De Woeste Hoeve,

Geplaatst door: bootwanker op 08-11-20

Larry werd wakker omdat hij moest plassen. Maar er klopte iets niet. Er was iets anders dan anders. Hij voelde niet zijn vertrouwde bed en het was wel heel erg donker in de kamer. Normaal gesproken zag hij altijd wel wat licht in zijn kamer en kon hij makkelijk zijn weg naar het toilet vinden. Hij bleef nog even onrustig liggen, maar ging uiteindelijk toch maar uit bed. Onmiddellijk lichtte er een zachte gloed op die zijn kamer verlichte. Hij keek wat verdwaasd rond. Dit was niet zijn slaapkamer. Het was erg groot, luxe ingericht met mooie meubels en een gigantisch groot bed. En voordat hij zich realiseerde waar hij was kwam iemand zijn kamer binnen. “Is er iets meneer, kan ik u ergens mee helpen?” De man was helemaal naakt. Hijzelf trouwens ook terwijl hij anders een pyjama aan had.

Er begon iets te dagen, maar Larry zei dat hij naar het toilet moest en even niet wist waar die was. Natuurlijk had deze luxe kamer een aangrenzende badkamer. Dat was hij in alle consternatie vergeten. De man opende de badkamerdeur voor hem en ook daar ging het licht aan zodat Larry eindelijk kon plassen. Eindelijk de druk van zijn blaas. Ook die badkamer was erg groot en erg luxueus ingericht. Natuurstenen vloer en wanden. Toilet, bidet, urinoir, bad en mega grote inloopdouche. En dan nog die enorme wastafel met enorme spiegel er boven. Het kwam hem nu toch wel bekend voor. Toen Larry na het plassen zijn pik wilde afspoelen zei de man dat hij dat voor hem zou doen. Zonder aarzelen werd zijn pik grondig schoongelikt door de man. “Of wilt u dat ik nog even doorga, meneer, en u tot een hoogtepunt breng”. Maar Larry wilde eerst weer naar bed en nog een rustig nadenken hoe het nu ook al weer allemaal zat. Hij ging terug naar bed om eens na te denken hoe hij hier nu ook maar weer was terecht gekomen. Hij viel echter direct weer in slaap en toen hij weer wakker werd zag hij dat het al 9.15 was. De gordijnen waren open en hij herkende nu wel weer de slaapkamer. Het kwam allemaal langzaam terug. Inmiddels stond dezelfde naakte man als vannacht naast zijn bed en vroeg of hij ontbijt op bed wilde of in de eetkamer. In de eetkamer dan maar. Hij wilde zich aankleden, maar zag zijn kleren niet. “Nee, meneer, in huis hoeft u geen kleren aan. In huis is iedereen naakt.” Larry voelde ook wel dat het aangenaam was en dat hij prima zonder kleren kon rondlopen. Alle vloeren waren lekker warm. Onderweg naar de eetkamer keek hij om zich heen. Wat een ruimte en wat smaakvol ingericht allemaal. En het mooiste van alles was nog wel dat dit nu allemaal van hem was. Wat een bofkont was hij toch.

In de eetkamer was de tafel al gedekt en hij zat nog maar net of een andere man kwam op hem afgelopen. Ook zonder kleren. Na enig nadenken wist hij nog dat de man Pete heette en zijn butler was. De man vroeg wat hij wilde eten en drinken. Larry was deze luxe niet gewend en aarzelde even. Al snel schoot hem te binnen wat het zijn moest en Pete liep weg om het op te halen. Larry moest toegeven dat Pete heel aantrekkelijk was. Dat heerlijke kontje en de voorkant was ook niet te versmaden….

 Het was al een paar maanden geleden dat Larry op een pornosite een gokspel was tegengekomen. En de winnaar zou een landgoed en een aanzienlijk fortuin winnen. Larry had er geen greintje vertrouwen in gehad. Er waren eerst allerlei brutale vragen geweest over diverse zaken en in het bijzonder zijn seksuele voorkeur en waar hij allemaal van hield. Dat vond hij al heel merkwaardig om eerst die vragen te beantwoorden voor hij mocht meedoen met de loterij. Hij zou over een week bericht krijgen of hij geselecteerd zou worden om wel of niet deel te mogen nemen aan de loterij. Larry kreeg het gevoel dat hij voor de gek was gehouden en de vragen alleen maar waren gesteld om achter zijn interesses te komen en hem daarna met allerlei spam te belagen. Er gebeurde echter niks. Wel zag hij dat het gokspel was bedoeld voor alleen homo’s en was georganiseerd door een of andere Amerikaanse miljardair. Ook wel heel apart dat hij hier tegen aan was gelopen. Nou ja, waarschijnlijk een of andere zonderling. Hij was het eigenlijk al een beetje vergeten toen hij ineens toch een mailtje had gekregen dat hij mocht meedoen aan het gokspel. Hij zocht naar het addertje maar vond even niks. Als inzet moest hij naaktfoto’s van zichzelf uploaden naar een beveiligde site. Er waren 100 kandidaten geselecteerd. Er zou niet geselecteerd worden op het strakste lijf, de grootste pik of een andere schoonheidskwaliteit. Er zouden allerlei berekeningen op los gelaten worden volgens het principe van het Gulden Vlies. Ondanks dat Larry er niet veel vertrouwen in had zocht hij wat leuke foto’s van zichzelf uit. Foto’s die bij de diverse dates zo door deze en gene waren gemaakt. Hij stuurde ze naar de beveiligde site met behulp van de speciale code die hij had gekregen.

