Mijn eerste keer

Mijn eerste keer.

Jaren terug kwam er een aanvraag binnen voor een ventilatiesysteem. Ik werkte destijds nog bij voor een bedrijf. Omdat het in de stad was waar ik woonde werd ik er op af gestuurd. Ik plande het zo in dat ik er aan het einde van mijn werktijd langs zou rijden, waarna ik door kon gaan naar huis. Toen ik er bijna was begon het te regenen. Ik vond in de buurt langs een gracht een plekje om te parkeren. Terwijl naar het pand waar de afspraak zou zijn liep, ging het te stortregenen. Ik sprintte er heen, het bleek een kapsalon te zijn. Er zaten veel vrouwen en het specifieke geurtje van een dameskapsalon drong mijn neus binnen.

Een meisje, een lekker ding moet ik zeggen, vroeg wat ik kwam doen. Ik vertelde dat ik een afspraak met de eigenaar had. Ze liep verder de salon in en sprak met de eigenaar. Toen ze terug kwam zei ze dat hij nog drie kwartier bezig was en dat ik boven op hem kon wachten als ik wilde, daar het nog steeds hard regende zei ik, dat moet dan maar. Ze ging mij voor naar boven en liet mij binnen in een leuke woonkeuken en ik kreeg koffie. Ze zei in de hoek ligt wel wat leesvoer en liet mij alleen. Ik trok de natte jas uit, dronk van mijn koffie en trok een stapeltje lectuur naar mij toe. Ik zag een krant, maar dat was al een van de dag ervoor dus keek verder in de stapel.

Er lag van alles, dus bekeek het een en ander tot mijn oog viel op een glossy met gebronsde mannen op de buiten kant, dus sla hem open. Ik zie meerder mannen en ook in posities die ik nog nooit had gezien. Op de vierde pagina stond een verhaal en ik begin te lezen. Hert verhaal wond mij wel op, en werd er zelfs geil van. Ik was zo in het verhaal verdiept dat ik de eigenaar niet aan had horen komen. Plots hoor ik “interessant he” ik kijk verschrikt op en krijg een rode kop. Nog een koffie of een frisje?

Ik zeg doe maar een frisje. Ik leg het blad weg en krijg een frisje, als we zo praten over wat er moet gebeuren zegt hij plots “ken je mij niet neer” Ik keek hem aan en moest erkennen dat ik het echt niet wist. Ik ben de vroegere buurjongen van de vriendin waar je jaren terug mee ging. Er ging mij een lichte op, hij zei dat hij vroeger verliefd op mij was, maar dat nooit heeft gezegd omdat ik met zijn buurmeisje ging. We haalden oude herinneringen op en hij vroeg, nog iets drinken. En ging staan terwijl hij de glossy voor me schoof, terwijl hij zei “alles al gezien” . Ik wist niet wat ik met die vraag moest, dus bladerde verder en zag van alles waarvan ik nooit heb geweten dat het mij op zou winden. Hij kwam terug met een twee cola en ging naast mij zitten en zei, heb je het wel eens met een man gedaan. Ik vertelde dat we vroeger als jongen wel een met elkaar aftrokken en dat mijn broer het ook eens bij mij had gedaan. Ondertussen dronk ik van de cola. Hij vroeg, en hoe was dat? Ik kleurde en voelde mij vreemd en zei dat ik dat wel lekker had gevonden. Plots voel ik zijn hand op mijn been en hij zegt heb je er wel eens over gefantaseerd om het met een man te doen en hij sloeg een bladzij om en ik zag dat twee mannen elkaar zoenden, terwijl ze bloot waren.

Zijn hand schoof hoger en streelde mijn been. Weer sloeg hij een bladzij om en nu zag een man die de andere man zijn paal in de mond had. En zijn hand schoof hoger en ik voelde mij steeds lichter in mijn hoofd worden. Nu ging zijn hand weer hoger en streelde mijn kruis, mmm zei hij ik voel iets hards. Misschien moeten we even op de bank gaan zitten, hij stond op pakte mijn hand vast en zei “kom” als een mak schaap liep ik mee. Hij zei kom drink je laatste cola even op. Ik deed dat en ik voelde mij warm, vreemd en geil. Hij schoof zijn hand achter de knoop van de broek en wipte hem los, dit terwijl hij mij streelde. Hij deed de TV aan en er verscheen een video, een seks video. Ik keek en wat ik zag wond mij erg op. Ondertussen had hij mijn broek los en zijn hand schoof naar binnen, ik kreunde zacht terwijl hij mijn paal vast in zijn hand nam. Lekker zei hij, en ja ik moest het beamen het was heerlijk. Hij duwde mij achterover en trok mijn broek naar onder, met ontbloot onderlijk lag ik daar en liet het gebeuren. Hij nam mijn paal in de mond en begon mij te zuigen en te likken, wat was dat geil. Ik kronkelde van geilheid. Hij trok nu al mijn kleren uit, bekeek mij en zei, Zo nu heb ik je eindelijk wat ik vroeger al wou. En gaf mij een kus, zijn lippen bleven op de mijne en ik voel zijn tong duwen, ik open mijn mond en beantwoord zijn kus terwijl ik steeds geiler wordt.

Ik begin zijn kleren los te trekken en zeg, oh dit is wel heerlijk. Als hij naakt is zie ik zijn harde paal, een paal die richting mijn gezicht gaat en hij zegt wil je hem ook proeven en weer open ik mijn mond en zijn paal gaat iets naar binnen terwijl ik lik. Vreemd gevoel en een vreemde smaak, maar toch doe ik het. Toe maar lekkere vent ga door zegt hij. En ik neem hem dieper in mijn mond.

5180 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.