Vervolg op mijn eerste keer, deel 4.

Vervolg op mijn eerste keer 3, deel 4.

Mooi zegt hij, dat moet ook, wij gaan vaak, veel en lang plezier met elkaar beleven, lekkere slet. Ik ga je vaak neuken en verkrachten, dus bereid je maar voor. Dan opeens stopt hij met neuken, bind mijn handen vast en mijn benen trekt hij uit elkaar en bind hij ook vast. Zo slet, nu gaan we je lekker glad scheren zodat je een heerlijk gladde pik zak en kut hebt. Ik voel dat hij mij inzeept en me begint te scheren. Ondertussen zorgt hij ervoor dat mijn paal hard blijft, zo nu en dan krijg ik een tongzoen. Ook word mijn kont en mijn tieten geschoren.

Ik voel mij naakt en glad, Hij droogt mij af en zegt, zo nu ben je een heerlijk glad teefje. En streelt mijn billen. Hij maakt mij los en zegt draai je maar om en ga een voorover over de tafel leunen met je benen wijd.  Ik doe het, en even later voel ik  zijn tong door mijn bilnaad gaan terwijl hij mij aftrekt. Ik kreun van geilheid, en zeg, dit wil ik altijd. En hij zegt dat gaat ook gebeuren, slet. Jij krijgt mijn zaad in je kut en misschien wel in je keel. Dit is nog maar het begin.

Hij likt mij en zijn tong gaat naar binnen, ik kreun van geilheid. Dan gaat hij omhoog en ik voel zij harde paal tegen mijn ster. Langzaam duwt hij hem naar binnen en begint mij te neuken. Ik voel mij een echte slet en kreun van genot.

Na een poosje, haalt hij zijn heerlijke paal uit mij en zegt, nu ga jij mij neuken slet. Als we elkaar neuken duurt het geilen samen veel langer en ik wil lang en vooral vaak met jou geilen. Ik kom overeind en nadat we heerlijk hebben getongd zegt hij kom op en maakt mijn paal hard door mij te tongen, wat voelt dat fijn. Als mijn paal keihard is gaat hij op de tafel liggen met zijn benen omhoog en zegt kom met die paal, schuif hem er maar eens in. Het is wat onwennig, een man te neuken heb ik nog nooit gedaan, maar hij kijkt mij geil aan, pakt mijn pik en leidt hem naar zijn kut, Kom maar, neuk me maar. Langzaam duw ik hem er in en voel de warmte om mijn paal, Hij snuift aan de poppers en ik begin hem te neuken. Het voelt geil en lekker. En begin harder te neuken diep en hard heen en weer. Ik voel mijn paal harder worden en zeg dat ik bijna klaar kom. Ga door spuit me vol ik wil jou zaad in mij, dat heb ik altijd al willen voelen. Dan in een harde geile golf kom ik schokkend klaar in zijn kut, wat voelt dat fijn mmmm. Ik geniet echt, dan langzaam maar zeker glijd mijn paal er uit. Ik geef hem een geile tongzoen en hij duwt mijn hoofd naar zijn lekkere paal en zegt, Pijp me klaar slet.

Ik neem zijn natte paal in mijn mond en begin hem te pijpen, diep in mijn keel. Het voelt heerlijk en smaakt lekker. Terwijl ik hem pijp kijk ik hem zo nu en dan geil aan en zie hoe hij geniet. Ik voel hoe hij beweegt en heen en weer gaat, pijp me slet pijp me ik kom klaar, slik alles door alles van mij ik kijk geil omhoog en open mijn mond, zaad loopt heen en weer over mijn tong. Hij pakt mijn hoofd en duwt zijn paal weer in mijn mond. Ik kan niet anders dan alles doorslikken, daarna lik ik zijn paal schoon en tongen we nog even lekker.

Zo zegt hij, dit gaan we vaker doen schat, ik ga je alles leren over de herenliefde. Voortaan scheer jij je helemaal zodat je lekker glad blijft, en als ik zin in je heb app ik jou, afgesproken? Ik kijk hem aan en weet dat ik voor altijd zal toegeven aan zijn verzoek. We kleden ons aan en hij zegt, kom ik laat je er even uit. Bij de deur geeft hij mij een kus en zegt, jij blijft mijn sletje, tot snel, want ik ga je nog veel leren.

1632 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.