En weer duurde het een aantal weken. Angstvallig keek hij op de diverse sites en in de media of er geen foto’s van hem zouden verschijnen en dat hij daarna gechanteerd zou gaan worden. Weer helemaal niks. Het was allemaal heel merkwaardig en eigenlijk schaamde hij zich ook wel dat hij zich had laten verleiden om mee te doen. Als hij het zijn vrienden zou vertellen zouden ze hem vreselijk belachelijk maken en hem nog lang mee pesten. Welke goedgelovige sukkel gelooft nou in zo’n gokspel met zo’n enorme prijs. Er gingen bijna 2 maanden voorbij en toen ging de telefoon. Een buitenlands nummer. Vast en zeker weer een oplichter om hem op kosten te jagen. Toch had hij opgenomen. Een Amerikaanse man had hem wat vragen gesteld en toen hij er van overtuigd was geweest dat hij daadwerkelijk Larry was kreeg hij de felicitaties met zijn gewonnen prijs. Hij zou over een paar dagen instructies krijgen en de bijbehorende documenten. Oh ennuh een enkeltje Amerika.

Hij was even vergeten dat de prijs in Amerika was en je kunt nou eenmaal geen landgoed in een doosje mee naar Nederland nemen. Eerst maar eens kijken wat het nou allemaal voorstelde. De volgende dag echter werden alle documenten en instructies een speciale koerier gebracht. Hij had een maand om zijn zaakjes in Nederland te regelen en daarna vertrok zijn vliegtuig. Afscheidsfeestje, beloftes, knuffels en bye bye daar ging Larry. Eerst naar New York en dan per trein verder. Het was een lange vermoeiende reis geweest en was pas tegen de avond aan gekomen. Hij had onderweg zijn ogen uitgekeken en al helemaal toen hij met een enorme auto van het station was gehaald. Een lange oprijlaan en met open mond had hij zijn nieuwe aanwinst aanschouwd. Het was niks teveel gezegd. Een prachtig landgoed. Een enorm groot huis zoals je alleen in van die Hollywood films ziet omringd door een schitterende tuin. Bij binnenkomst wist hij al helemaal niet wat hem overkwam. Nooit zoiets gezien….

 Hij werd ontvangen in een grote hal. Smaakvol en luxueus ingericht. Alleen….. de man die de deur had geopend en hem vriendelijk welkom had geheten was naakt. Een prachtige, heerlijke man dat wel. Toen hij even weifelend in de hal stond werd hem gevraagd zijn kleren uit te doen. “In dit huis is iedereen naakt, meneer. Daar is het huis op ingericht en ook de klimaatbeheersing is erop ingericht dat u naakt bent.” Larry liet zich gewillig uitkleden. “Bovendien zijn de kleren die u nu draagt niet meer passend voor u, meneer. Als u erop uit gaat of officieel bezoek krijgt moet u echt iets anders aan. Ik zal u daarmee helpen. Mijn naam is trouwens George. Ik ben uw persoonlijke bediende.” Larry was moe van de reis en alle indrukken en had het zich allemaal laten welgevallen. Hij werd in een enorme woonkamer gebracht door George en was overweldigd door de grootte en de pracht en praal. Nog veel meer trouwens door de naakte mannen die voor hem op een rijtje stonden om zich voor te stellen. Er was Pete voor de catering, Henry en Mike voor de tuin en dan nog Tom en Robbie voor de huishouding. George hielp Pete ook nog met de catering. En Larry moest toegeven dat de mannen er erg aantrekkelijk uitzagen. Het was maar goed dat hij zo moe was anders had hij nu met een stijve daar gestaan. En net toen hij dacht nu alles wel te hebben gehad kwam nog de mededeling dat alle 6 de mannen hem ter beschikking stonden om hem te gerieven. Hij keek even wat onzeker naar George. “U mag met ons alle 6 seks hebben. Waar u maar wilt: in huis of in de tuin. En alle 6 kunnen u gezelschap houden gedurende de nacht. Om de beurt of allemaal tegelijk.” Larry was er maar eens rustig bij gaan zitten en had de mannen uitvoerig bekeken. Larry was veel te moe om nog iets te kunnen en was na een borrel direct naar bed gegaan. De volgende dag zou hij wel alles bekijken en proberen alles in zich op te nemen. En uitzoeken hoe dit alles nu was hier…

