Net verhuisd (deel 1)

Geplaatst door: stijn op 18-10-20

Ik sta beneden in de hal en druk op de knop naast jouw naam, het is al donker en het is net weer gaan regenen. Ja hallo, klinkt er schel in t halletje, en ik noem m’n naam, oke, kom maar naar boven en ik duw de zoemende deur open. Ik kies de trap, met grote stappen ben ik binnen een mum van tijd op de verdieping waar jij woont. Het laatste stukje doe ik wat langzamer om niet buiten adem voor jouw deur te staan. Ik loop rustig over de galerij en na een paar deuren sta ik voor een deur waar ik ga aanbellen. . . met een opgewonden spanning druk ik op de bel en bijna direct hoor ik een klink. . .. De deur gaat van het slot. Je gezicht verschijnt en we kijken elkaar in de ogen en jij zegt kom binnen. In de hal blijf ik staan en wacht tot jij de deur hebt gesloten. Nog snel trek je het godijntje achter mij dicht. Het licht in het halletje is spaarzaam maar ik zie dat je een badstoffen kamerjas aan hebt, die je vervolgens voor mijn neus open laat vallen. Ik sta nog met mijn jas aan en laat mijn blik snel langs jouw naakte lijf glijden, ik zie dat jij ook geschoren bent, mmm, ik voel een vlaag van opwinding door mijn onderbuik gaan.
Zal ik me dan ook maar meteen hier in de hal uitkleden? Vraag ik.
Wat je wilt, mag ook in de kamer hoor. Ik kies voor de kamer en loop achter je aan. De kamer is nog vrij kaal dus de driezitsbank bij de haard is snel gevonden.
Wat wil je drinken? Vraag je mij terwijl je richting keuken loopt. Koffie lijkt me lekker.
Ondertussen heb ik mijn veters al los en trek m’n schoenen uit terwijl ik in de keuken de geluiden hoor die bij koffie zetten horen. Nog alleen in de woonkamer kleed ik me verder uit, als laatste m’n onderbroek en ga in m’n blootje op de leren bank zitten. Ik hoor het leer onder mijn kontje kraken. Het is heerlijk warm zo voor de open haard en zie de flikkering van het vuur over mijn naakte lijf gaan. Wauw. . . geil is dit denk ik en doe m’n benen wat verder uit elkaar. Op dat moment kom jij de keuken uit en ziet mij naakt op de bank zitten, Mmmm, grom je instemmend en terwijl jij mijn koffie neerzet kijk ik naar jouw kale pik die langzaam stijver aan t worden is.

Je blijft voor me staan zodat ik nog even naar jou steeds dikker wordende pik kan kijken. Met 1 hand begin ik over mijn pik te wrijven en met de andere pak ik heel voorzichtig de jouwe. Je kreunt zachtjes en ik zie en voel jouw pik harder en harder worden in mijn hand. Oh man. . . jij hebt echt een geile pik, kreun ik zachtjes terwijl ik naar jouw dikke stam kijk met een nog dikkere rooie eikel.
Jij ziet er anders ook niet verkeerd uit geil ventje. . . . . . maar wel hebben alle tijd, en je gaat naast me zitten.


We praten wat over jouw nieuwe woning en ik geef aan dat ik de rest ook wel wil zien. Ja natuurlijk, kom maar mee en je staat op, braaf volg ik jou door het huis. In de slaapkamer loop ik naar t raam en steek m’n kop achter het gordijn, ik blijf daar even staan en terwijl ik zogenaamd naar buiten kijk heb ik mijn ogen dicht en voel ik waar ik op hoopte. . .. Jouw handen die mijn billen vastpakken. . . ik steek m’n kontje wat verder
naar achteren en hoor aan jou ademhaling dat het jouw mega geil maakt. Erg warm is t niet in de slaapkamer en jij stelt voor om lekker warm bij de haard te gaan zitten.
Mag ik me misschien even snel douchen?
vraag ik als we voorbij de badkamer komen
natuurlijk mag dat zolang je maar wilt
, ik pak even een droge handdoek voor je.
Ik draai ondertussen de kraan open en wacht even tot ik er onder kan. Hier ligt je handdoek he, op de radiator. Nog voordat ik ja bedankt kan zeggen is de deur al dicht. Ik ben snel klaar want ik wil terug naar de kamer waar jij met die geile pik op mij zit te wachten. Ik kom de kamer binnen en zie dat jij wijdbeens op de bank zit met een half stijve pik. Zo. . . lekker schoon? . . . .
Ja helemaal schoon en fris antwoord ik en kniel tussen je benen, je pik richt zich meteen op en je geile gezwollen eiken valt richting mijn mond en ik zuig je gezwollen eikel naar binnen. . .
Ohh. . .. Ja. . .. Pijp me maar met dat geile bekkie van je. . . en ik laat jouw harde pik langzaam verder m’n mond inglijden.  Ohhhhh. . . . . . . . ...
En je pakt m’n hoofd met beide handen vast,

en met steeds diepere halen stoot je je pik er steeds verder in totdat ik bijna kokhals. . .  met een rood aangelopen hoofd en naast mijn wang die keiharde nat gepijpte pik kijk ik je aan, Mmm. . .. Braaf ben je kreun je zachtjes, en ik heb je eikel alweer in m’n mond. Ik pijp zolang jij wilt dat ik je pijp zeg ik zachtjes,
Ja zo meteen maar eerst wil ik dat je door de kamer loopt zodat ik je
van alle kanten kan bekijken.
Ik sta op en loop langzaam door de kamer, als ik bij de eettafel sta draag je me op om op mijn buik op de tafel te gaan liggen. Ik schuif de 2 stoelen aan de kant en ga liggen zoals jij me net opgedragen hebt.
Ik hoor dat jij jezelf begint af te trekken, en ik ga nog uitdagender liggen. . . steeds sneller begin je te rukken, Als ik vervolgens met mijn 2 handen m’n billen uit elkaar trek hou jij t niet meer en ik hoor dat je hijgend mijn kant op komt lopen. . .  Nog steeds lig ik met m’n benen uit elkaar als jij op je knieen, tussen mijn benen kom zitten.


Ik trek mijn billen nog iets verder uit elkaar. Dan voel ik een klodder spuug langs mijn bilspleet en langs mijn ballen naar beneden glijden. . . Ik kreun en draai hoerig met m’n kontje. . .. Dan voel ik je tong langs m’n gaatje gaan, ik word gek van geiligheid en jij begint steeds heftiger te likken, ik voel jouw stoppels prikken en jouw tong prikt steeds dieper in me. Ik kreun en geef me helemaal gewonnen. . . dan sta je op, mij n kontje is zeiknat gelikt en je laat me zo in deze houding nog even liggen. . .. Ik hoor duidelijk dat je je aan het aftrekken bent.  Dan stop je met trekken en ik voel jouw keiharde eikel op mijn onderrug liggen. Je begint langzaam op en neer te bewegen, en ik voel hoe je eikel steeds natter over mijn onderrug schuift. . . op en neer. . . . . . (word vervolg)

4233 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.