Mijn eerste keer 3

Ik voel me super geil en geniet. Dan draait hij mij op de buik trekt mijn kont omhoog en begint mij weer te likken. Zal ik je neuken zegt hij en ik kan alleen maar kreunen. Hij pakt de zakdoek weer en druppelt er iets op en zegt snuif maar diep, dan ontspan je en gaat het de eerste keer gemakkelijker. Ik Snuif terwijl hij mij weer likt, dan voel ik iets tegen mijn kut aanduwen en ik beweeg geil, want van de geur in de zakdoek  voel ik mij super geil. Ik kreun een beetje als hij naar binnen schuift, langzaam voel ik hem in mij dringen en het voelt eerst raar , maar ik ben zo geil en beweeg met mijn kont heen en weer. Zo zegt hij, hier heb ik jaren op gewacht, maar nu ben je van mij en ga ik jou neuken, ik ga je zo erge geil neuken dat je voortaan altijd weer seks met mij wilt hebben.

Hij begint heen en weer te gaan en gaat diep in mij en ik roep ga door neuk mij. Kappertje neuk mij, ik ben van jou.

Dan draait hij me om gooit mij benen omhoog en dringt in een keer diep in mij. Ik snuif aan de zakdoek en roep jaaaaa ga door ik ben van jou, wat is dit lekker.

Ga door, spuit in mij, spuit in mij ik wil je voelen.

Ik had nooit durven dromen dat seks met een man zo lekker zou zijn. Ik kijk hem geil aan en lik om mijn lippen, dan buigt hij naar voren en geeft mij een heerlijke tongzoen en zegt, ik wil jou altijd. Ik zeg ja graag en hij zegt, ik neuk je diep en spuit je kut vol, dat wil je toch? Ik kan alleen maar kreunen als antwoord en hij duwt mijn armen omhoog en begint heerlijk te neuken, ik roep ga door ik wil het en dan plots voel ik hem verkrampen en kreunen en ik voel dat hij in mij klaar komt. Oh heerlijk zeg ik, wat is dat heerlijk, ik wil dit altijd. We tongen nog en dan glijdt zijn zacht geworden paal er uit. Hij pakt mijn paal vast en begint mij te masseren, ik wordt stijf en hij vraagt zal ik jou eens eerlijk pijpen. Mijn antwoord is uiteraard .ja. Ik heb nog nooit geweten dat een man zo lekker kan pijpen, na enige tijd kom ik kreunend en schokkend klaar en geniet. Hierna douchen we ons en drinken nog wat.

Ik vraag en moet het ventilatiesysteem er nog komen? Als antwoord krijg ik te horen, dat vertel ik je zaterdag na 3 uur, dan ben ik alleen en is de salon dicht, kom dan maar. Hij laat mij er uit en geeft me nog een kus en zegt, jij bent echt datgene waar ik altijd van heb gedroomd. Tot zaterdag. De rest van de week ben ik in de war en steeds geil, moet ik wel of niet gaan. Zaterdag krijg ik een appje, om half drie is de deur los, als je binnen bent draai je hem op slot. Ga naar boven, douche je en ga op de tafel liggen. Ik wordt direct geil en verzin een smoes, zodat ik weg kan.

Om half drie loop ik met een geil gevoel de stad in en treuzel even, maar toch een ongekend verlangen zorgt er voor dat ik naar binnen ga. Ik ga de trap op en kleed me in de douche uit, ik douche me en maak me fris en schoon. Daarna loop ik de eetkeuken in. Op de tafel licht een handdoek en een oogmasker, die zal ik wel op moeten zetten. Ik ga liggen en doe het masker op. En wacht. Dan plots voel ik zijn lippen en ik beantwoord de kus, hij zegt, mooi dat je bent gekomen en streelt mij. Ik wordt weer geil, hij begint mij te pijpen en te met zijn vinger streelt hij mijn kutje.

Hij zegt allerlei lieve en geile dingen, dan gaat hij op mij liggen en begint te vrijen met mij. En zegt zo schatje, jij bent van mij, mijn sletje, vandaag ga ik jou verwennen en jij gaat mij verwennen. Hij draait zich om en zijn pik voel ik tegen mijn lippen en zegt, pijp mij slet, pijp mij diep. Ondertussen voel ik dat hij mij begint te pijpen en mijn billen streelt. Ik ben gelijk weer super geil en neem zijn paal diep in mijn mond, rol er met mijn tong omheen lik zijn eikel en hoor hem kreunen, Ik voel zijn vinger is mij en zijn mond om mij paal, een paal die keihard is. Doordat ik niets kan zien voelt alles wel zes keer zo lekker. Dan gaat hij van mij af en plotseling voel ik dat hij mijn paal vast pakt en dat deze in zijn kont glijd, heerlijk strak, veel strakker dan een vrouwenkut. Hij gaat op en neer en ik voel de warmte die om mijn paal heen sluit en begin geil mee te bewegen. Wat is dit geil en lekker.

Hij kreunt van genot als mijn paal diep in hem zit, en hij zegt, wat ben jij lekker. Na al die jaren heb ik je toch eindelijk, bezit ik jou en blijf jij mijn sletje. Ik wordt geiler en geiler. En kom bijna klaar, hij knijpt me hard in mijn tepels en gaat van me af. Trekt me naar de rand van de tafel en begint mij keihard te neuken.  En knijpt in mijn tepels en zegt, dit wil je toch, toe dan zeg het dan, zeg dat je seks met mij wilt en knijpt nog harder in mijn tepels, toe dan zeg het dan. En ik kreun van genot en zeg, Ja ik wil seks met jou, met jou alleen.

Mooi zegt hij, dat moet ook, wij gaan vaak, veel en lang plezier met elkaar beleven, lekkere slet. Ik ga je vaak neuken en verkrachten, dus bereid je maar voor. Dan opeens stopt hij met neuken, bind mijn handen vast en mijn benen trekt hui uit elkaar en bind hij ook vast. Zo slet, nu gaan we je lekker glad scheren zodat je een heerlijk gladde pik zak en kut hebt. Ik voel dat hij mij inzeept en me begint te scheren. Ondertussen zorgt hij ervoor dat mijn paal hard blijft, zo nu en dan krijg ik een tongzoen. Ook word mijn kont en mijn tieten geschoren.

Ik voel mij naakt en glad, Hij droogt mij af en zegt, zo nu ben je een heerlijk glad teefje. En streelt mijn billen. Hij maakt mij las en zegt draai je maar om en ga een voorover over de tafel leuken met je benen wijd.  Jij doe het en ik voel zijn tong door mijn bilnaad gaan terwijl hij mij aftrekt. Ik kreun van geilheid, en zeg dit wil ik altijd. En hij zegt dat gaat ook gebeuren, slet. Jij krijgt mijn zaad in je kut en misschien wel in je keel. Dit is nog maar het begin.

3777 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.