Massage en iets meer!

Toch maar eens gereageerd op een contactadvertentie voor een massage bij Hans in mijn woonplaats in Flevoland. Met best wel wat gezonde spanning bel ik aan en Hans doet open. Na het voorstellen loopt hij voor me uit naar de massagekamer en vraagt of ik me wil uitkleden en dan op mijn buik op de massagetafel wil gaan liggen. Het is behoorlijk warm en Hans kleed zich ook uit, maar houd zijn boxer nog aan. Als ik lig begint de massage, de warme massageolie en de knedende handen gaan heerlijk over de rug, benen en armen. Na minuten lang genieten vraagt Hans of ik de normale massage wil of de luxe massage. "Wat is dan het verschil" vraag ik hem. Hans antwoord dat de luxe wat langer duurt en spannender is. "Doe dat dan maar" zeg ik tegen hem. Hans gaat verder met masseren en begint nu ook de billen te masseren. Daarna ook heerlijk tussen de billen en dan begint hij rondom het gaatje te masseren. Dit is zo lekker dat ik ongemerkt een beetje begin te kreunen. Dit is voor Hans een teken om nog een stapje verder te gaan, ik voel iets kouds op mijn gaatje gesmeerd worden en even later voel ik een vinger langzaam naar binnen komen. Dit is wel lekker en dat laat ik ook wel blijken. Hans lacht en en gewoon door met masseren waarbij hij regelmatig zijn vinger laat verdwijnen in mijn kontje. “Hoe is de massage” vraagt Hans. Ik zeg dat het bijna niet beter kan gaan.

“Natuurlijk wel” zegt Hans, “het kan leuker en spannender voor beide. Je weet wat ik vraag voor een massage, maar als je wil kan je ook anders betalen”. “Hoe dan” vraag ik. “Gewoon blijven liggen en meedoen, als er iets niet leuk is gewoon zeggen” zegt Hans.


Ik knik en Hans gaat rustig verder met masseren. Hij pakt mijn linkerhand, smeert deze in met wat olie en dan voel ik een inmiddels behoorlijke stijve in mijn hand. Erg lekker en ik begin deze heerlijke staaf te masseren. Terwijl ik ook een beetje aan het masseren ben voel ik snel weer handen op mijn billen en dan weer een vinger mijn gaatje in gaan. Hans loopt naar de andere kant van de tafel en smeert nu wat olie op mijn rechterhand en dan voel ik de stijve in deze hand. “Even het verschil testen” zegt Hans en ik ga lekker verder. Hans ook, ik voel weer wat olie tussen de billen lopen en dan niet 1 maar 2 vingers naar binnen. Het is even wennen maar ook o zo lekker……..

“Wil je nu echt de massage terug verdienen?” vraagt Hans. Ik knik, Hans loopt weg maar is daarna ook weer snel terug. Hij vraagt of ik iets dichter met mijn gezicht bij de rand van de tafel wil gaan liggen. Ik verschuif rustig naar de rand. Terwijl ik met mijn hoofd vlak bij de rand lig open ik mijn ogen en zie een grote stijve voor me met een jasje aan. Hans komt langzaam naar voren en duwt zijn stijve tegen mijn lippen. Ik open mijn mond en Hans schuift langzaam zijn stijve naar binnen. Ik sluit mijn lippen en Hans begint rustig heen en weer te bewegen. Ik probeer zo goed mogelijk te zuigen en Hans geniet nu ook. Nu enkele minuten vraag Hans om even van de tafel af te komen. Ik sta nu naast de tafel en ik mag gelijk op mijn knieën zitten. Op het moment dat ik voorzichtig ga zitten staat Hans direct weer voor me. Weer zie ik die lekkere stijve vlak voor me en zonder af te wachten open ik mijn mond en begin direct die heerlijke paal te pijpen. Met 1 hand om de schacht en mijn lippen om zijn dikke eikel ga ik mijn massage terug verdienen. Zo nu en dan probeer ik zijn paal helemaal te slikken, maar niet altijd met succes. Na een tijdje trekt Hans zijn stijve uit mijn mond en vraagt me om weer te gaan staan en even rustig met mijn bovenlichaam op de tafel te gaan liggen. Ik voel direct weer een paar handen op mijn billen, daarna wat olie er tussen en voordat ik er erg in heb prikt Hans weer een vinger naar binnen. Na deze vinger volgt snel een 2e en met deze twee gaat Hans rustig mijn gaatje weer oprekken. Terwijl ik zo heerlijk lig te genieten vraagt Hans of ik nu de andere helft van de massage wil terugverdienen. Weer knik ik en Hans gaat nog even door met zijn vingers. Heel langzaam voel ik de vingers uit mijn kontje glijden en snel hierna voel ik dat er iets anders tegenaan wordt gezet. Iets groter dan de twee vingers en Hans vraagt me om te ontspannen.


