Door mijn vriend geschreven, ik ben K

Geplaatst door: geilebiman48 op 08-11-20

Het was op een zaterdag vroeg in de avond dat we bij mij thuis hadden afgesproken. K. en ik, allebei bi, kenden elkaar al een paar jaar via homo.nl maar omdat we allebei een relatie hebben was het er tot nu toe nooit van gekomen om iets af te spreken. Of het kwam voor mij niet uit, of het kwam voor hem niet uit. Op homo.nl werden we geil van elkaars foto's en filmpjes en tot nu toe hadden we er alleen maar over gefantaseerd hoe het zou zijn om elkaars pik te voelen. Ik geilde ontzettend op de neuk- en trekfilmpjes van K. waardoor ik ze met een stijve pik zat te kijken en daarna op springen stond en mezelf aftrok, fantaserend over een date en dat we elkaar pijpten en ik hem in zijn mannenkutje neukte.

Die zaterdagavond stond K. bij mij voor de deur en ik deed open. Ondanks dat we elkaar al zo lang kenden via homo.nl was het toch spannend om elkaar nu in het echt te zien, wetend dat dit meer ging worden dan alleen een kopje koffie en wat met elkaar kletsen. Zo begon het wel, om aan elkaar te wennen en het ijs wat te breken. De nieuwsgierigheid naar elkaar en daarmee onze geile opwinding begon steeds meer te stijgen en het gesprek ging al snel over onze foto's en filmpjes. Ik voelde mijn pik groeien bij de gedachte aan seks met hem en ook K. zat met een zichtbare bobbel in zijn broek. Tijd om tot wat meer actie over te gaan.

"Ik denk dat we allebei wel willen voelen waar we tot nu toe alleen maar naar hebben kunnen kijken", zei ik tegen K. en ik legde mijn hand bij K. op de bult in zijn broek. K. reageerde meteen door bij mij hetzelfde te doen.
"Mmmm..." zei K., "die voelt lekker groot aan..."
Ik maakte mijn broek los, haalde hem uit mijn boxer en gaf hem de vrijheid. Hij was intussen goed hard en hij stond recht omhoog. K. deed hetzelfde zodat we allebei met een blote stijve pik naast elkaar op de bank zaten. We begonnen elkaar zachtjes af te trekken en al snel voelde ik de warme mond van K. over mijn dikke eikel glijden. Wat was het geil om eindelijk weer eens door een man gepijpt te worden! Op een of andere manier zijn mannen hier gewoon beter in dan de meeste vrouwen. Wij weten hoe we graag gepijpt willen worden en dat voel je.
"Wacht even", zei ik. Ik deed mijn broek helemaal uit en we gingen zo zitten dat we elkaar konden pijpen. Geil om de eikel van K. in mijn mond te voelen terwijl ik hem zachtjes aftrok. Al snel ging alles uit en de remmen los. We genoten een tijdje van elkaars pik maar ik wist dat K. zich graag door mij wilde laten neuken.
"Wil je hem eens in je kontje voelen?" vroeg ik.
"Hmmm graag..." antwoordde K. zachtjes, "door die geile pik wil ik al heel lang geneukt worden!"

We stonden op en K. ging op zijn knie?n op de bank zitten zodat hij precies op de goede hoogte zat. Ik pakte de tube glijmiddel, ging achter hem staan en smeerde mijn pik helemaal in. Met mijn eikel smeerde ik wat glijmiddel aan zijn gaatje om hem een beetje te teasen. Ik deed nog wat glijmiddel tussen zijn billen en gleed met mijn vingers over zijn geile sterretje. Mijn pik is niet klein uitgevallen en mijn eikel is ook niet een van de kleinste dus ik wilde voorzichtig beginnen. Zachtjes duwde ik mijn eikel tegen zijn mannenkutje. Ik merkte dat het me niet veel moeite kostte om zijn gaatje open te duwen. K. had zich al vaker laten neuken dus hij had er geen moeite mee om zich te ontspannen. Mijn eikel gleed bij hem naar binnen en ik voelde hoe lekker strak zijn mannenkutje is. K. kreunde zachtjes terwijl ik beetje bij beetje steeds verder bij hem naar binnen gleed. God wat voelde dit lekker aan!

"Gaat het?" vroeg ik hem.
"Ja, je hebt een heerlijke pik!" antwoordde K. kreunend van geilheid en genot.
Ik duwde door en gleed tot aan mijn ballen in zijn kontje. K. kreunde en dat maakte mij nog geiler. Ik begon hem harder te neuken en masseerde intussen met mijn hand zijn ballen en trok hem af. K. genoot er hoorbaar van. Ik pakte mijn telefoon en begon het te filmen. Wat een geil gezicht om mijn grote pik diep in- en uit zijn mannenkutje te zien glijden! Ik kwam bijna klaar maar probeerde me nog even in te houden, dit was zo ontzettend geil en lekker!

Even later kwam ik kreunend klaar en spoot mijn zaad diep in hem. Het was lang geleden dat ik zo intens klaar ben gekomen! Ik liet mijn stijve pik nog even nakloppen in zijn kontje. Het was zo lekker dat ik er nog niet meteen uit wilde. Een paar minuten later gleed ik uit hem. We gingen naar de slaapkamer en gingen op bed liggen. Ik wilde K. pijpen en klaar laten komen zodat ook hij zijn lading kwijt was.
Ik gleed met mijn tong over zijn ballen en zijn geile pik, pijpte hem en trok hem intussen af. Even later voelde ik dat hij klaar ging komen. Ik was zo geil dat ik hem in mijn mond klaar liet komen waarmee ik weer een nieuwe ervaring rijker was want dit was de eerste keer voor mij. Ik voelde hoe hij hijgend en kreunend in mijn mond spoot. Automatisch slikte ik en ik voelde zijn warme zaad door mijn keel glijden. Voldaan bleven we allebei nog even nagenieten en na kletsen over hoe we het vonden.

"Dit is voor herhaling vatbaar" zei ik.
"Dat weet ik wel zeker..." zei K.
We speelden nog even met elkaars pik met wat plagende likjes.
"Hoe laat zou het zijn?" vroeg ik. K. keek op zijn horloge.
"Ik moet gaan" zei hij, "we zijn bijna 3 uur verder!"
We kleedden ons terug aan en even later namen we afscheid van elkaar.
"Tot de volgende keer" zei ik, "en deze keer gaan we geen paar jaar meer wachten!" zei ik lachend.
"Zo gauw als we allebei weer kunnen", zei K. met een knipoog.
Ik liet hem uit en hij vertrok weer, allebei met een heerlijke herinnering aan deze avond die absoluut herhaald gaat worden!

3386 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.