het hebben dacht ik nog terwijl hij me aan het beuken was. Uiteindelijk duurde het misschien 10 minuten. Toen zette hij nog eens aan en je hoorde zijn gekreun, terwijl hij zijn zaad in mijn schoot. Hij bleef nog even hangen en toen trok hij zich terug. Hij kleedde zich weer snel aan en ging er meteen vandoor. Ik keek nog even uit het raam en zag hem vertrekken in zijn stationwagen. Terug naar zijn werk en daarna naar zijn familie vermoed ik. Maar hij had wel een jonge knaap ontmaagd die dag. Ik vraag me af of zijn vrouw nog sex heeft gehad die dag, of dat zijn zaad alleen voor mij was die dag.

Ik ging naar de wc en zag zijn zaad er nog uitdruipen. Ik maakte me schoon. Ik moest het wel even verwerken (op een positieve manier). Het is toch niet niks om ontmaagd te worden en dan ook op zo'n manier. Alhoewel ik nu bijna zijn leeftijd ben, val ik nog steeds op ouder. Zo geil dat ik door iemand circa 30 jaar ouder dan ik ben ontmaagd. Een geile eerste ervaring, waar ik met plezier en geilheid op terugkijk.

4091 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.