 En dus zat Larry de volgende dag in de eetkamer te wachten op het ontbijt dat Pete hem ging brengen. Dat duurde maar even en het zag er voortreffelijk uit. “Zeg Pete, mag ik even aan je zitten. Ik wil graag even zeker weten of mijn ogen mij niet bedriegen. En je ziet er zo lekker uit.” En Pete legde aan Larry uit dat alle mannen hem ter beschikking stonden en dat hij ongevraagd ze kon betasten, mee vrijen, en elke gewenste seksuele behandeling kon krijgen die hij zich maar wenste.

“Wilt u nog gepijpt worden voor het ontbijt of wilt u zich nog in mij klaar neuken? Of misschien wil u zelf wel graag geneukt worden.” Larry was overdonderd geweest en had gezegd dat hij eerst even wilde ontbijten en daarna het landgoed wilde bekijken en de tuinen. Pete had hem verteld dat George dat samen met hem zou doen zodra hij klaar was met het ontbijt. George had zeker gezien dat hij klaar was met het ontbijt en ze gingen op verkenning in het huis. Alles was groot, smaakvol en luxueus ingericht. De eetkamer, de woonkamer, een feestzaal, de vertrekken van de 6 mannen en zijn eigen kamer had hij al gezien. Allemaal even overweldigend. En hij, Larry, had overal onbeperkt toegang. Hij mocht ook ongevraagd bij alle mannen op de kamer komen, met ze vrijen, bij ze slapen en wat hij maar wilde. En natuurlijk waren er kleren voor als er bezoek kwam, ze de bewoonde wereld in gingen of er een feest werd gegeven. En als klap op de vuurpijl was er nog een enorme speelkamer. Larry keek zijn ogen uit. Hij herkende het niet eens allemaal. Een aantal bedden bekleed met rubber, slings, een kruis, een neukstoel, een rimstoel, planken met dildo’s, cockringen, touwen en diverse andere speeltjes. George vertelde hem dat hij hier met gasten terecht kon en natuurlijk ook met de mannen in huis. Met net zoveel als hij maar wilde.

Toen Larry met George de tuinen wilde bekijken en kleren aan wilde doen zei George dat dat niet hoefde. Het landgoed was helemaal afgeschermd van de buitenwereld. Net toen Larry naar buiten wilde zei George dat hij natuurlijk wel wat aan de voeten moest doen omdat de paden van grind waren en er bovendien soms scherpe planten in de tuin waren of ongewenste insecten en kleine dieren rondliepen. Dus Larry en George trokken een paar laarzen aan. Wel een lekker gezicht. Twee blote mannen met laarzen aan. Ook in de tuin was het weer overweldigend. Parkachtig aangelegd en erg groot.

Na een eindje gelopen te hebben kwamen ze bij een enorme vijver. Henry en Mike stonden met lieslaarzen aan in de vijver en waren bladeren en zo aan het verwijderen met netten. Larry stond te genieten van die gespierde en gebruinde mannen en bleef staan kijken. De mannen zagen hem en kwamen naar de kant. Ze keken naar Larry, die inmiddels een stijve had gekregen en zijn hand er voor wilde doen. George fluisterde in zijn oor dat hij zich nergens voor hoefde te schamen en dat alle mannen er waren om hem te gerieven en dat hij kon vragen en doen met ze wat hij maar wilde.

