De jonge Brabantse knul

Het was zaterdag, 14 november. De afgelopen week had ik via deze site berichten uitgewisseld met een jongen van 20, maar omdat ik geen gold member ben kreeg hij het idee dat ik weinig interesse had. Nou, nee! Dat had hij toch echt verkeerd. Die zaterdag kwam er verandering in, de communicatie verliep vlotter en we belandden ook echt met elkaar in bed...

Via de site heb ik wel contacten gelegd maar nooit een afspraak gemaakt, niet eerder had ik iemand fysiek ontmoet. Waarschijnlijk heeft deze jongen gezien dat ik zijn profiel had bekeken, zijn jonge leeftijd en sexy profielfoto hadden mijn aandacht getrokken. Ach, dream on dacht ik. Alsof ik ooit met zo iemand in contact zou kunnen komen! Mijn verbazing was dus groot toen ik een privébericht van hem ontving met niet meer dan één woord: "Hey".
Tot zaterdag ging het traag, daarna des te sneller. Hij wilde ontmaagd worden, wilde pijpen en zoenen, en volgens zijn profiel nog veel meer. Voor mij, met 52 toch een heel stuk ouder, een droom!! Hij stuurde me ook een face pic, en ik hem ook. Werkelijk, een prachtig mooie jongeman! Mijn god, en hij kan maar geen date krijgen?? Of zou het hem niet echt zijn...? Eerlijk gezegd geloofde ik het allemaal maar half, toch heb ik afgesproken met hem en ben naar hem toe gegaan. Wie weet word je bij aankomst belaagd -het gebeurt, helaas- of was hij allang ontmaagd. Het laatste interesseerde me weinig, het eerste...ach, dat risico nam ik. Hij had namelijk wel heel veel vrienden op de site, de meesten van mijn generatie. Ik geloofde dus wel dat hij serieus was.

Toen ik bij hem thuis aanbelde werd de deur opengedaan, door een hele mooie jongeman die wel erg veel leek op die foto. Dat was hem dus echt! Dat begon goed! We stelden ons aan elkaar voor en liepen direct de trap op naar een kamer met een 2-persoons bed, nachtkastjes en een tv aan de muur waar Netflix-voorstukjes draaiden. Zo onwennig en onervaren als hij was ging hij op bed zitten, en vroeg "nou, waar wil je mee beginnen?"
"Met jou..." zei ik en plaatste mezelf naast hem op het bed. Wat een heerlijk gevoel was het om hem in mijn armen te nemen en te strelen. Ik vroeg hem nog of dit echt de eerste keer was, ondanks al die vrienden. Ja dat was zo, niemand had de tijd of moeite genomen om hem op te zoeken, kennelijk. Sjonge...vrienden van hem, jullie weten niet wat jullie gemist hebben!!
De schoenen gingen uit en ik nam plaats achter hem, mijn armen om hem heen, rustig tastend en strelend. Toen ik iets in de buurt van zijn onderbuik kwam begon hij al te sidderen, van opwinding. Hij moest er duidelijk heel erg aan wennen.
Maar hij was wel heel erg gewillig, wilde overduidelijk lekker zoenen, wilde zijn kontje gemasseerd hebben en wilde heel graag pijpen. En, vooral, geneukt worden!
''Laat je pik eens zien'', zei hij na een poos heerlijk te hebben gezoend. De broek ging uit, de onderbroek ook, en hij dook meteen tussen mijn benen en begon over mijn zak te likken. Omhoog langs de toch wel opgewonden piemel en daar vouwde hij zijn lippen om de eikel. Hij pijpte me, zo ontzettend lekker, om dat te mogen aanschouwen en meemaken was al helemaal te gek!
Toen zei ik dat hij zijn kont moest laten zien, en ook zijn kleren gingen toen uit. Behalve de zwarte enkelsokjes die hij aan had, om één of andere reden hield hij die aan.

Hij vroeg ook telkens hoe hij moest gaan liggen of zitten, ik legde hem op zijn rug en ben over hem heen komen hangen. We zoenden, verdomd lekker weer, en zoals hij daar lag zei ik hem ook "Jeetje wat ben jij mooi joh..." Ik draaide hem om, maande hem om op zijn knieën te gaan zodat ik met de tong beter bij zijn kontgaatje kon komen. Heerlijk, een natte tong door de anus, vond zowel hij als ik. Vingers streelden zijn zak, de andere hand gleed over zijn been en zijn billen, en over de enkelsokjes. Hij genoot, ik genoot, heerlijk lekker! Om te pesten legde ik mij harde lul tegen zijn natte kringspier, klaar om erin te schuiven zeg maar. Maar om er dan meteen 19cm in te knallen leek me niet verstandig, ik ging met mijn kruis bij zijn hoofd zitten en probeerde eerst maar eens een vinger in zijn kontje te schuiven. Zijn hoofd kwam uit de stapel kussens omhoog, draaide naar mijn harde lul en zijn warme lippen voelde ik over de eikel glijden, hij pijpte me weer zo ontzettend lekker terwijl mijn middelvinger steeds dieper in zijn kontgat verdween. Toen ik omlaag keek zag ik hem bezig. Een prachtige jongen die me pijpte (peep??) en die ik zou gaan neuken, heerlijk!

