Deel 2 Landgoed De Woeste Hoeve

Geplaatst door: bootwanker op 08-11-20

Na een paar dagen was Larry helemaal gewend aan het huis, de nieuwe omgeving en de mannen die hem omringden. Hij miste helemaal niks van het thuisfront en genoot van zijn nieuwe levens stijl. Een prachtig huis omgeven door een prachtige tuin met daarbuiten nog een enorm buitengebied. Alles vrij en de privacy gewaarborgd. In het begin was het even wennen geweest dat ze allemaal in hun nakie rondliepen en bovendien dat alle mannen hem ter beschikking stonden voor vrije seks. Niks niet eerst vragen of proberen te versieren. Gewoon met een, twee, drie, vier, vijf of alle zes tegelijk seks op welke plek dan maar ook en wat hij maar wilde. Larry dacht het wel de droom van elke homo was.

George verzorgde hem persoonlijk op elk gebied. Hij werd heerlijk verzorgd. Pete kookte lekker voor de groep. Henry en Mike verzorgden de tuin en daar had hij, samen met George, al heerlijke seks mee gehad bij de vijver. Een beetje kinky met laarzen aan.

Nu hij een beetje gewend was wilde hij wel wat verantwoordelijkheden op zich nemen. Het was per slot van rekening zijn landgoed en daar hoorden toch wat verplichtingen bij. Om te beginnen wilde hij wel eens inzage in de financiën. George legde hem uit dat de inkomsten voor een groot deel uit beleggingen kwamen, maar ook een aanzienlijk deel van de landerijen rondom het landgoed. Voor de beleggingen was een kantoor verantwoordelijk en had Larry nauwelijks omkijken naar. De landerijen was meer werk mee en moest Larry goed in de gaten houden. En dan was er natuurlijk het onderhoud van het huis en de tuin. En het was duidelijk dat de 6 mannen graag bleven. Naast de vrijheden, kost en inwoning, en de seks hadden ze een riant inkomen. En toen Larry George vroeg of er wel eens een van de mannen was vertrokken bleek dat dat in nog geen 10 jaar was gebeurd. Er was eigenlijk ook nooit een onenigheid geweest of jaloezie tussen de mannen. Ze waren goed gehuisvest en konden allemaal goed met elkaar opschieten. Ze waren onderling ook niet zuinig met knuffels. Natuurlijk was er onrust geweest toen Larry kwam. Iedereen leek echter tevreden over de gang van zaken en hun nieuwe werkgever Larry.