Na even te aarzelen vroeg hij Henry en Mike om aan de kant te komen en hem eens te laten zien wat ze lekker vonden om samen te doen aan seks. Alsof op commando kregen Mike en Henry ook een stijve en begonnen eerst staande met elkaar te vrijen. Wat een geil gezicht die blote mannen met lieslaarzen aan. En die lieslaarzen glommen en maakte piepende geluiden omdat ze nog nat waren. Het duurde maar even of Mike begon Henry te pijpen en met een hand zijn sterretje te zoeken. Henry kreunde een beetje en ging toen tegen een boom aan staan. Dat was voor Mike het teken om hem te gaan berijden. Larry zag al dat zijn pik lekte van de geiligheid. Een mooi stevige pik met een dikke natte eikel. Mike schoof hem zo bij Henry naar binnen terwijl Larry en George zaten te kijken. George had inmiddels ook een strak vooruit staande pik, waar een druppel voorvocht aan hing. Mike was zo geil dat hij binnen de kortste keren zijn zaad luid kreunend in Henry spoot. Omdat Larry zag dat George ook helemaal op springen stond en hij het allemaal erg geil vond wat hij zag zei hij tegen George dat hij Henry ook wel even mocht neuken. Zonder aarzeling liep George naar Henry en liet zijn leuter zonder aarzeling naar binnen glijden. En dus kreeg Henry binnen de kortste keren lading 2 naar binnen gespoten. Voor Larry was het niet meer te houden en hij liep ook op Henry af. Henry stond nog geduldig tegen de boom aan om Larry ook zijn al opgerekte volle kont te laten berijden. Larry zijn pik drupte van de geiligheid. Zonder te kijken naar zijn omgeving drukte hij langzaam zijn eikel en daarna zijn hele pik tot aan zijn ballen naar binnen. Wat een hemels gevoel was dat. Het was een heerlijk bol en stevig kontje waar hij lekker tegen aan reed. Het sterretje was al lekker opgerekt en zijn pik sopte in het zaad van zijn beide voorgangers. Hij kon nu lekker lang stoten en dat hemelse gevoel van geile suizingen door zijn lijf voelen gieren. Hij vergat dat er 2 anderen naar hem stonden te kijken. Maar Mike kwam er bij staan en begon met Henry te tongen. Ineens voelde hij Henry zijn kontje verkrampen en zag hij witte stralen tegen de lieslaarzen van Mike aan spetteren. Dat deed het hem voor Larry en hij spoot zijn zaad bij dat van zijn 2 voorgangers in Henry. Hij kwam zo heftig klaar dat het niet weer leek op te houden. Toen zijn lul uit Henry gleed vielen er dikke klodders op de grond. Henry was flink doorgepaald en ze hadden allemaal hun zak geleegd. Dit kon nog wat worden hier op landgoed De Woeste Hoeve. De naam was nu wel duidelijk. Bij de vijver stond een tuinhuisje en Mike haalde voor hun alle 4 wat te drinken om even bij te trekken. Daarna gingen Larry en George terug naar het huis. Larry moest toch wel dit alles in zich opnemen. Een luxe leven doorspekt van alle seks die hij zich maar kon voorstellen.

Na de lunch ging hij nog een keer alleen door het huis om nog eens alles goed te bekijken. Hij pakte zijn persoonlijke dingen uit en bracht daarmee in het huis zijn persoonlijke touch aan zodat duidelijk te zien was dat hij hier woonde en het niet zomaar een anoniem huis van willekeurig wie dan ook. En hij vroeg zich af wat voor bezigheden hij hier zou kunnen bedenken. Een beetje rondhangen en vrijen met de mannen was nou ook niet erg aanlokkelijk. Zodoende ging hij eens bij George te rade wat te doen. Maar George probeerde het eerst wat af te wimpelen door te zeggen dat Larry eerst maar eens het huis en de tuinen er om heen goed moest leren kennen en onderzoeken of er nog veranderingen aangebracht moesten worden. Ja, dat snapte Larry ook wel. En volgens George moest er dan wel een kennismakingsfeestje met de buren komen. Nou ja, buren…. De dichtstbijzijnde woonde 5 kilometer verderop. En misschien wilde Larry zijn familie ook wel een keer laten overkomen. Larry kreeg de indruk dat hij aan deze verplichtingen niet kon ontkomen. Maar daarna? Daarna zou George hem de zakelijke taken uitleggen die bij het landgoed hoorden en kon hij die gaan overnemen. Als hij daar ten minste wat voor voelde. George had gelijk. Rustig aan beginnen.

Die avond vroeg Larry aan George om bij hem te slapen. Hij had behoefte aan een lekker lijf bij hem in bed. Wat gezelschap en warmte. Het was die nacht niet heel spannend. George ging Larry heerlijk inzepen onder de douche en zat hem ondertussen overal lekker te masseren. En na de ontspannende douche kropen ze lekker samen op bed. Lekker tegen elkaar aan, wat knuffelen en elkaar betasten. George kon het niet laten om Larry zijn tepels lekker te likken en zuigen en daarna zijn pik en ballen te zuigen. Ondertussen met een vinger zijn sterretje strelend. Het duurde dan ook maar even of Larry spoot in George zijn mond en die slikte het door en likte Larry zijn pik en ballen lekker schoon. Ze vielen al snel in slaap in de lepeltjes houding. Larry was bewusteloos van alle indrukken en seks.

4426 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.