Mijn eerste keer 2

Mijn eerste keer 2

Zijn hand schoof hoger en streelde mijn been. Weer sloeg hij een bladzij om en nu zag een man die de andere man zijn paal in de mond had. En zijn hand schoof hoger en ik voelde mij steeds lichter in mijn hoofd worden. Nu ging zijn hand weer hoger en streelde mijn kruis, mmm zei hij ik voel iets hards. Misschien moeten we even op de bank gaan zitten, hij stond op pakte mijn hand vast en zei “kom” als een mak schaap liep ik mee. Hij zei kom drink je laatste cola even op. Ik deed dat en ik voelde mij warm, vreemd en geil. Hij schoof zijn hand achter de knoop van de broek en wipte hem los, dit terwijl hij mij streelde. Hij deed de TV aan en er verscheen een video, een seks video. Ik keek en wat ik zag wond mij erg op. Ondertussen had hij mijn broek los en zijn hand schoof naar binnen, ik kreunde zacht terwijl hij mijn paal vast in zijn hand nam. Lekker zei hij, en ja ik moest het beamen het was heerlijk. Hij duwde mij achterover en trok mijn broek naar onder, met ontbloot onderlijk lag ik daar en liet het gebeuren. Hij nam mijn paal in de mond en begon mij te zuigen en te likken, wat was dat geil. Ik kronkelde van geilheid. Hij trok nu al mijn kleren uit, bekeek mij en zei, Zo nu heb ik je eindelijk wat ik vroeger al wou. En gaf mij een kus, zijn lippen bleven op de mijne en ik voel zijn tong duwen, ik open mijn mond en beantwoord zijn kus terwijl ik steeds geiler wordt.

Ik begin zijn kleren los te trekken en zeg, oh dit is wel heerlijk. Als hij naakt is zie ik zijn harde paal, een paal die richting mijn gezicht gaat en hij zegt wil je hem ook proeven en weer open ik mijn mond en zijn paal gaat iets naar binnen terwijl ik lik. Vreemd gevoel en een vreemde smaak, maar toch doe ik het. Toe maar lekkere vent ga door zegt hij. En ik neem hem dieper in mijn mond.

Ondertussen, pakt hij mijn hoofd vast en begint neuk bewegingen te maken. Als ik begin te kokhalzen zegt, door je neus ademen toe maar. Nu gaat het beter en neukt hij dieper. Dan plots houd hij iets onder mijn neus, een zakdoek of zo en ik kan niet anders dan door de zakdoek te snuiven. Ik wordt licht in mijn hoofd en wordt super geil. Ik wil meer en kreun van geilheid, dan plots zakt hij naar onder, trekt mijn benen uit elkaar en begint mij te likken, ik kronkel van geilheid.

Heel langzaam zakt het geile gevoel iets. En hij zegt kom we gaan douchen en pakt me vast. Samen lopen we naar de douche, en hij zeept mij helemaal in en dat voelt heerlijk, hij slaat geen stukje over. Het is genieten, dan pakt hij een rvs apparaat en zegt ik ga mij spoelen zodat ik lekker schoon ben.

Hij gaat op het toilet zitten en schuift  het apparaat bij hem naar binnen, ik kijk verbaast en vraag, waarom doe je dat? Hij zegt dan gaan we straks nog meer genieten. Na een minuut of vijf spoelt hij door en zegt, wil je ook? Kom maar, de staaf gaat in mij en ik voel warm water in mij stromen. Na enige tijd zegt hij ga even zitten dan loop je leeg, nog een paar keer spoelde hij mij en daarna droogt hij me af en zei kom. En pakt me vast, we komen op een slaapkamer en hij vraagt, nog iets drinken, graag zeg ik, wil je een speciaal mixje vraagt hij, wordt je lekker geil en los van. Ik zeg doe maar als jij ook neemt.

Ik zit op bed en krijg een glas cola, tenminste zo lijkt het. Ik drink het op en hij streelt mij, ik leun tegen hem aan en zeg ik voel me lekker. Hij zegt mooi zo, dan gaan we samen genieten en duwt mij achterover terwijl hij mij kust. Hij zegt laat je gaan en ontspan, ik voel zijn handen en mond overal en wordt hard en geil, hij pijpt en likt mij en ik kronkel van geilheid, dan voel ik iets  nats achter mij en iets in mij schuiven, wat begint te trillen, ik kreun van geilheid en zeg oh heerlijk ga door. Dan is het gevoel weer weg en voel ik een vinger in mij. Terwijl ik wordt gepijpt, tjee wat lekker is dat. Hij draait zich om en zijn harde paal hangt boven mijn mond, zonder twijfel begin ik hem te pijpen. Heerlijk, voelt dat, .Ik voel me super geil en geniet. Dan draait hij mij op de buik trekt mijn kont omhoog en begint mij weer te likken. Zal ik je neuken zegt hij en ik kan alleen maar kreunen. Hij pakt de zakdoek weer en druppelt er iets op en zegt snuif maar diep, dan ontspan je en gaat het de eerste keer gemakkelijker. Ik Snuif terwijl hij mij weer likt, dan voel ik iets tegen mijn kut aanduwen en ik beweeg geil, want van de geur in de zakdoek  voel ik mij super geil. Ik kreun een beetje als hij naar binnen schuift, langzaam voel ik hem in mij dringen en het voelt eerst raar , maar ik ben zo geil en beweeg met mijn kont heen en weer. Zo zegt hij, hier heb ik jaren op gewacht, maar nu ben je van mij en ga ik jou neuken, ik ga je zo erge geil neuken dat je voortaan altijd weer seks met mij wilt hebben.

Hij begint heen en weer te gaan en gaat diep in mij en ik roep ga door neuk mij. Kappertje neuk mij, ik ben van jou.

Dan draait hij me om gooit mij benen omhoog en dringt in een keer diep in mij. Ik snuif aan de zakdoek en roep jaaaaa ga door ik ben van jou, wat is dit lekker.

Ga door, spuit in mij, spuit in mij ik wil je voelen.

3174 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.