Het werd tijd om eens de speelkamer in te wijden met z’n allen. En aangezien die speelkamer vol zat met kinky speeltjes en sm attributen werd Larry door George in een zwart, glimmend en strak zittend leren pak gehesen. Zowel de buitenkant als de binnenkant was van zacht glad leer. Toen Larry dat over zijn lijf voelde glijden werd hij al geil zonder ook nog maar iets gedaan of gezien te hebben. Larry zou wat aanwijzingen geven wat iedereen en met wie iedereen wat zou gaan doen. Dat vond hij best spannend. Hij had nog nooit zoiets gedaan en al helemaal niet met zes andere mannen. Bij binnenkomst stonden de mannen hem op te wachten. Allemaal in spannende outfits. Pete had een rode rubberen catsuit aan met bijpassende laarzen en een masker. George had een zwarte zijden short met bijpassend hemdje aan en lange sokken en sneakers. De tuinmannen Mike en Henry hadden allebei een overall met lieslaarzen aan en de jongens van de huishouding, Tom en Robbie, hadden allebei een harnas en een jockstrap aan. En Larry bekeek het stel uitgebreid. Hij betaste hun lijven, voelde aan hun pik en zak en tongzoende en knuffelde met alle zes om de beurt. Hij nam uitgebreid de tijd om de mannen te verkennen. En eerlijk is eerlijk. Het waren alle zes prachtige mannen, waar hij om het even seks mee wilde hebben. Natuurlijk had hij alle zes wel gezien op het terrein en in huis, maar nu was het voor het eerst dat hij aan alle zes evenveel tijd besteedde om te bekijken en betasten en te proeven. Wat een genot was dit. Hij voelde zijn pik door het gladde leer glibberen van de geiligheid. En nu was het aan hem om te bedenken wat hij wilde zoen, doen, ondergaan. De huiveringen van genot en verwachtingen trokken door hem heen.
Hij had Tom en Robbie nog niet in actie gezien en zei tegen Tom dat hij Robbie aan het Andreaskruis moest vastbinden met een blinddoek voor en het gezicht naar de muur. Toen Robbie goed vastzat zocht Larry een flink aantal zweepjes en dildo’s uit. Hij liet Tom eentje uitzoeken en Tom mocht Robbie’s kontje daar 5x mee bewerken. Het kletste door de kamer en hij zag aan de pikken van de mannen dat het goedkeurend werd gadegeslagen. Tom streelde tussendoor het bolle kontje van Robbie ook en likte aan zijn sterretje. Afwisselend liefdevol en streng. Daarna mocht Tom een dildo pakken en daarmee Robbie zijn kontje neuken. Tom deed dat prima want er kwamen veel kreungeluiden uit Robbie. Afwisselend heel voorzichtig en langzaam met hard en snel. Ze stonden er allemaal om heen en genoten van het schouwspel. Toen zei Larry;  ”zo, ga dat kontje maar eens lekker berijden, maar je mag beslist niet klaarkomen.” En onder aanmoediging van de groep ging Tom z’n pik langzaam Robbie zijn kontje in. De dikke natte eikel gleed soepel naar binnen en Tom begon Robbie langzaam te berijden met lange halen. Hij mocht niet klaarkomen, dus het geile schouwspel was vrij snel afgelopen. Larry wilde Mike ook nog wel even aan het werk zien en stuurde hem richting Robbie. Mike pakte een buttplug met een zweep die op een paardenstaart leek. Mike ging eerst wat tergend met de sliertjes over de rug en billen van Robbie. Ook hij streelde de geile bolle billen van Robbie en likte aan het natte door Tom ingereden kontje om daarna een paar flinke slagen met de zweep op de kont te geven. Larry voelde nog meer geile tussen het leren pak en zijn pik lopen. Zo geil om Mike in zijn overall en lieslaarzen aan het werk te zien met Robbie. Intussen begon Mike plagerig met de dildo door Robbie zijn bilspleet te gaan. Nog een paar petsen met de zweep op de kont en daarna in één stoot zijn pik bij Robbie naar binnen. Beiden kreunden het uit van geiligheid. Mike ramde stevig door en hield het langer vol dan Max. Robbie zat goed vast en kon geen kant op. Dat gaf Mike de gelegenheid om ook aan Robbie zijn oorlellen te sabbelen en Robbie wat speels in de nek te bijten. Even plotseling als Mike begonnen was met Robbie te neuken zo snel hield hij ook weer op en drukte de buttplug in Robbie zijn kontje. De paardenstaart hing nu uit Robbie. De mannen er om heen hadden genoten en hun pikken stonden recht vooruit en hier en daar kwam er al een druppel geil uit.

Larry wilde nu wel eens de neukstoel in werking zien. Robbie bleef staan aan zijn Andreaskruis en kon dus alleen nog maar horen wat er gebeurde in de speelkamer. Aan zijn stijve te zien vond hij dat heel opwindend. Larry liep naar de neukstoel en wees Henry aan om vastgebonden te worden door George. Henry ging op zijn knieën op de stoel zitten en relaxed voorover hangen op het kussen en de armen op de steunen. George bond hem stevig vast met de riemen en opende de rits in zijn overall zodat zijn kontje goed bereikbaar was. Zijn pik stak al aan de voorkant naar buiten en er hing een sliert geil aan. Larry genoot van Henry is zijn overall en lieslaarzen vastgebonden op de neukstoel. Het kontje bloot en in afwachting van wat komen ging. Larry voelde zijn pik weer in zijn leren pak glibberen. George moest Henry gaan neuken en Steve stond op een kleine verhoging om Henry in de mond te gaan neuken. Het viel Larry nu pas op dat George zijn pik in stijve staat toch wel lekker groot was. George begon eerst Henry zijn kontje te strelen en likken om daarna het sterretje met zijn tong voor te bewerken. Die glinsterde al van geiligheid en stond een beetje open. Nog een gulp geil stroomde uit Larry zijn pik in zijn leren pak. Steve stond bij Henry zijn hoofd en was uitgebreid met hem aan het tongzoenen en drukte even later Henry zijn hoofd tegen zijn kruis aan om hem aan zijn rubberen kruis te laten likken en zuigen. George stond nu klaar om in akte te komen. Zijn dikke donkerrode eikel begon heel langzaam Henry zijn kontje op te rekken. Steve had inmiddels zijn lul tevoorschijn gehaald uit zijn catsuit  en begon Henry te deepthroaten. Die lul van Steve mocht er ook zijn. Larry zag wel dat Henry zich flink moest ontspannen om die lul van Steve helemaal naar binnen te laten tot achter in zijn keel. Steve was genadeloos en drukte zijn lul tot aan zijn ballen bij Henry naar binnen en neukte er lekker op los tot het kwijl bij de kin langs liep en in stralen over Steve zijn rubberpak en laarzen liep. Intussen was het George gelukt om zijn ferme pik ook helemaal tot aan zijn ballen bij Henry naar binnen te krijgen en was hij begonnen Henry met flinke halen door te palen. Larry zijn pik voelde dikker dan ooit te voren en hij voelde nog meer geil in zijn strakke leren pak lopen bij dit schouwspel.

