Mijn eerste date ( Deel 1 )

Het was zaterdagmorgen dat ik vroeg wakker werd, na een drukke week wou ik vandaag weer even lekker rond lopen in mijn hoerige outfit. Zoals altijd begon ik mijn ochtend eerst even met een heerlijk bakje koffie , even wakker worden zeg maar. Tijdens mijn koffie start ik mijn laptop op en bekeek eerst even de sociale media, meteen startte ik ook de chats op oa deze chat en Bull. 


Al gauw kreeg ik enkele reactie's op mijn cv en foto's, uiteraard willen velen zoals altijd graag en zijn ze enorm geil. Maar ja vaak dan hebben ze hun pikje al in hun handen en is het snel klaar komen een feit en dus geen date meer nodig. Ik kwam in contact met een wat oudere man, hij was oprecht en vroeg veel waar ik van hield , de klik was er want hij viel ook op heel veel en vergaand. Bare, sm, pis, scat enzv, hij was ook vergaand zoals mij. Hij was een Top en ook Dominant aangelegd , na een tijdje gechat te hebben stuurde hij mij zijn telefoon nummer voor om te appen, ik ben daar nogal voorzichtig mee omdat ik eens een slechte ervaring gehad heb. Ik had hem duidelijk gemaakt dat ik geen Tv was ( wel kon zijn, maar daar geen zin in had ) dat ik dus van nek naar beneden als slet was gekleed en hoofd gewoon mannelijk was, mijn term is femfaggot voor dat.

We spraken verder via de app en zo kwam er een afspraak tussen ons voor die middag/avond , ik zou mij kleden zoals op de foto's op mijn profiel en hij vroeg of ik een masker had van nylon , ik gaf aan van nee maar wel andere masker. Hij zei dat hij het wel mee zou nemen en ik die op zou krijgen. Hij zou ook een koffer met diverse spullen mee nemen, een collar en boeien had ik zelf al dus die waren niet nodig. We spraken af om 2 uur bij mij, ik zou als hij aangaf dat hij in de straat zou zijn mijn huisnummer geven. Hij gaf aan dat als hij aanbelde ik de deur zou open doen en mij in de gang zou omdraaien naar de muur met ogen dicht en mijn hoerige kont aanbiedende. Zo was het dat de afspraak stond tussen ons.

Het was inmiddels al weer 11 uur en ik begon mij op te heven vanaf de bank en ging alles klaar leggen in de slaapkamer, mijn rode bh met c cup vulling, mijn rode korset, mijn zwarte gordel en een setje visnetkousen, en als laatste mijn heels en boeien en collar. Ik stapte de douche in en legde een paar handdoeken klaar en ik begon mij te shaven en te douchen. Rond half 1 begon ik mij aan te kleden en binnen een half uurtje was ik geheel klaar voor mijn date, ik maakte een foto en stuurde hem deze op, ik kreeg zijn goedkeuring en hij zei keurig hoer.

Het was iets voor 2 uur en mij app ging af, Het was John en gaf aan dat hij in de straat reed, ik keek even door de slaapkamer raam en zag hem rijden ( hij had aangegeven welke auto hij had ) Ik gaf aan dat ik hem zag en gaf mijn huisnummer. Hij stopte voor mijn huis en ik zag hem uit stappen, hij pakte de koffer uit de kofferbak en liep naar mijn voordeur. Ik deed die al open op een kier en ik ging zoals afgesproken klaar staan, handen tegen de muur, ogen dicht, benen wijd naar achteren en zo dus ook mijn kontje aanbiedende. Hij stapte naar binnen en ik hoorde zijn adem, hij zette zijn koffer neer en de deur ging dicht. Hij begon mij te strelen met zijn handen, over mijn benen en kontje en zo langzaam omhoog en naar de voorkant naar mijn borsten. Ineens ging er iets over mijn hoofd, hij deed de zwarte masker over mijn hoofd , ook ging er een oogmasker op die mijn ogen deed sluiten. 

Zo slet je ziet er goed uit en klaar voor gebruik en misbruik zo te zien zei John, vanaf nu noem je mij Master en zal je mij volledig gehoorzamen. Hij klikte een ketting vast aan mijn collar en trok deze naar beneden, dat was voor mij een teken dat ik op mijn knieen moest gaan en met hem mee moest kruipen naar de woonkamer, daar aan gekomen nam hij plaats op de bank en zette mij voor hem neer. Hij zag ook dat ik een Cb droeg en gaf aan mooi zo dat ik opgesloten ben, want het gaat om hem zijn genot uiteindelijk. Hij gaf beveel om de rits te openen van zijn broek, ik pakte met mijn vingers de rits en deed deze heel langzaam naar beneden en ging met mijn handen in zijn broek en pakte heel langzaam zijn pik er uit...........

2958 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.