De bus

Geplaatst door: rick op 22-11-20

Een oude date, waar ik af en toe nog wel eens mee afspreek, vroeg mij te helpen met het verplaatsen van wat spullen naar een opslag. Hij had via een vriend een busje geregeld. We zouden vroeg gaan die zaterdag. Ik was om 9 uur bij hem thuis. Na de koffie zetten we  de jongen pakte dozen in de bus. Het was warm lente weer en we zweette aardig. Omdat hij alles goed had voorbereid zat het busje snel vol en reden we naar de opslag. We haalden de spullen uit het busje en hadden binnen een halfuurtje alles in de opslag staan. Mijn maatje had wel wat last van zijn rug en vroeg of ik wilde rijden. Bij hem thuis weer aangekomen vroeg hij mij of ik de bus even terug kon brengen naar zijn vriend. Uiteraard deed ik dat. het was niet ver rijden en na 10 minuten belde ik bij een wildvreemde aan. De deur ging open en daar stond een prachtige 50tiger. Net als ik was hij een beetje chubby. Hij vroeg of ik wat wilde drinken en zag dat ik nar was van het zweet. We dronken samen een heerlijk koud biertje die heerlijk naar binnen gleed, we raakten aan de praat en het was al snel gezellig. Hij vroeg waar ik onze gezamenlijke vriend van kende. Ik werd wat onrustig omdat ik hem via een homosite had ontmoet voor alleen sex. Hij zag mijn aarzeling en vertelde dat hij hem via internet had ontmoet. Ik dus ook, zei ik.

Hij vroeg wat we gedaan hadden, en zo ging het gesprek als snel over mannen sex, zaad, pijpen enz. ik voelde me warm worden in mijn lijf en zag hem ook war onrustig worden. Hij vroeg of ik zijn type was. Ik zei van wel en al snel zat hij naast mij aan tafel. Hij legde een hand op mijn bovenbeen en streelde me daar. Hij was gek op bezweette mannen zei hij en deed mijn shirt omhoog en zocht met zijn lippen mijn tepels. Ik kreunde en zocht met mijn vingers zijn tepels. Hij beet zachtjes in de mijne. Ik werd nu al helemaal gek en wilde geneukt worden. Onze monden vonden elkaar en een lange natte tongzoen volgde. Mijn Pik was keihard en klopte in mijn joggingbroek. Hij nam me mee naar boven en wilde me spoelen. Dat deed hij met veel liefde en gevoel. Hij likte mijn mannenkutje schoon en legde me op bed. Zachtjes voelde ik zijn pik in zijn broekje, ik streelde deze en voelde een heerlijke harde paal. Ik deed zijn slip uit en wilde hem pijpen. Dat mocht niet zei hij, ik moest me eerst overgeven aan hem. Hij legde me op mijn rug en deed mijn benen wijd  en omhoog. Hij begon me heerlijk te rimmen en stak af en toe zijn lange tong in me. ik rilde van genot en werd week en stond helemaal open voor hem. Hij pakte mijn ballen en trok dat zachtjes aan en pijpte mijn pik heerlijk. Ik was geil en klaar om genomen te worden. Ik zei dat hij me moest neuken en vol kon spuiten. Hij richte zich op en drukte zijn harde staf tegen mijn kutje. Hij had een dikke pik die zich in me wilde boren. Hij pakte wat glijmiddel en liet dat op zijn pik druppelen. Ik voelde zijn pik in me komen en ontspande zoveel mogelijk. Zachtjes ging hij in me en in voelde me heerlijk gevuld. Een beetje pijn maakte plaats voor schaamteloos genot. Hij haalde zijn pik zachtjes op en neer en verhoogde het tempo. Ondertussen trok hij zachtjes aan mijn pik waar hij voorvocht al uit liep. ik streelde zijn tepels waardoor hij steeds harder ging stoten. Ik voelde de druk toenemen en zei dat hij me diep mocht volspuiten.

Dat was het signaal voor hem om me hard te nemen. Mijn pik ging mee in het tempo en trilde van genot. Ik stond op springen en wilde spuiten. Hij zag dat en trok me heerlijk af. Ik spoot zo hard dat mijn eigen zaad tegen mijn gezicht kwam. Hij neukte me nu keihard en zei gek te worden van mijn zaad, 3 harde halen en hij kwam hard in me klaar. Ik voelde het warme zaad in me en genoot enorm. Het lukte hem om nog een paar harde halen te maken voordat hij uit me ging. Ik voelde zijn zaad zachtjes uit me lopen en kreeg weer een harde pik. Wat was dit heerlijk. We lagen uitgeput naast elkaar en genoten van lucht van zaad en sex. Hij bracht me weer terug naar mijn vriend. in de auto voelde ik af en toe zijn zaad uit mijn kutje lopen. 

We spraken af om binnenkort weer af te spreken. Een trio met onze andere vriend , ook een top, zou daarna ook volgen. 

4516 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.