Arme Robbie stond nog steeds aan het kruis en dus stuurde Larry Max even naar Robbie toe om die nog even aandacht te geven. Max trok de buttplug met staart eruit en speelde met wat dildo’s in Robbie zijn kontje. Dat kontje moest per slot van rekening nog opgewarmd blijven voor meer pret. Larry zag vanuit zijn ooghoeken dat Max zijn pik ook nog even snel een paar keer op en neer liet gaan in Robbie zijn kontje. Alle kontjes moesten flink voorbewerkt worden zodat hij ze straks allemaal kon uitproberen. Hij vroeg zich af of hij dat wel ging redden. Omdat hij even naar Robbie had gekeken was George inmiddels met zijn eindspurt in Henry bezig en hij kwam luidkeels klaar in Henry. Henry had waarschijnlijk zijn sterretje flink dichtgeknepen terwijl Steve zijn mond had volgespoten. Henry zat nu lekker vol zaad zowel in de mond als zijn kont. Henry liet het zaad van Steven in stralen over het pak van Steve lopen. Steve zijn catsuit en laarzen waren bedekt met stralen kwijl en zaad van Henry. Zonder aarzelen liep George op Steve af en likte alles schoon. Larry kon het niet meer volhouden en trok zijn lul tevoorschijn. George gelik aan Steve en die geile openstaande zaadlekkende kont van Henry was teveel voor hem. Hij duwde zijn lul tot aan zijn ballen in Henry en voelde hoe zijn lul sopte in het zaad van George. Een allesoverheersende golf van genot ging door Larry en hij spoot zijn zaad bij dat van George. Hij stond gewoon wankel er van op zijn benen zo heftig was hij klaargekomen. Maar hij was nog lang niet uitgeblust. George stopte snel een buttplug in Henry zodat die lekker open zou blijven staan en vol zaad zou blijven zitten.

De rimstoel was aan de beurt. Larry zijn pik stond alweer overeind en George likte nog even het restant zaad eraf. Daarna deed George voor hem de rits in zijn kruis erbij open, zodat zowel zijn lul, ballen en sterretje bereikbaar waren voor actie. En toen Larry ging zitten op de rimstoel kroop Max al onder hem. Inmiddels zaten nu 2 mannen vast. Robbie aan het kruis en Henry op de neukstoel. Larry zat relaxed and voelde ineens een warme natte tong tussen zijn bilspleet doorglijden op zoek naar zijn sterretje. Plagerig ging de tong om het sterretje heen en ineens gleed de tong bij sterretje naar binnen. Larry kreunde het uit van genot en was helemaal weg van de wereld door dat heerlijke gevoel. De tong bleef aanhoudend zijn sterretje verwennen en ging steeds dieper. Het maakte Larry gek van geilheid. Zijn pik kwijlde van geiligheid en Larry kronkelde op de stoel. Mike ging dicht voor Larry staan en begon met zijn lieslaarzen tegen Larry zijn pik aan te wrijven. Dikke natte glimmende sporen verschenen op de lieslaarzzen en Larry zijn lul werd geneukt door de laarzen. Het was allemaal teveel van het goede voor Larry en hij spoot voor de 2e keer af. Dikke stralen spoten tegen de lieslaarzen aan terwijl Max nog zijn kontje door bleef likken. Deze keer sprong Steve naar voren en likte de laarzen schoon onder smakkende geluiden. Larry zat nog bij te trekken.

