Ontspanningsmassages

Het begon met 'n massage in Almere, ik had een advertentie gelezen dat er iemand ontspanningsmassage gaf en heb de stoute schoenen aangetrokken om hem te bellen. Ik vertelde hem dat ik bi was en wat de kosten waren voor een massage, en oh ja doe je de massage naakt ? Welzeker was z'n antwoord, adres uitgewisseld en op naar Almere.


Toch 'n beetje onwennig heb ik aangebeld en er stond een flinke vent voor de deur Henk ? vroeg hij inderdaad zei ik.
Ik noem hem even voor het gemak Mark....en nam me mee naar de slaapkamer waar een massagetafel stond.
Mark vroeg aan mij of ik er problemen mee had of z'n vriend ook mee mocht masseren dat vonden ze wel geil en ik ook natuurlijk. En zij begonnen mij met olie te masseren rug, benen, schouders en de bovenbenen.
Tussendoor gingen al gauw de handen over m'n kontje en kietelde in m'n spleetje en achterlangs lekker aan m'n klootzakje zitten natuurlijk....mmmm.
Ik mocht me omdraaien hoor, en toen waren m'n borstkast, buik enzo aan de buurt.
Lekker plagerig m'n lul in de olie smeren met kleine rukjes en diverse plagerige kusjes geven aan m'n lul....en Henk vindt je dit lekker ? Heerlijk mannen ga vooral zo door...maar hij vindt hele lange zuigzoenen ook lekker hoor....en ik was nog niet uitgepraat of ze hadden m'n lul omstebeurt in hun geile mondjes.....mmmmm wat was dit lekker.

En Mark vroeg of hij me na de massage lekker klaar mocht pijpen, natuurlijk maar op een voorwaarde dat je m'n sperma lekker geil doorslikt wil je dat doen ? heeeeel  graag en hij voegde de daad bij het woord en heeft me heerlijk klaar gepijpt.
Na die keer nog diverse keren naar Almere geweest maar de afstand Alkmaar - Almere was wel erg ver en toen wat dichterbij gezocht.

Mijn oog viel op een advertentie in de krant "Ontspanningsmassage alleen voor heren " en ik was daar natuurlijk heel nieuwsgierig naar en heb hem meteen gebeld.
Doe je de massages helemaal naakt ? ja zei hij "komt wel eens voor "  maar dit zei hij omdat z'n vrouw naast hem zat zei hij achteraf. Adres uitgewisseld + tarief besproken en de volgende dag daar heen gegaan.
Aangebeld en er kwam een mooie man aan de deur met een sportief uiterlijk en achter hem aangelopen de trap op naar 'n slaapkamer die was ingericht als een prof. massageruimte met tafel.
Kleed je maar uit en ga lekker op je buik liggen zei hij terwijl hij zich ook aan het uitkleden was....mmm, mooi getraind lijf en hij een cockriempje om en was heerlijk kaal geschoren van onder...( net als ik ).
Hij begon heerlijk te masseren en ik lag met m'n hoofd op m'n armen en hij vroeg of ik m'n armen langs m'n lijf naar achter wilden leggen.
Zo gezegd zo gedaan....en toen voelde ik dat hij z'n heerlijke lul in m'n hand neerlegde tijdens de massage.
Ik dacht bij m'n eigen dit is lekker geil...en begon lekker in z'n geile lul te kneden....en hij werd al behoorlijk nat....en stijf.
Toen kwam hij natuurlijk voor me staan en had ik het zicht op z'n heerlijke stijve lul en begon hem zachtjes te likken en had al gauw de staander helemaal in m'n mond....en begon lekker aan die stijve lul te zuigen.
Ik moest me natuurlijk omdraaien en begon aan de voorzijde te masseren waarbij hij mijn lul niet heeft overgeslagen.

Tepeltjes bewerken en toen deed hij m'n benen wijd en kwam hij tussen m'n benen zitten en masserend ging hij op me liggen zodat onze lullen tegen elkaar aan zaten.... en toen pakte hij onze lullen vast en trok me lekker klaar...zalig.
Daarna ging ik maandelijks bij hem langs en is er jammer genoeg mee gestopt waarom ? ik weet het niet maar is wel erg jammer...

4000 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.