Terwijl ik rustig afwacht duwt Hans zijn eikel millimeter voor millimeter naar binnen. Als zijn eikel erin zit, wacht Hans zodat ik kan wennen aan de omvang hiervan. Ik vind dit erg lekker en spannend, maar heb toch liever zelf het ‘heft’ in handen. Ik vraag Hans om op te grond te gaan liggen. Hij pakt een dun matrasje, legt een handdoek erover en gaat op zijn rug liggen. Ik ga wijdbeens over hem staan en ga dan rustig op zijn buik zitten. Ik schuif naar beneden en voel zijn stijve tegen mijn billen drukken. Ik ga rustig omhoog en zet zijn eikel tegen mijn gaatje. Langzaam laat ik me zakken totdat zijn eikel weer verdwenen is. Als ik weer gewend ben aan de omvang zak ik rustig verder en verder totdat ik niet verder kan. Ook nu neem ik weer even rust en dan ga ik lekker deze paal berijden. Eerst laat ik me diverse keren over deze stijve zakken, daarna omhoog met alleen de eikel erin en dan neemt Hans het over en begint heerlijk omhoog te stoten. Dit wisselen we af totdat Hans me omhoog duwt zodat zijn stijve eruit floept. Hij zet me op mijn knieën, duwt mijn hoofd naar beneden zodat mijn kontje lekker omhoog komt, gaat snel achter me zitten en stopt zonder pardon zijn stijve weer naar binnen. Hans begint me op deze manier heerlijk te neuken en even later spuit hij de condoom vol met het witte goud.


Nadat Hans is bijgekomen vind ik dat het nu mijn beurt is en vraag Hans om op zijn knieën te gaan zitten met zijn handen op zijn rug. Ik ga voor hem staan en stop mijn inmiddels half stijve pik in zijn mond. Hans begint met pijpen en als even later mijn pik op volle sterkte is trek ik me terug. Ik vraag Hans om op zijn rug op de massagetafel te gaan liggen met zijn hoofd over de rand naar beneden. Zodra hij ligt en zijn hoofd achterover laat zakken sta ik al klaar. Zijn mond is precies op kruishoogte en ik zet mijn stijve tegen zijn lippen. Hij opent zijn mond en ik breng langzaam mijn stijve naar binnen. Terwijl hij zijn lippen sluit begin ik langzaam zijn mond te neuken. Ik ga voorzichtig heen en weer, haal zo nu en dan mijn pik en helemaal uit en laat Hans dan de eikel likken, dan weer naar binnen en doorstoten tot ik niet verder kan. Zo te merken heeft Hans hier best wel ervaring mee want hij kan mijn stijve zonder problemen helemaal ontvangen. Even later is het voor mij ook zover en spuit ik me helemaal leeg in zijn mond. Als ik me terugtrek komt Hans overeind en slikt alles door. "Heerlijk" zegt Hans, "daar was ik aan toe". 

We kleden ons aan en nemen afscheid. Voor beide een ervaring die nog wel eens mag plaatsvinden! Dan met twee masseurs?

4131 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.