Voor het werk naar cursus

Geplaatst door: tims36 op 02-11-20

Onlangs moest ik voor mijn werk een  paar dagen naar een training. Met gepaste tegen zin op de eerste cursusdag netjes ingecheckt spullen in mijn kamer gezet en op naar de cursus,
De groep was redelijk nieuw voor mij maar zo op het eerste gezicht allemaal nette aardige mannen en 2 vrouwen. Het schema werd door gelopen voor de aankomende dagen en alles verliep normaal en eigenlijk zo als de meeste verplichte cursussen een beetje saai. De groep was wel gezellig maar zo`n dag kan gewoon wat lang duren en dan dwalen mijn gedachten wel wat af. Tijdens de pauze tussen voor het avondeten was ik even lekker naar de sauna gegaan, even een duik in het zwembad en er kwamen er nog een paar van de cursus. Gezellig even met elkaar gesproken, afdrogen omkleden en op naar de bar voor een borrel voor het eten.

Ik was wel redelijk geil geworden van al dat mannelijke schoon in het zwembad, maar gezien het mede cursisten zijn gebeurd er eigenlijk nooit wat op het seksuele gebied. Op mijn kamer had ik in een geile bui een berichtje op een website geplaatst. Leuke aantrekkelijke vent op zakenreis in het schone Brabantse land opzoek naar een lekkere date in mijn eenzame hotelkamer. Ik ben gaan eten en gaan kletsen beneden in het restaurant. Tussendoor wel wat berichtjes bekeken op mijn telefoon, maar zat verder niks leuks tussen. Dat is altijd zo als de gelegenheid er is gebeurt er niks………………….

Zo tegen de klok van half tien was ik in het restaurant zat en net als de meeste gingen we richting de kamers, nog even televisie kijken mail checken en dan op naar de volgende cursusdag. Ik lag lekker in mijn underwear op het bed tv te kijken en een beetje berichtjes te checken. Opeens zat er een leuk bericht tussen. Hij omschreef zich als leuke bi-vent 45 jaar wat ervaring met mannen ook in de omgeving van Breda, we chatte wat heen en weer en zaten elkaar via de chat aardig op te geilen.
Hij wilde wel wat afspreken, waarop ik zei kom dan naar de bar in het hotel. Hij reageerde dat hij daar wel met 10 minuten kon zijn ik sprak af met mijn omschrijving en dat ik in de grote lobby zou zitten met een IPad op schoot en een glas wijn. Ik heb me snel aangekleed IPad mee en even naar de lobby en bestelde mijn glas wijn. Tussentijds checken wat er voorbij kwam lopen maar niks wat op mij af kwam lopen. Ineens kijk ik over mijn IPad heen loopt Paul een medecursist mijn kant op. Shit dacht ik daar heb ik ook niks aan als hij erbij gaat zitten dan wordt mijn date helemaal niks. Paul stopt bij het zitje waar ik zit, fuck dacht ik nog daar gaat mijn kans op een date. Hee Tim ik dacht dat je naar kamer was, zei hij. Ja klopt maar vond het wat warm en had nog zin in een wijntje even wat mail checken en beantwoorden en dan lekker slapen. Paul reageerde lauwtjes en ik vroeg jij ging toch ook naar boven, klopt antwoorde hij maar dat was zo saai ik kijk nog even beneden.  Hij begon wat te praten over de afgelopen dag en de dag van morgen het ging eigenlijk over niks en ik dacht alleen maar ga toch weg mijn date gaat nu niet lukken. Ik luisterde en zei wel dat ik nog even 1 berichtje moest beantwoorden. Snel chatte ik naar mijn date dat er een mijn bij mij was komen zitten maar dat ik nog wel mijn IPad opschoot had en als hij wilde even geduld moest hebben tot de persoon die bij mij zat weg was. Ik verzond het bericht en in een paar seconde erna pingelde de telefoon van Paul. (Nog geen erg in) terwijl wij praten keek Paul op zijn telefoon en keek lachend naar mij. Ik wist niet zeker of jij het was, maar wij chatte de hele tijd, oef ik werd rood en wat schaamte kwam erbij kijken. Wow ik had een hoop verwacht maar niet dat jij het was net schoot alle geiligheid uit mijn lichaam maar het kwam weer terug. Ik keek ineens heel anders naar Paul dan toen hij net aan kwam lopen. Een lekkere lange vent blond krullend haar, mooi gebouwd mmmmmmm Ik wilde nog verder praten maar Paul zei zullen we boven verder praten. Ik pakte mijn spullen en we liepen naar de lift, jouw kamer of de mijne vroeg Paul? Ik had het berichtje geplaatst dus doen we mijn kamer. De lift ging dicht en daar stond hij in een mooie strakke jeans wit overhemd en een mooie bobbel in zijn broek. We drukte op het liftknopje naar mijn verdieping. Paul stond voor me ik voelde zijn adem, zag zijn natte lippen en hij wreef met één hand over mijn kont. Wow wat keek hij ineens geil en zwoel.