Na een poosje zei hij dat ie er nu wel in zou passen, dus trok ik mijn vinger terug en nam mijn positie in. De eikel drukte tegen zijn sterretje, heel voorzichtig probeerde ik kracht te zetten maar ik wilde niet dat het pijn zou gaan doen bij hem. Het ging wel, zo zei hij en na een eerste poging voelde ik de tweede keer die kringspier om mijn lul heen floepen en ontspannen... Hij zei ook "oohhhhh" dus dat was makkelijk, die zat erin!! Langzaam en voorzichtig schoof ik verder, boog over hem heen en fluisterde in zijn oor "als het pijn doet moet je 't zeggen he". Het ging wel, hij móest en zou het echt proberen. Tja, wie ben ik dan om ermee op te houden! Voor de zekerheid zei ik het even later weer, en deze keer zei hij dat de pijn al wat minder werd...
Jeetje joh, dacht ik, had dan gezegd dat het pijn deed! Maar ja, hij had niks gezegd en ik zat daar een beetje de gelukigste mens op aarde te wezen. Dus neukte ik hem langzaam en voorzichtig verder. Totdat hij zelf aangaf dat het wel wat sneller en harder mocht. Haha, oke dan! Met een keiharde paal knalde ik even later door zijn reet heen en weer, mijn ballen klotsten tegen zijn zak en hij kreunde. Hij wilde dit, hij genoot, en ik kon mijn geluk niet op! Hem neuken, kusjes in de nek en op zijn wang, hij naar me toe draaiend en tongend zoenen, het was heerlijk met die knul. Ik hield wel even in want als ik door had geragd dan was ik klaargekomen. Hij zei dat als ik klaar ging komen dat ie me dan zou pijpen, dus niet in de kont spuiten. Oke, afgesproken. We neukten verder, ik trok hem aan zijn haren naar achter en mijn paal verdween keer op keer diep in zijn jonge natte hol. Wat een heerlijke knul! Op een gegeven moment beukte ik hem van bovenaf en zijn hoofd trok ik zo ver naar achter dat we elkaar in de ogen keken. Man wat was dat geil! Hij stelde voor om op zijn rug te gaan liggen, hij legde zijn voeten op mijn schouders en opnieuw gleed ik bij hem naar binnen. Niet zonder enige moeite hoor, maar het lukte ook in die positie. Neuken naar mijn dromen: een jonge knul op zijn rug, benen gespreid en mijn piemel in zijn kont. En zachte sokjes op de schouders! Daarbij een o-zo lieve glimlach, als er een hemel bestaat dan zie ik dat op die manier voor me ;-) Sorry meneer pastoor!
We neukten nog lekker verder en ik stond echt op knallen, zo'n schoonheid neuk je niet iedere dag. Tot de lul er per ongeluk uit floepte...

En daar eindigt zo'n beetje dit erg mooie verhaal.
We hadden verder kunnen gaan, maar hij wilde graag dat ik snel klaar zou komen voordat zijn vader weer thuis zou zijn. Haha...watte?? Daar heb ik inderdaad ook niet zo'n zin in...een vent die misschien jonger is dan ik die gaat vragen wat ik in zijn huis en met zijn zoon aan het doen ben? Nee dank je, ja dan moeten we het maar snel gaan afronden. Maar mijn harde was niet meer zo hard door de situatie, ondanks de wel errug mooie jongen met wie ik dat bed deelde. Het verhaal gaat als een nachtkaars uit eigenlijk, althans het erotisch geile gedeelte ervan. Hij vond het toch ook wel tegenvallen om geneukt te worden en had het zich anders voorgesteld om sex te hebben met een jongen. Meer genot, daar had hij op gehoopt. Tja, hij zal ook wel enige pijn gevoeld hebben, maar het genot van geneukt worden kon hij dus toch niet helemaal waarderen.

Als gast, en als mens, respecteer ik zijn keuze natuurlijk. Mocht hij zich ooit bedenken dan meldt hij zich wel weer, zo zei hij. We hebben ons weer aangekleed, en ik heb hem toch nog een keertje even lekker in de armen genomen en heb hem bedankt. Hij dankte mij ook en beantwoordde de omhelzing, toch lief van hem.
Onderaan de trap had ik hem nog een afscheidskus willen geven, en ik weet niet of hij dat ook had gewild maar de voordeur stond al open....tja dan ehh...doe maar niet he lol.

Valt tegen he mannen, dit verhaal? Ik vind toch van niet, anders plaats ik het niet. Een prachtige ervaring om zo'n mooie lieve jongen te ontmoeten, te knuffelen, zoenen, pijpen, rimmen en te neuken. Geen rondvliegend sperma, wel een onvergetelijke ervaring rijker.
Hij heeft nu zijn profiel op deze site verwijderd. Haha was het zo slecht?! Mocht jij degene zijn over wie dit gaat: dankjewel man, dit was onvergetelijk. Je bent een prachtmens, veel geluk verder!
De bischierigheid is er kennelijk af, links en rechts zullen er nu leden zijn die ineens een ''vriend'' kwijt zijn. Een jonkie, van wie ze wellicht hebben gedroomd. I lived the dream and loved it! ;-)

Aan alle anderen: ik denk dat homo.nl niet alleen stijve piemels en pompende zaadlozingen kan veroorzaken, ik wéét (hè, vriend? ;-) ) dat het dieper kan gaan dan dat. Letterlijk, ja tuurlijk maar ook figuurlijk.

Ik heb dus nog altijd een volle z#k maar heb een fantastische dag gehad en mijn god wat zal ik hier nog vaak van dromen ;-)

5917 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.