Max en Mike waren inmiddels in een sling gaan liggen. George had de handen aan de kettingen geboeid en de voeten ook in een lus aan de kettingen vastgezet. Blinddoeken voorgedaan zodat Max en Mike niet wisten wat er ging gebeuren en ook geen kant op konden. Er waren dus nu nog maar 3 mannen over om met Max en Mike te spelen. Steve en George hadden wat dildo’s en zweepje erbij gehaald. En Steve had over zijn toch al niet hele kleine pik nog een grote voorbinddildo gedaan. Zijn eigen pik zat er binnenin en daardoor leek het nu alsof Steve een reuzenlul had. Larry keek nog even naar de nieuwe scene en dacht na over wat hij met dit nieuwe spel zou kunnen doen.

Steve en George begonnen met de pikken en zakken van Max en Mike op te binden zodat de pikken strak overeind stonden en de ballen ook geil priemend naar voren staken. Alles om uitdagend mee te spelen. En weer raakte Larry helemaal opgewonden van deze geile aanblik. Een nieuwe mogelijkheid om geile dingen uit te proberen. Dit was een middag van ontdekkingen en ongekende orgasmen. Larry begon eerst maar eens om de beurt met Max en Mike te tongen. Ze hingen naast elkaar en switchen van de een naar de ander was snel gedaan. Beiden konden heerlijk met Larry tongen. Maar hij raakte afgeleidt omdat Steve zachtjes met een zweepje over Max zijn tepels wreef en zachte slagen met wat hardere afwisselde. Max gaf gillende geluidjes. Zowel George als Larry keken even hoe Steve afwisselend Max en Mike met diverse zweepjes bewerkte. Langzamerhand werd Steve wat ruwer en begon ook beide pikken en balzakken met zweepje te bewerken wat bij beiden zacht gillende geluiden teweeg bracht. En af en toe een kreun als het wat harder er aan toe ging. Larry had niet gedacht dat dit hem ook zou opwinden. Als Steve Max bewerkte begon Larry Mike aan zijn pik en ballen te zuigen. George likte en zoog dan aan de tepels. En als Steve overstapte naar Mike werd Max door George en Larry gezogen en gelikt. Tijdens al die aktie zwaaide Steve zijn voorbinddildo vervaarlijk alle kanten op. Larry wilde wel eens zien of Max en Mike dat aan konden. Hij zei tegen George dat ze de kontjes van Max en Mike moesten gaan likken en de sterretjes oenlikken in voorbereiding op Steve. Omdat George en Larry nu de kontjes aan het openlikken waren concentreerde Steve zich nog even zolang op de pikken van de mannen. Afwisselend zweepslagen op de ballen en pik en geile zuigen aan de pikken en ballen. Toen Larry dacht dat de kontjes genoeg gelikt waren gaf hij Steve de opdracht om maar eens die voorbinddildo te demonstreren. Hij wilde wel eens zien of een mannenkontje wel zo’n enorm ding aankon. Steven smeerde de dildo in met gel en ging voor Max staan. De dildo werd langzaam bij Max naar binnen geduwd. Larry zag hoe Max langzaam werd opgerekt en de dildo steeds verder naar binnen ging. Max kreunde luidkeels van “dieper, dieper” en Steve begon de dildo tot aan zijn eigen ballen naar binnen te duwen. Bij het neuken moest hij telkens flink voren en achteren bewegen. Max kreunde echt luidkeels bij elke stoot die Steve deed. Uit zijn opgebonden pik liep het geil met stralen naar buiten. Steve smeerde dat voorvocht met z’n rubberen handschoenen over de lul en ballen uit van Max. Hij stootte steeds harder en wilder totdat Max met enorme stralen klaarkwam. Omdat die lul zo strak omhoog gebonden wat spoot het erg hoog en kwam kletterend op het rubberpak van Steve terecht, waar het in stralen naar beneden liep.  Larry had nog nooit gezien dat je op deze manier ook klaar kon komen.