Op de etage aangekomen liepen we keurig naar mijn kamer, er brandde 1 klein lampje het was schemer donker, de geur van seks, passie en erotiek hing er. Ik drukte Paul tegen de muur, kuste zijn natte lippen en hij beantwoorde deze gretig. We streelde elkaar daar waar onze handen bij konden. Vurig tongen vielen we op het bed, langzaam elkaar ontdoen van onze boven kleding, wat heerlijk hij had een prachtige licht gebruinde borstkas mooi stevig en mooi harde tepels, we speelde met elkaars tepels en zogen er heerlijk aan. Mijn pik zat helemaal klem in mijn jeans, en ik zag die van Paul ook. Ik knoopte zijn broek los en stroopte zijn broek naar beneden, een heerlijke gladde vent met een Jock lag er op mijn bed, snel deed ik ook mijn broek uit en klom op hem. Tongen likkend verkende ik zijn lichaam, met mijn mond stroopte ik zijn Jock van zijn pik en ballen. Ik likte heerlijk zijn ballen stuk voor stuk en zoog zijn paal nat naar binnen. Paul kreunde heerlijk niet te luid maar wel opwindend geil, ik zat af en begon zijn heerlijke gladde mannenkutje te likken. Wederom kreunde hij hard. Hij streelde mijn rug en door mijn haar zo lekker zo intens hij draaide zich op mij en begon ook mij heerlijk te likken en likte mij mannenkutje nat en soft. Ik wil je voelen in me. Ik gaf Paul een condoom en deed deze om zachtjes ging zijn harde kale paal cm voor cm er in. Ik kreunde en bewoog heerlijk op het ritme mee van Paul. Ik merkte aan zijn ademhaling dat hij ging komen. Ik wil dat je over mij heen klaarkomt. Snel haalde hij zijn pik uit mijn mannenkutje deed de condoom af en spoot dikke stralen over min face en body grote hoeveelheid sperma kwam er uit die geile gozer. Onderwijl trok ik aan mijn keiharde pik ik ging komen Paul richten zijn gezicht naar mijn pik likte nog aan mijn natte eikel en daar kwamen de dikke stralen witgoud. Zo lekker zo mooi Paul likte mijn eikel schoon en we deelde het in een heerlijke natte tongzoen.
Plakkerig gelden we nog even over elkaar, samen douchen vroeg hij? Heerlijk samen onder een lauw warme douche we zeepte elkaar lekker in en stonden weer met keiharde palen onder de douche. Pijpend strelend tongend, tepels zo lekker. We droogde elkaar af, beide nog met harde palen.
Blijf je slapen vroeg ik? We zijn heerlijk naakt lepeltje lepeltje tegen elkaar inslaap gevallen, de volgende ochtend werd ik langzaam wakker met 2 warme lippen en een tong om mijn harde ochtend lul.

Deel II volgt.

5510 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.