Steve deed snel zijn voorbinddildo af en smeerde zijn lul in met het zaad van Max en begon daarna de wijd openstaande mannenkut van Max te neuken met zijn eigen lul. Terwijl Steve Max aan het neuken was bond George Larry de voorbinddildo voor. Larry had niet gedacht dat dat zo geil eruit zou zien. Hij had nu een enorme lul en zijn eigen lul zat binnen in die dildo. Dat voelde ook heerlijk en bij elke beweging die de dildo maakte werd zijn eigen lul ook gemasseerd. Het voelde enorm geil aan en zag er ook indrukwekkend uit. Blijkwaar was Max wat veel opgerekt en verplaatste Steve naar Robbie om daar zijn zak nog een keer in te legen. Hij trok de plug er bij Robbie uit en leegde zijn zak in een paar stoten in Robbie. Snel de plug er weer in zodat Robbie flink vol bleef zitten met zaad. Een lekker geil nat kontje voor de volgende neuker.

De voorbinddildo was nog glibberig genoeg van de vorige actie en Larry duwde heel langzaam en voorzichtig die dildo bij Mike naar binnen. Hij voelde tegelijkertijd hoe die voorbinddildo zijn eigen lul ook heerlijk masseerde. Mike kronkelde en kreunde van genot toen Larry de voorbinddildo steeds verder naar binnen duwde. Dieper en dieper en daarna langzaam in en uit. Behalve het geile gezicht dat hij met die dikke grote voorbinddildo Mike bereed was er ook dat geile gevoel aan zijn eigen pik. Wat een genot. Larry ging langzaam op en neer in Mike zijn kontje om zo lang mogelijk te genieten van dit geile spel. Het was zo heerlijk geil om te kijken hoe die voorbinddildo dat strakke kontje oprekte en op en neer ging onder luid gekreun van Mike. Zijn eigen lul werd ook gemasseerd en de geile suizingen en prikkelingen waren haast niet meer te houden. Maar Larry bleef aldoor net op de rand van klaarkomen en bleef Mike maar steeds heel rustig met die dikke dildo berijden. Steve had blijkbaar ook weer zin en begon Mike te pijpen. Langzaam met zijn tong over de likkende pik en natte ballen. En toen hij de pik helemaal naar binnen zoog en Larry net een ferme stoot naar binnen deed kwam Mike luidkeels brullend klaar. Steve kon het niet allemaal verwerken en het zaad liep weer zijn mond uit. Maar hij likte alles op en keek naar wat Larry zou gaan doen. Larry had nog steeds die geile suizingen door zijn pik en ballen en deed zijn dildo af. Hij had nu de kans om eens alle kontjes te berijden. Hij begon bij Henry, want die lag nog steeds klaar op de neukstoel. Larry schoof zijn paal daar naar binnen en voelde een heerlijk natte zuigkont om zijn pik. Voorzichtig stootte Larry in Henry om zijn geile suizingen aan te laten houden. Henry had een heerlijke neukkont. Op naar Robbie, want die had ook wel weer wat aandacht verdient. En weer schoof Larry zijn suizende en op knappen staande pik in een hongerige kont. Warm, zacht en nat werd zijn pik ontvangen. Robbie ontving hem kreunend en smeekte om diep doorgepaald te worden zodat hij eindelijk kon afspuiten. Voor Larry was ook het einde in zicht. Hij pakte Robbie zijn zeiknatte lul beet een trok eraan in hetzelfde tempo als hij hem neukte. Ze kwamen beiden loeiend klaar en Robbie zijn zaad spoot kletterend tegen de muur terwijl dat van Larry diep bij Robbie naar binnen spoot. Er leek bij beiden geen eind aan hun orgasme te komen. Larry hing uitgeput tegen Robbie aan. Wat een orgie was dit deze middag geweest.

Ze gingen alle zeven samen in Larry zijn grote douche elkaar afspoelen en opfrissen. Gelukkig had Steve voorzien hoe deze middag zou verlopen en had in een ommezien een maaltijd te voorschijn getoverd. En voor het eerst kroop Larry met al zijn 6 mannen in één bed. Lekker roezig kropen ze tegen elkaar aan en vielen in een diepe, diepe slaap. Hoe zou dit verder gaan?

3191 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.